Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
Csak én nem találok semmilyen hivatalos Huawei boltot? Azt gondolnám, hogy van egy webshopjuk, ahol a hivatalos OEM tokjaikat meg kocsiba telefontartóikat és mindent árulják szép summáért, de semmi ilyet nem találtam.
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
Ti^Em
aktív tag
nekem is hibátlanul érkeznek a hívások 4G vel, pedig már madjnem kibuliztam egy s9+ t cserbe
-
bollizolee
tag
Én nem bírtam kivárni a telenoros frissítést múlt héten feltoltam ff-el az L09 129 es romot. Most ilyenkor ugyan úgy jön majd ota-n a 131 es frissítés amit minki ír. Vagy mókolhatom majd ff-el?
-
gusthy
veterán
Nekem is felment ff-rel a 131, Telekomos.
-
Aryon87
félisten
válasz bollizolee #8407 üzenetére
FF-vel gyorsabban jársz. Nemrég tettem fel.
(P9 frissítését meg persze elcsesztem. Valaki ért hozzá, mert a topikjában némaság van.. test-key lett a buildja)
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
-
legenda
Nem is azért kérdeztem, hanem a te telefonod nem a Telenortól származik, de az ő SIM kártyájukkal használod és ez fontos infó lehet azok számára, akiknek szintén Telenoros SIM kártyájuk van, de más szolgáltatós vagy nem szolgáltatótól vásárolt készülékben használják és adott náluk a probléma, számukra jó hír, hogy abban a felállásban is megkapják a frissítést.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
gusthy
veterán
Ajjaj, ha a Telenor megjavul, unalmas lesz a topic
-
yodamester10
őstag
Én most rakom fel,telenornál vásárolt telenoros kártyával.
-
thebeegee
tag
Elvileg a kamera is javult, főleg sötétben a színeknél.
-
M_Toni
csendes tag
Én is frissítettem a telenoros készüléket az új verzióra. Igazolhatom én is, hogy megszűnt a hónapok óta ismert hállózati probléma.
Arrol van valakinek infója, tapasztalata, hogy a telenoros kártyát (is) használó kétszimes készülékek is frissültek az új verzióra? -
zoleeno1
veterán
Nahh ideje volt, jó olvasni, hogy végre megszűnt a telenoros hálózati probléma. Immár ti is teljes értékűen tudjátok használni
Honor Magic5 Pro
-
golyós
addikt
Kiváncsian várom, hogy az én illetve NASATech ( + aki még nem jelezte) dual simmes problémája is megoldódik ha kijön dualra is a frissítés
Illetve FF már engedélyezetnek mutatja, akkor simán feltelepíthető vagy mi ennek a menete?
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro & Samsung GalaxyS23 Ultra & Note 10 lite & Iphone 13PM
-
Gabes13
tag
Udv! Szeretném feldobni az új 131-es frissitest FF-el, de ez a hiba uzenet fogad: a csomag ellenőrző összege hibas. Mindent ugy csinalok ahogy kell, többször próbáltam újra az eredmény valtozatlan. Valakinek van ötlete mi lehet a hiba?
Köszönöm!Stay Free-Stay Rebel! Fuck the systems!
-
thebeegee
tag
-
legenda
Én nem/sem hiányolom, több telefonom is tudta korábban (950 XL, Nokia 8), de kikapcsoltam a funkciót, kopogtatja azért a fene, a Mate 10 Pro-n sem használnám, de ettől még elfogadom, hogy sokan élnének a lehetőséggel, ha adott lenne.
-
Aryon87
félisten
válasz Tybike81 #8440 üzenetére
Bánom hogy nem mentem ki a Citadellára, kellett "hallgassak" most az időkép radarképére, miszerint az eső Pest felé tart.. Akartam éjjeli képeket csinálni. Na majd holnap bepótlom és az éjjeli képekről nyilatkozom
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zoleeno1
veterán
Nekem pl. olyankor jonne jol, amikor kapok egy viber, messenger, stb uzenetet, amit ugye az AOD nem jelez. Latom, hogy villog a led, lent van az asztalon, kényelmesebb dupla koppal feleleszteni a kijelzot, rapillantani ki írt, ha eppen nem tudok vissza irni, mint oldalt megnyomni a power gombot. Vagy tegyük fel, koszos a kezem, de pl a kisujjam nem, azzal is csak rabokok es kesz.
Honor Magic5 Pro
-
Aryon87
félisten
válasz zoleeno1 #8443 üzenetére
Kb ezért hiányzik nekem is (meg minden LG-snek, akinek volt V vagy G szériából legalább 1 modell )
Sebaj, ez van.Apropó. A teló a light managert állandóan kilövi. Nem lehet valahol védetté tenni? Régebb volt ilyen opció, hogy védetté lehetett tenni azokat az appokat, amiket nem akarta az user, hogy a rendszer kilője háttérből, ezt megszüntették.
Tybike81 nem voltam ma fotózni, így passzolom. Igen, a B131 van már fent, kb 3 órája nyomtam fel rá.
Kiugrom boltba, megnézem gyorsban a kamerát.[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zoleeno1 #8449 üzenetére
Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások -> Beállítások -> Speciális hozzáférés -> Optimalizálás mellőzése -> Alkalmazás kiválasztása (amennyiben nem jelenik meg a listában, úgy: Az összes alkalmazás) -> Engedélyezés -> OK
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest