Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz dualcore #12639 üzenetére

    kivéve, hogy a fenti írás az alkalmazásokról szól, és a Google (Play) megszorításairól; Te pedig a rendszerfrissítésekről írtál.

    Én elhiszem, hogy vannak - számodra, és a topiklakók számára - idegesítő apróságok a rendszerben. A bluetooth hangerőszabályozás pl nekem az életben nem tűnt volna fel, itt olvastam róla.
    Nekem huszadrangú, pedig használok időnként headset-et zenehallgatásra, napi szinten használok vezetéshez mono BT headset-et, a telefonról szól a zene az autóban (szintén BT, Roidmi 3S-sel). Sőt, még egy fürdőszobai vízálló hangszóróm is van :DDD De nagyjából egy hét alatt megszoktam, hogy nem a rendszerhangerőt állítja a bt eszköz hangerő szabályozója. Így csatlakozás után mindig feltolom maxra ha esetleg nem ott van, és utána a BT eszközön "finomhangolok", ha kell. Nálam ez nem bug, nem feature, ez ilyen, megszoktam. És ezzel nem azt mondom, hogy nem lehet k.rva zavaró a hétköznapokban bizonyos esetekben, de a userek 99%-ánál szerintem nem okoz gondot. Vagy megszokja.

    Viszont azon meglepődtem, hogy egy OTG kábellel egy USB-s külső hangkártyát kérdés nélkül felismer, és a hangkártya hangerőszabályozója pont a Média hangerőt állítja, rendszerszinten :P Mondjuk merül is rendesen a fogyasztó miatt a P10, de cserébe elég faszán szól :))

    Mondjuk én kezdem már kicsit unni a tökéletességre való törekvést, meg a telefonnal b.szakodást, lehet, hogy ez is benne van az álláspontomban - én már nem debugolom ki, hogy éjjel miért merült 10%-ot, ha csak a két aktív SIM volt benne, minden más offon. Nem kezdtem el keresgélni, hogy kocsiban miért villant fel kb percenként a kijelző egy időben (BT zenelejátszás közben egyébként). Elsőre ránéztem, értesítés nincs, semmi nincs. OK. Másodszor is, harmadszor is megnéztem. Aztán utána csak simán lesz@rtam, kb egy-két hét alatt elmúlt. Vagy rendszer vagy app update volt, vagy valami beragadt.

    Más: mostanában használtan 45-50 körül mennek a viseltesebb állapotúak, 50 felett kicsivel már szebbek is vannak; annyit bőven megér, simán újravenném annyiért, vagy ajánlanám bárkinek; van szerencsém találkozni ilyen árkategóriájú új telefonokkal első bekapcsolás alkalmával sem túl meggyőzőek - huzamosabban (szerencsére?) nem használom őket.

    [ Szerkesztve ]

    "... and I hope you have a great day!"

Új hozzászólás Aktív témák