Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyi02
tag
Üdv!
Keresek valakit, aki segítene pontról-pontra privátban felrakni olyan romot ami a microsd kártyára telepít mindent és azt használja, mert semmi frissítés és egyebek nem sikerülnek, azt jelzi, hogy betelt a belső memória...
most 4.1.1 van rajta, valami jobb kelleneTudom, hogy le van minden írva az összefoglalóban, de sajnos én akkor sem tudom megcsinálni!
-
sanyi02
tag
Senkinek sincs türelme és ideje segíteni
-
nyisziati
veterán
válasz sanyi02 #18002 üzenetére
Ne hari, de tényleg nincs.
Én, mielőtt nekikezdtem a mókolásnak, hónapokig olvastam, majd az összefoglalót tüzetesen átolvasva (többször) és letöltve a szükséges fájlokat vágtam bele a dologba. Rászántam egy hétvégét de kellett is.
Sőt, aztán még több idő a romok cseréléséhez és belakásához.Majd a finomhangolások, kernelcsere, swapolás, fagyasztás greenify -jal, governor beállítása stb.
Ez nem egy sebtapasz, ráadásul távolról még több esélye van a hibáknak, úgyhogy így garantáltan dupla idő.
Sorry, de nem vállalom.
-
nyisziati
veterán
válasz sanyi02 #18006 üzenetére
Van ilyen, de nem hinném, hogy ebben a topikban, már én is csak nosztalgiából járok ide. Kb. 2 éve, amikor ezerrel pörgött a topik a romolgatás miatt, se volt egyszerű találni valakit, aki segített volna, sokat vártam én is egy-egy kisegítő hsz-re.
Most meg... Mindenki lecserélte már, tán többedikre.
Persze nem rosszindulatból írom, sok sikert a romcseréhez, de vérmes reményeket ne táplálj ezzel kapcsolatban.
Ha tényleg komolyan gondolod, és van időd, jobb, ha visszaolvasod a 2014-es hsz-eket, azokból sokat okulhatsz.
-
sanyi02
tag
Még mindig aktuális, ha akad valaki, ilyen szép, unalmas vasárnapi délután.
-
MomoSinX
aktív tag
Valaki futtat 4.4.x vagy annál magasabb custom ROM-ot minden probléma nélkül ezen a telón? Nekem még mindig a gyári 4.1.1 Jelly Bean van de így nem tudok pokémonokat fogni........ Annyi custom ROM van azt sem tudom hol kezdjem ezt az egész flash dolgot xD.
-
Atos23
senior tag
Na most halt meg az Y300 nálam
HW hiba lehet, egyszer már volt cserélve a kijelző 2 éve gariban miatta. A kijelző a jobb sarkában melegszik, és nincs háttérvilágítás. Valami tipp a kijelzőcserén kívül?
-
sgergi
veterán
Nálam múlt héten kellett kicserélni a hátcsó hangszót, mert valahogy megsérülhetett. Szerencsére elég egyszerű és olcsó művelet volt.
-
net91
senior tag
Sziasztok,
Én jelenleg a készüléket zenehallgatásra használom.
A Cyanogen Nightly verzió van rajta, amelynél nem tudom a rádió hangerejét változtatni.
Korábban olvastam, hogy ez a ROM hibája.
Kérdezem ezt a hibát nem orvosolták még?Az élet egy rövid utazás, éld meg. Emlékeket gyűjts, ne anyagiakat.
-
Sdi
addikt
A rádió csak a gyári alapú romokban műkszik teljesen jól, én ezt használtam amíg volt ilyen telóm, pont emiatt.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
Twrp-vel tettem fel és úgy emlékszem ezt a kernelt raktam rá.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
embe
nagyúr
Sziasztok!
Ez a topic jobban pörög, így megkérdezem itt is.
Telo: Huawei Y550Hozzám került egy ilyen teló a kollégámtól. Ráült vagy nem is tudom mit csinált vele, a lényeg, hogy fastboot módba került, onnan nem lehetett kirángatni. Ő tuti nem buherálta, de ez most nem is lényeges.
Gondoltam egyet, és memkarira másolva az utoljára kiadott rommal elkezdtem frissíteni. A kényszerített frissítés hangerő+ és - power gombbal indítottam. Végig futott a frissítés, utána kikapcsolt.
Pontosabban nem követtem, mire odanéztem, már kikapcsolt állapotban volt. Azóta nem reagál semmire.
Hogy az akksi milyen töltöttségi fokon volt? Passz. Most rámértem 4,06 V van benne.Van valami amivel esetleg életet lehetne lehelni bele? Bootloader zárva volt, egy totál gyári állapotú volt.
-
Deni
újonc
Hali! Huawei ascent P8-ról tudnátok véleményt mondani? Itt 89 ezer és nagyon szemezgetek vele: http://gsmpalota.com/Huawei-Ascend-P8---Magyar-nyelvvelosszes-tartozekk LG D722 G3 Mini telefonom van most, ezt szeretném lecserélni… megéri szerintetek erre? Sokkal több a tudása? A választ előre is köszi!
-
sgergi
veterán
Miért nem a saját topikjában kérdezed?
-
-
embe
nagyúr
Még velem sem fordult elő. Szerencse hogy nem az én telóm, , és eleve mint rosszat adták ide.
Rengeteg telóval mókoltam, ez az első ami lehet tégla lett. -
elistvan
őstag
Korábban írtam, hogy hardbrickelte (téglásította) a telefont az előző gazda. Biztos a netről frissítette a szoftvert és nem futott végig. Ugyanígy vagyok egy HTC One SV-vel sajnos nem tudom életre kelteni pedig meg lehet csinálni. Féashelő program is látja.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
Tomikaa.
tag
Az mit jelent, hogy ha kikapcsolt állapotban rádugom a töltőt és hajlandó érzékelni, akkor az értesítési LED pirosan villog? Amúgy szerintem nemsokára végleg távozik az örök téglamezőkre. Már be se kapcsol (bootloader módba se), legutolsó bekapcsolásnál 7 százalékon volt a töltése és töltődött (leesett 6 százalékra), kis idő múlva pedig szó nélkül kikapcsolt. Windows 7-es gép nem ismeri fel. Pár napja a 4 gigás Kingston SD kártyája is megadta magát.
A húgom már visszatért a korábbi samujára. Az se tökéletes, de ennyire azért nem haldoklik.[ Szerkesztve ]
-
jmiki8
újonc
Hello!
Nekem ennyi volt, eddig viseltük egymást a telefonnal. Az első okostelóm volt. Nehezen szánom rá magam a cserére (máni), de sajna itt az ideje.
31 ezres árához képest meglepően sokáig (majdnem 3 és fél évig) szolgált, az utóbbi ~1 évben azonban nagyon kellemetlen lefagyások, újraindulások, állandó döcögés, böngészőből kilépkedés (mindig pucolom a RAM-ot, és pár naponta újraindítok) jellemezte a működését. Az utolsó szöget a koporsójában az képviselte, hogy manapság már hívásindításnál/fogadásnál is hajlamos lefagyni, amivel meglehetősen kellemetlen helyzetbe tudott hozni.
Azonban nem bántam meg a kis telót. Az akksi még ma is remekül szolgál, arra jó, hogy a napi ~2 óra ingázás alatt + egyéb időszakban böngészhessek vele, és egy napot kibírjon. Kellemeset csalódtam benne, főleg az alacsony árát tekintve. Az utódja nem tudom, hogy mi lesz, rendkívül szűkösnek tűnik a felhozatal. Feljebb lépnék, Xperia M5, valamelyik Honor, esetleg egy Redmi 3 Pro lenne a kövi telefon (a Y300-as után már bizalommal kacsintok a [nyíltan] kínai telefonok felé).
Bye Huawei, see you next time!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest