Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusihusi
addikt
A Pirate2-höz melyik magyarítás való, s jó lenne hogy mit kell telepíteni a Pirate 1-hez ill 2-hez? Köszi, mert egy kicsit össze vagyok zavarodva! Köszi
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
válasz Lawrence74 #9901 üzenetére
Jó ez a Pirate, csak ha belinkelnéd mit mihez kell letölteni! P1- P2 Nálam stabil ami fent van,de nem a gyári rom
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
padre666
tag
válasz Lawrence74 #9901 üzenetére
dehogy Rólad!
maga a Pirate 2.0 volt a kérdés tárgya, nem a magyarítás!
A magyarítás jó
de amúgy a ROM-ot sem fikázom!(köszönet a készítőnek) csak mivel kérdezték, elmondtam saját véleményem
-
Bela52
tag
A Magyaritás jó, Mind kettö Semmi hiba.
-
Lawrence74
tag
válasz pusihusi #9905 üzenetére
Én még az 1.0.1-et vettem alapnak, szóval a magyarítás is ahhoz készül. Ez persze nem jelenti azt hogy az újabb verziójú pirate rommal nem működik, mivel szerintem ő is ugyan azokat a fájlokat használja mindig, max. a rom egyéb összetevőin módosít.
Más. Tegnap próbáltam komplett romot építeni abból amit eddig lefordítottam plusz a lefordítatlan dolgok, egy sikeres indulás volt csak, az is egy rakás FC-vel végződött.
Ezért gondoltam hogy rólam van szó padre666. Félreértettelek.Hírek: még kb. 20 fájl van hátra a fordításból és kész. Szinte mindent lefordítottam amit tudtam, elírások még lehetnek. Ma szeretném befejezni a fordítást, hogy azután egy komplett romot kaphassatok.
Ha nem tudok romot készíteni belőle, akkor megkérjük Setac-ot hogy építse be a következő romba
[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
pusihusi
addikt
válasz Lawrence74 #9909 üzenetére
Oké köszi most már értem! Eddig ami jött sorban felraktam, recoveryböl, s stabil a rom-romok! Vagy P1 V.P2 van fent magyarítással
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
insido
tag
Ó látom folynak itt az események!
Lawrence74: Szeretnék külön köszönetet mondani (írni mán' ) neked a munkálataidért és a közösségért tett erőfeszítéseidért. Asszem nem vagyok egyedül ezzel. És ha még Setac bele is integrálja a művedet a következő romba hát én szaladok egy kört itt az udvaron... És fel is telepítem......Hirtelen szétrobban minden és rádüvölt az élet. Megszakad legmélyebb álmod, nem szökhetsz meg mégsem... /Lelkes Állatok - Újságos/ A hosszú élet titka: Lélegezz!!!
-
Lawrence74
tag
-
pusihusi
addikt
-
drmotto
őstag
válasz Lawrence74 #9912 üzenetére
Esetleg tudnál csinálni egy zipet, ami kizárólag a magyarítást tartalmazza? Semmi program, semmi sallang, csak a magyarítás.
Köszönöm előre is! -
bakter24
őstag
Már délután akartam sok-sok méltató szót írni a fordítási munkálataidat illetően, csak időközben fogyasztottam, és van egy házi szabályom (nevezetesen: "részegen nem fórumozok" Hasznos szabály ) De már csak nem bírom megállni szó nélkül
Szóval: A közösség nevében hatalmas a munkádért, és természetesen ha elkészülsz a fordítással, bekerülsz a "Hallhatatlan Slimesek Csarnokába" (néha magamat is meglepem ezekkel az elnevezésekkel ) és megkapod a "közösségért" érdemkereszt ezüst fokozatát (és még egy!)
És természetesen elismerésem a Pirate rom készítőinek is, habár 97,65% a valószínűsége, hogy ők ezt nem olvassák
Ennyi lettem volna mára, mert az éjszakához vezető utam Unicum Next-el van kikövezve
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
bostone
addikt
válasz Lawrence74 #9915 üzenetére
Csak egy kérdés: Mindenképp felteszem az általad készített verziót, azt h tudom elérni, hogy a toolbar maradjon a p2 által legyártott?
Más: A háttérképeket több forrásból szerzem be, de nincs olyan, amit ne törne ketté a pirate. Csak nálam történik ez így? -
Lawrence74
tag
válasz bostone #9917 üzenetére
Nem ez mindenkinél így van de a marketen van egy szuper progi, ami a panoráma képeket egész jól beilleszti háttérnek. Auto resize/DbD Wallpaper Set a neve én mindig ezzel állíom be a hátteret.
Ha az ikonokra gondolsz ami az értesítési területen van akkor az vagy felül lesz írva, és magyar lesz vagy kitörlöd a csomagomból a framework-res.apk fájlt, viszont akkor ugrik szerintem az egész magyarítás, nekem személy nem tetszik. Fogok most már jobbat készíteni.[ Szerkesztve ]
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
drmotto
őstag
válasz Lawrence74 #9915 üzenetére
Nem tudom, mire gondolok igazából.
A lényeg az lett volna, hogy ne kelljen újra romolni, csak a magyarítást feldobni. A korábbi verziók, amiket csináltál, azokban (ha jól láttam) nem voltak appok, csak a magyarítás.
De javíts ki ha tévedek.Illetve igazából már tárgytalan, mert a Pirate-ot kidobtam. FC FC hátán, szinte egyetlen mentett programom sem volt képes rendesen futni. Ment vissza a gyári T-Mobile-os, az már úgyis jól be volt lakva, és megvárom, jutnak-e valamire a CM verzióval.
[ Szerkesztve ]
-
Lawrence74
tag
válasz drmotto #9920 üzenetére
érdekes mert nekem tökéletesen működik egyedül a böngésző FC-et eleinte, de arról is leszokott egy idő után. Remélem hogy sikerül romot építenem a magyarosított cuccokból, illeve hogy ennek azért adsz még esélyt.
-
drmotto
őstag
válasz Lawrence74 #9921 üzenetére
Mindig, minden romnak adok legalább egy esélyt. Természetesen a tiédnek is fogok.
-
bostone
addikt
Ma még lehetséges, hogy felteszed?
-
eladohardver
őstag
Az lenne a kérdésem azokhoz akik használják a slimet jack-es vezetékes headsettel, hogy nem szokott e random bedugás után kifagyni a tábla..? Ugyanis nokia headsettel többször megtette...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
bakter24
őstag
válasz eladohardver #9925 üzenetére
1-2 alkalommal volt ilyesmi. De mivel pl a töltő kihúzása is ki tudja ezt váltani, így nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Nekem is nokia, stereo headset, most nem tudok típusszámot.
"Negyvenkettő - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel."
-
bostone
addikt
válasz eladohardver #9925 üzenetére
Nálam csak akkor állt le, mikor gépről lehúztam, de minden esetben. Azóta inkább az ES-t használom wifivel fájlok pakolgatására.
-
Rabidsnail
senior tag
válasz Lawrence74 #9912 üzenetére
Óriási köszönet a remek munkádért és szorgalmadért!!! Nagyon várom a végső verziót!! Jó éjt és pihenést! "Mert megérdemled!!"
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Rabidsnail
senior tag
Bocsi,túlléptem a szerkesztési időt! Nekem is hibátlanul megy a Pirate 2.0 a Te magyarításod és egy kis Kitchen csili díszíti! Eddig minden smakkol!!
-
karmin
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek van ötlete arra, hogy a Tab leesett, a kijelzője megrepedt, csak esztétikai problem, ennek orvoslása, javítása menyibe fájna? Gondolom új érintő panel kellene. Valaki jártas ezügyben? Esetleg kit keressek? -
batabe
senior tag
Nálam is csak a böngésző dobálni fc-t. Mit muveltel vele, hogy hogy megszünt?
S22Ultra snapdragon / Garmin Venu 2 Plus
-
bostone
addikt
Tud valaki ajánlani egy olyan mail widget alkalmazást, amit ki tudok rakni teljes képernyőre, több account-al is működik, de egyáltalán működik.
-
Tex
senior tag
Érdekes hogy a P2 2.2.2-vel operál, pedig eddig 2.2.3-volt.
A fájlkezelő nálam is FC-zett le is jegeltem, de van másik a romban valszeg azért fc-zik ha nem volt wipe data."Amit akartok, hogy veletek tegyenek az emberek, ti is azt tegyétek velük." Máté (7:12)
-
drmotto
őstag
Úgy látom csak nekem nem megy ez a Pirate. Két kiadását is próbáltam, de ugyanúgy nem jó nálam. Ráadásul a hangszóró is kattog, míg a gyárival nem.
-
pusihusi
addikt
válasz Lawrence74 #9936 üzenetére
Sajnos nem, aludhatok nyugodtan. Türelem.. Szia akkor kialudtad magad, akkor mit lehet letőlteni? Légyszíves linkeld be a legstabilabb Piratet+magyarosítást, köszi+ami kell hozzá
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Lawrence74
tag
válasz pusihusi #9938 üzenetére
Nem pirate + magyarosítás lesz, hanem magyar pirate
Jól haladok, de még nem teszem fel addig míg minden nem klappol.
Eddig nagyon szuper minden, kivéve 1-2 program. Pl. az Aldiko, Reckless Racing telepítéskor újraindítja a hüvelyt
Érdekes a Reckless Racing 2 meg csont nélkül települt és gyönyörűen fut.Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel...
-
pusihusi
addikt
válasz Lawrence74 #9939 üzenetére
Oké és mikorra várható? " hüvelyt" Ez minek nekünk?
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
Rabidsnail
senior tag
Küldjünk pénzt,fegyvert,paripát? Szerintem most minden reflektor Rád irányítódik!! Tűkön ülök,ülünk! Sajna én holnap hajnalban lépek és talán hét közepén kerülök elő,de ha wifit lelek útközben nyomom lefelé,hacsak nem lesz kész még ma. Jó munkát!! Még egy kérdés a csapatnak! Segítsetek már dönteni!! Go Launcher,vagy VTL ?? Nem tudok választani! Légyszi....!
[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
-
Lawrence74
tag
válasz pusihusi #9940 üzenetére
Hüvely=Huawei
Pénz, fegyver, paripa nem jönne rosszul, de nem azért csinálom, a lényeg a tanulás.
Igyekszem még ma kész lenni vele, ha már úgy érem hogy használható megy fel a netre. De már vagy háromszor raktam fel véletlenül a gyári romot (benne maradt az SD), utána újra root, recovery, új próbaverzió felmásolása telepítése, ha elindul örül és tesztel, ha nem akkor, újabb rom frissítés.[ Szerkesztve ]
-
pusihusi
addikt
válasz Rabidsnail #9944 üzenetére
Szívesen, de a Go a nyerő nálam! (Meg a másik is )
[ Szerkesztve ]
Üdv. Feri!!
-
pusihusi
addikt
-
bostone
addikt
válasz Rabidsnail #9944 üzenetére
Amióta belinkelték a magyarul is tudó vtl-t, azóta csak azt használom a slimen. Addig go-t használtam. Nekem nagyon bejön. Elsősorban az alsó vagy oldalsó sávokban elhelyezhető parancsikonok miatt győzött meg. Szépen belaktam.
Az eredeti gyári rom nekem sosem volt a kedvencem és az is okozott galibát párszor. A pirate óta sokkal többet használom a tabletet.
Én is nagyon várom az új változatot. -
Lawrence74
tag
válasz Rabidsnail #9948 üzenetére
Akkor cuccolj mert én is azt használom, meg néha az ADW Launcher EX-et.
-
pusihusi
addikt
válasz Rabidsnail #9948 üzenetére
( Launcher) Most már komolyan, kb.7db. le van töltve a tabra, s felváltva használom! Adw,Apext,GO,Ics,Indító,Launcher7,Tsf,Zeam, ennyi
Üdv. Feri!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Apple iPhone 14 Pro Leather Case bőr tok - Midnight, Umber
- Eredeti Gyári Apple 20W PD gyorstöltő adapter 12hó jótállással/számlával
- DJI Osmo Mobile 2 kézi stabilizátor mobilokhoz
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest