Új hozzászólás Aktív témák

  • olajbogyo

    aktív tag

    Sziasztok!

    Azért, ez már a vicc netovábbja szerintetek is........nem?

    [link]

    Mert akkor itt mi is van kérem? Az a google indoka arra, hogy mégis inkább használhassa az androidot a huawei, hogy mégiscsak jobb ha így rejt nemzetbiztonsági kockázatot , mintha a huawei saját android alapokon nyugvó op. rendszerével tenné ugyanezt?! Értitek, nem? Noooormális? Most akkó van kockázat, vagy nincsen? Ha van, akkor az mégsem akkora baj?
    Megy már a besz@rás amcsi oldalon, mióta a napokban nagyon komoly üzletet kötöttek az oroszokkal. Az orosz átadta az arcfelismerő szoftverük licencét, a kínaiak meg építik ezerrel az 5G-t Oroszországban.
    Csak érdekességképpen jegyezném meg, hogy belenéztem az utóbbi napokban jó pár optikai rendezőszekrényekhez közv. csatlakozó hálózati berendezések rendezőibe(munkámból kifolyólag), hát nem tudom, de még mindig úgy gondolom, hogy a Huawei eszközök 90% os többséget élveznek. Egyszerűen nem lehet őket lecserélni....szvsz. Most a Digi gőzerővel próbálja bővíteni a mobil lefedettségüket. Gondolom, hogy anyagi megfontolásból egy másik gyártó(nem Huawei) termékeit szerezték be, és nem boldogulnak vele, komplett városrészek/falvak/községek szakadnak/szakadoznak le a hálózatról állandóan. A hiba elhárítása abból áll, hogy rakják be az utólag mégiscsak megrendelt Huawei-s elemeket. Több száz méter optikai kábelt cseréltek, mert a mérések több tíz decibeles csillapításokat jeleztek, de hiába, mert a megoldás az volt, hogy az elemeket kellett Huawei-re cserélni. Ezt csak mint érdekességet mondtam el. Ja, és idetartozik, hogy ..." a történet kitalált, a valósággal történő megegyezés, kizárólag a véletlen műve lehet..." :K

    Soha ne félj valami újat csinálni! A bárkát is egy lelkes amatőr készítette, a Titanicot meg egy halom szakértő!

Új hozzászólás Aktív témák