Új hozzászólás Aktív témák

  • xedamen

    senior tag

    Bocsánat, de már nem bírom...

    Nem értem miért baj, hogyha valakit frusztrál, hogy később kapja meg a frissítést, mint mások. Mi van, ha olyan újítást hoz neki az adott update, mint pl a kettős GPS, amit pl.: Krinyó már a kezdetek kezdetétől vár (és egyébként ha nem tévedek XDA-n is láttam pár kommentet egy magyar usertől a témában, nem lepődnék meg, ha ő lett volna). Mi van akkor, ha valaki pl az AOD csiszolásaira várt, amit szintén hoz az új rendszer? Senki sem mondta, hogy rossz a telefon, használhatatlan, bugos azért kell az update. Az emberek (köztük én sem) értik, hogy egy január végén vásárolt Mate 20 Pro (kollégámé) miért kapja meg hamarabb a frissítést, mint az, aki novemberben megvette? - tudom, tudom IMEI alapján megy - Persze, nem változtat semmin, ha 3 nappal, 2 héttel később kapom meg, de azért itt van olyan fórumozó/és XDA-n is, aki még 188-as ROM-on van. 188... Nem 208, 238, 266, 301-esen, hanem a januári 188-on. Az 4 lemaradás... Ne mondjuk már, hogy Januári security patch normális júliusban - jah, tudom, még 3 nap van, ne júliusozzak -... "minek nyavajogtok, ha anélkül is tökéletes a telefon?" AZÉRT! Azért mert nem véletlenül adják ki a frissítéseket. Azért, mert némelyik a kamerán, más a hangszórón, más a GPS-en, akksin, ujjlenyomatolvasón (stb stb) finomít, csiszol... És egyébként sem akartam benzines fűnyítót venni, amíg a szomszédnak nem volt. Ahogy más megkapja, már birizgálja az ember csőrét, hogy ő miért nem?!

    Nem tudom mennyivel rosszabb a frissítésekről olvasni (vagy épp azok hiányáról, részleteiről), mint a 3 oldalon keresztül taglalt f*s 300 forintos szilikon tokokról meg fóliákról. Engem meg pont az nem érdekel, mert használati eszköz és egyébként is mindenki olyat vesz, amilyen az ízlése, pont nem érdekel, hogy xy user milyen tokot vett az aliexpressről 120 forintért.... Számomra (hangsúlyozom: nekem) az fontosabb, hogy új fájlrendszert kapok, új GPU turbót és nem f*ssa össze magát a PUBG, 30x zoomot és dual GPS-t. Másnak meg a tok a fontos, harmadik embernek, hogy ki milyen kamera appot használ, a negyedik sokat jár edzeni és szeretné tudni melyik app a legjobb workoutra.

    Nem vagyunk egyformák, de itt személyeskedni, sértegetni, beszólni másoknak, azért mert várnak valamit, vagy netán elégedetlenek a Huawei -egyébként rettentően elcseszerintett- frissítési ütemezésével... Ez a fórum pont erre van, hogy ezekről beszéljünk, mindenről, ami a telefonnal kapcsolatos és ide tartozik ez is. Ha valaki ezt nem tudja elfogadni, akkor hagyja figyelmen kívül, de cinikus mondatokért kár az idő meg az energia.

    Haters gonna hate 3..2..1..

Új hozzászólás Aktív témák