Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisinto
őstag
Üdv!
Valaki tudna abban segíteni, hogy a térerő jelzés mellett (balra) van egy kis villanykörte és benne egy "villám" az mi célt szolgál? (Huawei ascend y300 ) -
pilgrim108
csendes tag
Sziasztok! 3 napos a teló nálam, de lenne egy problémám. SD kártyára milyen progival helyezhetem át a gyökérkönyvtárból a programokat? Eddig semmivel nem sikerült, a teló már rootolt. Esetleg valaki tud egy stabil és gyors romot a telóra?
-
zalsmony
csendes tag
Hali!
Van egy problémám:
A notification led csak töltéskor világít, nem fogadott hívást, facebook esemény, sms-t nem jelez!
Valaki tudna segíteni? Nem nagy gond, de ha már van rajta, működhetne.
Előre is kösz!
-
Bass
addikt
válasz pilgrim108 #4406 üzenetére
Link2sd-vel át is rakhatod de ha ha adsz az sd-nek egy ext3-t és kipipálod az auto linkelést magától megcsinálja.De mi értelme van ha van egy giga tárhelyed?
[ Szerkesztve ]
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
x1port
addikt
Most olvasom,hogy karcálló kijelzője van a telefonnak ?
-
Bass
addikt
Tudtommal hasonló mint a 2011 xperia telóké,tehát erősített de nem az áldott jó gorilla glass
-
törölt tag
-
zalsmony
csendes tag
A par sorral lentem leirt led problemaval meg senki sem talalkozott?
-
Bass
addikt
Tud valaki olyan ingyenes progit ami megmutatja mi mennyit fogyaszt az akkuból?
-
törölt tag
Azt vettem észre, hogy néha nekem is halkabban csörög bejövő hívásnál vagy érkező SMS-nél a telefon, de nem mindig, legtöbbször a kiválasztott max. hangerőn, néha zavaróan hangosan szól az "old phone". Ilyenkor az oldalsó hangerő gombokkal emelve a hangerőt valahonnan a közép alól indul el, holott én sosem halkítom le, valami más teszi ezt meg. Még nem jöttem rá, hogy valami app használata, esetleg egy reboot okozza-e a halkulást.
[ Szerkesztve ]
-
tamas070
csendes tag
Sziasztok! Tegnap vásároltam egy ilyen készüléket. A probléma az vele,hogy miután kb 30-40 percet játszom a telefonon,az akkumulátora meleg... nem forró,de nem is nagyon meleg,hanem ez a közepes melegség.Más is tapasztalt hasonlót? amikor internezek rajta,akkor ilyen gond nincs,akkor csak langyos,persze 2 óra internetezés után.. de a játékoknál ez akár a negyede ,30 perc alatt rendesen átmelegszik....
-
mckangi
senior tag
Kipróbáltam,az összesítőben belinkelt összes custom romot,azért mert nem megy a telefonon egyetlenegy telefonhívás rögzítés sem.
Mivel ez kernelfüggő dolog,jópárat kipróbáltam.
Na kéremszépen arra a megállapításra jutottam,hogy ehhez a telefonhoz NINCS olyan rom és call recorder párosítás,amivel minden normálisan müködne.De a legnagyobb baj az,hogy pont ez miatt a huawei hangtömörítés miatt nem megy a MobileVoip Cheap Call nevű program sem.
Ugyanaz van mint a hívásfelvevőnél,vagyis egyik romnál nem talál mikrofont,a másiknál meg úgy hallanak mint a MaxPayne-ben időlassításkor.
Nagyon nem jól van ez így.....Akinek sikerült valamilyen épkézláb megoldást találnia az jó lenne,ha PONTOSAN leírná a konkrét custom rom nevét és a call recorder program pontos letölthető linkjét is,mert minden próbálkozásom ellenére semmi nem jön össze.
Senki nem használ voip-ot vagy hívásrögzítőhívásrögzítő programot?
Poco F3
-
x1port
addikt
válasz mckangi #4439 üzenetére
Igazából minek kellene használnunk a call recordert
A voip alapú hívásokat sosem szerettem.
Azzal mindig csak a nyűg volt.
Pláne mióta okostraifa csomagok vannak ( ugye az mind lebeszélhető ) így abszolut ki van nálam lőve a voip.
A gtalk hanghívása sem működik ?
Az még egy fokkal jobb mint a többi.. -
i92
tag
Szegasztok!
No!Olvasom a teszteket és a tesztek illetve ár-érték arányban sztem odab@sz a kicsike.Most állok telefonvásárlás előtt és nagyon kacérkodom vele.A jól bevált de már öregecske htc desirem helyére lépne.Bemegyek ma a szolgáltatómhoz(mert elvileg nulla AZAZ NULLA forintért hozzámb@sszák a díjcsomaom miatt)Amúgy sem rossz az ára..na de ingyé.....(jó magyar mentalitás) :-DDDD
ü.
Gyuri -
Bass
addikt
Ez engem is érdekel,én is ez ügyben nyomozgatok de megoldás nincs rá max ha kihangosítom a telefont de az nem túl jó megoldás.Ez van ezzel együtt kell élni
-
addikt
Tudtátok, hogy az Amur folyó hossza 4444 km?
-
mckangi
senior tag
Szia!
Az első kérdésre megkaptad a választ! (#4441)
Úgylátom a VOIP hívást összekevered a Viberrel.
A Gtalk akkor működik ha a hívott fél telefonján is megvan a progi és aktiválva van.Úgyanez vonatkozik a Viber-re is.De sorolhatnám még a több 100 (Line...stb) programot is.
A Voip-pal a lóval mezőn szántó parasztot is elérem a Nokia 3210-es én is,percenként 3Ft-ért.Én az elöző telefonomon (made in china) amit azért adtam el,mert a sok dumától tönkrement a beszédhangszoró silány minősége miatt.Csak VOIP-et használtam egy hónapban 990ft-ért(Voda) kb 1000 percet., azon ment minden rendesen.Voip és freecall programok.
Ha te az okostarifádat használod,akkor tedd azt kb 40x forintért, én ezen a pénzen két év alatt veszek egy középkategoriáa független! telefont a fiamnak.És ezt még csak XS kategóriával számoltam!!!!!
Tehát nem mindegy hogy a telefonoddal elméletileg kompatibilis szoftver miért nem úgy müködik,ahogy azt elvárnád,és hiába okolod magad hogy miért nem bújtad át a telefon fórumain 15 nap alatt a 150ezer hozzászólást.
A személyesen felmerülő kérdések mindig akkor merülnek fel, ha már bent vagy a témában!!!Az ilyen hozzászólások miatt megy fel bennem a pumpa mint a tied!
Ha felmész a play-re és letöltesz vagy megvásárolsz több száz forintért egy programot,ami "kompatibilis" a készülékeddel,de mégsem müködik,akkor te nem akadsz ki?
(persze ha a fater pénze volt,akkor úgy is miondegy).Ez itt egy fórum,ha valaki tanácsot kér és tud valaki rá megoldást az írjon,ha meg nem akkor lapozzon tovább.........
Bocsi ha egy kicsit kemény voltam de 40k-t fizettem gyári független készülékért.Szeretném kihasználni az android-ot rajta.Méghozzá olyan hivatalosan letölthető applikációkkal,amik kompatibilisek vele.
ENNYI......
Poco F3
-
mckangi
senior tag
Ha hívásrögzítőt akarsz használni,vagy VOIP telefont akarsz használni,akkor ne vedd meg....
A gyári kernel (és a custom romok) amik a gyári kernelre épülnek megakadályozzák azt,hogy a hanghívásokkal kapcsolatos egyéb programok megkerüljék a gyári rendszert.
Ha kell eladom neked az enyémet ... Gyári független.Poco F3
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- EAFC 25
- Szólánc.
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest