Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei Ascend Y300 topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nrbii
tag
válasz kisCsirek #1747 üzenetére
Biztos, hogy működik a webes felületről távtelepítés a Google Play-ben ezzel a telefonnal, tehát valamit esetleg nem jól csináltál. Próbáld meg, hogy Wi-Fi-re csatlakoztatva a telefont a saját Google Play appjával letöltesz legalább egy alkalmazást. Ekkor már biztosan bekerül az accountodhoz a telefon.
-
r3nat0
csendes tag
Ti milyen gyakran szoktátok tölteni az y300 at?
-
nrbii
tag
Én átlagos használat mellett hetente 2-3-szor. Előtte a Blade általában naponta volt töltve. Volt már olyan, hogy vasárnap este levettem a töltőről, és péntek este raktam fel újra. Ekkor nem használtam túl aktívan, de nappal végig mobilneten volt a szinkronizálás (és e-mail-ek azonnali olvasása) miatt.
[ Szerkesztve ]
-
jani714
csendes tag
Sziasztok!
Ma lettem boldog tulajdonosa egy y300-nak, de a Wifi-vel gondjaim támadtak.
Egész egyszerűen nem csinál semmit, amikor csatlakozni akarok az itthoni hálózatra. Nincs IP-keresés, kapcsolódás vagy csatlakozás, csak rányomok, hogy csatlakozzon és nem történik semmi.
Statikus IP-t használok, be is állítottam az IP-t, az átjárót illetve a DNS-t. MAC címet is hozzáadtam a listához.
Egyetlen alkalommal sikerült valahogy, a sokadik router reset és telefon restart után, de azóta sem.
Megpróbálom majd DHCP-vel is, de fontos lenne a Statikus IP, úgyhogy ha valakinek van ötlete, az ne fojtsa magába!
"Don't wanna end up inside my refrigerator freezer, be used as extra topping the next time I make a pizza..."
-
jani714
csendes tag
-
jani714
csendes tag
Kikapcsoltam a MAC szűrést és abban a pillanatban csatlakozott
Visszakapcsoltam, és még mindig csatlakozik magától....ez nekem sok egy napra
Köszönöm a segítséget!!
"Don't wanna end up inside my refrigerator freezer, be used as extra topping the next time I make a pizza..."
-
Mill3r
tag
Jelenleg egy bebújtatós-füles tokot használok, de már régóta szemezgetek azzal, amit Te is rendeltél.
Az ebay-es képekről nem igazán derült ki, hogy mutat a telefon tokkal együtt
Nem növeli meg túlságosan a méretét a telónak?(#1735) SPucu: Nem is tudtam, hogy a magenta-tré-mobilnál is lehet szilikon tokokat venni/rendelni.
IDDQD IDKFA
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
itt nálunk (Jászberény) már több mobilhoz is hoztak,aránylag gyorsan a megjelenés után...vettünk itt skate-hez,mini2-höz,tipo-hoz most meg y300-hoz is hoznak.
...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
nrvn
csendes tag
Sziasztok!
Még pár napja érdeklődtem a telefonról itt fórumon, akkor egy fórumozó adott választ - neki köszönöm - viszont még mindig akad bennem 1-2 kérdés amire azóta már leltem választ.1. Mennyire érződik a telefonon az 512mb ram? El lehet vele lenni kényelmesen vagy igen csak keretek, kompromisszumok közé szorítja az embert?
2. Szervizeltetése mennyire problémás?Ez a 2 dolog ami még foglalkoztatna mielőtt esetlegesen megvenném a telefont!
Előre is köszönöm! -
Moszuke
csendes tag
hát én minimális keretek között vagyok az 512rammal, de nekem első android és megtömtem már mindennel.
egyedi launcher, időjárás widget, screen unlock, naptár, widgettel, mozgó háttér, viber, skype, spéci fényerőszabályzó, értesítési sáv, képernyő ébrentartó, billentyűzet, és vmi random memory manager dísznek, tegnapig volt adblock plus is, térkép..(kilőhetetlenül), hirdetés buznyálkodások is futnak a háttérben lelőhetetlenül(10-15mb/db).70mb fölé sose megy a szabad memóriám. de még semmi sem akadt komolyan és huzamosabb ideig a telefonnal. ha igen akkor keményen beragadt vmi, legalább 80-100mb lefogva.
megesik néha, hogy ha hirtelen a semmiből nekiesek turkálni a menüben akkor 1-2secig szaggatvra reagál aztán észbekap. launchert (apex) szereti bezárni játék közben. most beállítottam neki, hogy tartsa a memóriában. ajánlom, hogy ne basztassa.
van, hogy be van ragadva 10-15program és esznek 70-90mb ramot én meg csak nézek, hogy baaaz.. én ezzel tegnap játszottam/használtam.... de nem sok vizet zavarnak.
a chrome böngésző laggolós viszont. nem tudom, hogy ez a telefon hibája-e.
megesik sok fel-le telepítés után h nincs beragadt progi, de még is érezhető a tartós lagg. ilyenkor restart megoldja.régebben volt fennt még több lom. olyankor a szabad memória 20-50mb körül volt. akkor érezhető volt már, hogy kicsit sok de hát első android, muszáj terhelni
én nagyon kényes vagyok arra ha valami szaggat, de ez a telefon átmegy a mércén.
persze ha 1giga ram lenne azt is megtömném, aktívan futó progikkal. tök mind1.egyedül a napi 1-2x akku töltést utálom... mivel egész nap nyomkodom, hamar merül
a szervizet meg remélem sose tudom meg, hogy "milyen"
[ Szerkesztve ]
{ bonus2 bAddRace,RC_NonBoss,5; bonus2 bAddRace,RC_Boss,5; bonus bMatkRate,5; },{},{}
-
törölt tag
nálam egyáltalán nem akad a telefon, pedig elég aktívan használom, elsősorban navigálásra, fotózásra és naptárra.
egyedül annyi lassulást tapasztaltam, hogy néha kell neki kb. fél másodperc, hogy kirakja az ikonokat a képernyőre, de ez nem tudom, mitől függ, és csak pár naponta jön elő.a szervizelés a t-nél horror, a részletekbe nem mennék bele, az előző htc telómmal megjártam náluk a poklot...
-
Exian
addikt
Nálam sajnos elég gyakori, hogy az ikonokra "várni kell" pár másodpercet. Gyári launcherrel is és a Holo-val is ugyanez a helyzet. Pedig nem fut a háttérben semmi aktív, CPU-t zabáló cucc. Szóval, csak nálam van ez? Nem idegesítő a dolog, meg általában csak akkor fordul elő, amikor pl. böngészőből (Dolphin vagy Chrome) lépek ki. Más alkalmazásoknál nem szokott nagyon előjönni. De amikor igen, akkor 2-3-5 másodperc is kell akár neki, mire kirak minden ikont, widgetet (pedig csak 3 képernyőm van és csak 1db widget). De normál esetben nem hogy nem kell várni az ikonokra, hanem már akkor látszanak, amikor a program még csak "félig" lépett ki, és épp fadeout-ozik a képernyője Már akkor látszanak a háttérben halványan. Amikor viszont belassul, az gondolom azért lehet, mert valamiért háttérbe küldi (vagy akár törli a memóriából) a Launchert és újra be kell töltenie.
Nem lehet azt valahogy beállítani, hogy a Holo-t ne lökje ki soha memóriából? Vagy eleve így van, és más az oka?
Úgy egyébként nekem eddig teljesen elég volt az 512MB ram, még sosem telt meg, pedig van, amikor tucatnyi app fut egyszerre vagy akár még több is. Csak ez az időnkénti home képernyő belassulás ne lenne...
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
Nálunk sokat segített hogy kidobtam a Facebook progit, aminek egyébként semmi értelme, mert az m.facebook.com-os belépéssel szinte azonos a felülete és a Chrome böngészőben még gyorsabb is.
A DLNA progiból csak erőszakkal lehet kilépni vagy van vmi humásusabb megoldás is, hogy nem maradjon bent a memóriában.
Egyébként szuperül működik az Android saját VOIP progija. Innentől 4.90Ft a vezetékes és a lakás telcsi is kicsörög bármerre is járunk.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
Exian
addikt
válasz contaxg #1774 üzenetére
A Facebook kliens volt az első, amit legyilkoltam, miután észrevettem, hogy masszívan evett 50-60% CPU-t! Amúgy is undelete áldozata lett volna, mivel még PC-n is max. hetente egyszer lépek be, hátha írt valaki ismerős valamit, amit csak ott tudott elküldeni... amúgy rá sem bagózok.
-
schulzz
tag
Sziasztok. Valaki nem tesztelné le nekem a gyári rádióját, hogy hogyan szól? mert nekem a 89.5 és a 103.3 (music, class) torzít rendesen. ez mitől lehet?
Kérlek valaki tesztelje le nekem. köszönöm -
Exian
addikt
-
jujeana
csendes tag
Köszönöm a válaszokat! Tehát inkább a huawei. Igen a Desire már kicsit elavult a mai telókhoz képest. És akkor másik kérdés. Szintén újonnan tudnám ennyiért mint a huaweit, ZTE blade III. A kettő közül ki mit mond melyik a jobb? Köszönöm ismét
-
jujeana
csendes tag
Ja és még egy lehetőség van, amin gondolkodom. Alcatel OT-995. Kérek szépen tanácsokat!
-
vampeare
csendes tag
nálam semmi baja a music fm-nek, akárhol járok a városban, sőt, városon kívül, akár gyári headsettel, akár saját fülessel. Utóbbival zúgós dolgot én is tapasztaltam, de biztos vagyok benne, hogy az a füles kontaktos, és az cseszegetett valamit
-
Exian
addikt
válasz jujeana #1784 üzenetére
Hát a Blade 3-ban csak egymagos az 1GHz proci, ha jól nézem. De ettől függetlenül, szintén ahogy nézem, tesztekben pontszámok alapján annyira azért nem marad el mérföldekkel az Y300-tól, tehát fene tudja. De nekem nem tetszik külsőre, de az egyéni ízlés kérdése
Viszont nálam az AnTuTu Benchmark 6388 pontot ért el, ami messze veri a Blade 3 2800 valamennyi pontját?!
Az Alcatel viszont már 5500 feletti pontszámot ért el. Viszont az már elég régi konstrukció. Ugyanakkor szépnek és nagynak tűnik a 4.3"-os kijelzője. Viszont csak TFT-LCD panelos, bár azt mondják, hogy nem rossz, szépek a színek és a betekintési szög is rendben van. De szerintem az Y300 IPS panelje veri. De mindezt látatlanul írom!
[ Szerkesztve ]
-
-
Exian
addikt
válasz bazsimano #1790 üzenetére
Többen, sokan mondtuk már tapasztalatból, hogy elegendő az 512MB ram. Persze lehetne több, biztos néha kilehetne használni, de nekem még nem sikerült 60MB alá vinnem a szabad ramot.
Most direkt megnéztem: 16 alkalmazás van háttérben, tehát RAM-ban és 90MB még így is a szabad hely
[ Szerkesztve ]
-
joiner007
aktív tag
válasz bazsimano #1790 üzenetére
Ár ide vagy oda, használható, gyors kis gép ez. Én is az 512 ramtól féltem legjobban mielőtt megvettem, és néha multiaskingnál előfordul, hogy valamit ujratölt, weboldalt pl. De teljes mértékben együtt lehet vele élni.
Galaxy s 3on is vannak lassulások, és akadozás. Igaz a játékok jól futnak, de a két teló árkülönbségéből már lehet venni egy xboxot. És azért az nagyságrendileg jobb mint egy s3.
-
Graphics
Jómunkásember
Ha valaki fóliát keresne Y300-hoz , akkor "tanácsot" is tudok adni.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Fredo78
aktív tag
Beszéltem egy forgalmazóval, nincs az országban y300 kivéve a tmob és teleno r.
jelenleg 30-40 napra ígérik az importőrök a behozatalát. Azért ez elég kemény 2013-ban hogy hiánycikk valami... Meg arra is kíváncsi leszek mennyi lesz az ára miután visszatér.
Érdemes-e várni ennyit rá vagy nézzek más után? Esetleg hasonló árfekvésű telefonra tipp (használt is jöhet)? -
Exian
addikt
válasz Fredo78 #1797 üzenetére
Hát ja. Nálunk meg Pécsen bezárták az Elqotec-et és kong az ürességtől, pedig ott aztán lenne kapacitás akár napi 50ezer darabra is Dolgoztam ott, még a csúcsidőszakban, amikor 7000 feletti volt a létszám és naponta lenyomtunk 15-20ezer db-ot a korabeli masinákból csak a mi termékvonalunkon.
-
schulzz
tag
válasz 0xmilan #1781 üzenetére
Nem hinném, , hogy mással van a baj, mármint pl a rádióval. másnál is produkálta ezt. de addig verem az asztalt amig ki nem cserélik vagy csinálnak valamit mert nekem ez fontos és hiába olcsó telefon akkor is működjön rendesen
Exian:
Igen próbáltam másik fülessel, kihangosítva is és ugyan az a helyzet, torzít ugyan úgy, sajnos[ Szerkesztve ]
-
Exian
addikt
válasz schulzz #1799 üzenetére
Hát akkor passz. Én mondjuk amúgy is külön rádiót használok, jobb szeretem a céleszközöket ilyen dolgokra Néha használom ugyan a telefon rádióját, de normál esetben a kis Philips GoGeart, ahogyan MP3 hallgatásra is. Azért az még is csak arra van. Fényképezőből is inkább van egy tükkörreflexesem is, csak ha nagyon kell, akkor nyúlok a telefon kamerájához... igaz ugyan, hogy az Y300 óta már olyan dolgokra is használom a fényképezőjét, amire eddig mindenképp a Canont vettem elő... ennek már számomra teljesen elfogadható a képminősége, hiába mondják és tudható, hogy nem a legjobb. Az eddigi telefonjaimat messze veri.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Játék télapó sapkáért, csak PH! segítőknek. (2024) Ha nem vagy segítő, ne írj bele!
- Projektor topic
- Interactive Brokers társalgó
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- ASUS notebook topic
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs