Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz vasi89 #10414 üzenetére

    Vettem a gearbestről még decemberben. a 6/64-es OP6 112 ezerből a kezemben volt 3 hét alatt, előtte a oneplus customer secvice-zel lebeszéltem, hogy azt is javítják a házhoz hozós vivős szolgáltatás keretében, vagy sem, természetesen javítják. Ami ugye neked most azért bajos, mert a felhozott példa is engem igazol. :D
    Ciki, de a oneplus accountomhoz fel is tudtam vinni a készüléket imai alapján...

    Hahó! Nem erre verem, de azért nem mindegy, hogy gsm garid van, ami nem működik, vagy gearbest-es garid van, ami működik.

    Annyi szépséghiba azért van a dologban, hogy garaniálisan nem, de azon kívül javítják, ergo, ha a készülék magától tönkremenne, akkor megszívtam, ilyen eset viszont nem sűrűn fordul elő, ha mégis, mi mehet tönkre? Akksi 8 eur, mikrofon 6 eur, hangszóró 10 eur, nyilván nem tétel, ha pedig leejtem az 1 napos garis telefonom, és öszetörne akijelző, az meg se a oneplusnál, se a samsungnál, se a huawei-nél nem garis. Ilyen ha a gearbestes, vagy a gyári garis op6-osommal történne, kérek chaten egy javítást, másnap itt a futár, elviszik, kifizetem kártyával a javítás összegét, a 6-osnak is, de a 7-esnek is kb 30 ezresért csinálnak egy komplet tkijelzőcserét, ugyanez a Samsung S10-nél 80-100 ezresbe kerül, nem tudom a huawei ehhez képet mit produkál, de hátha tudod, örülnék, ha megosztanád.

    hito: Köszönöm, ez nagy pozitívum... :R Kár, hogy a teszben ilyen még csak megemlítve sincs.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák