Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Huawei P7 Összefoglaló
Hivatalos OFF topik: Huawei P7 - OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorb
tag
üdv. SuperSU-t szabad frissíteni 2.70-re? A választ előre is köszönöm.
Samsung Galaxy S9 duos
-
szendo777
tag
Sziasztok, P7 L00, már írtam hogy nem érzékeli az első simet. Most ott tartok hogy letöltöttem hozzá gyári 125 romot, kicsomagoltam.
ADB-vel flash boot, recovery, system, cust. Telefon gyökerébe dload mappában update.app. Újraindítom, 3 gombos frissítés, de nem fut le, vagy lefagy, vagy újraindul. Megcsináltam a folyamatot másik rommal, másik kábellel, másik géppel, és másik ADB-vel is, mindig ugyan ez az eredmény. Ha visszaflashelem a TWRP-t, bármit fel tudok vele tenni. Mi lehet a hiba? Tudtok rá valami használható megoldást?Honor 10 kék
-
Cunaja
addikt
válasz szendo777 #15606 üzenetére
1. Jelenleg mi van fent?
2. Az android generációk között visszafelé csak köztes rommal lépkedünk.
3. A B851 Android 5.1.1 és te erre raktál Android 4.4-es Custom romot. ( csoda, hogy megy a telefon)
4. Custom romot sem mindegy mire teszed fel. Az alap rendszer is lényeg.
5. Mit Flash-eltél fel? Erre nagyon kíváncsi vagyok. ( Akkor minek a 3 gombos? ) Honnan szedted a összetevőket?Összefoglalva: Örüljünk annak, hogy még megy a telefon. Más is volt már itt, hogy nem ismeri fel az egyik slot ajzatott és szerviz lett a vége.
Következő lépések!
1. Rendbe rakni a romot,
2. Gyári szoftvert flash-elni ( Nem kell három gombos )
3. Ha akkor sem megy, mehet a szerviz.A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
zorb
tag
üdv. A flashify-vel is vissza lehet rakni a régi twrp-t? A választ előre is köszönöm.
Samsung Galaxy S9 duos
-
szendo777
tag
válasz Cunaja #15607 üzenetére
Sajnos már hozzám is így került hogy össze-vissza flashelték. Még P7 L10-es rom is volt rajta. Romokat az xda-ról és a 4pda-ról töltögettem, gyárit a gyári oldalról. Most gyári B125 van rajta, de nem indul el. XDA-s fejlesztő írt róla hogy az ADB flash után érdemes 3 gombos frissítéssel ugyan azt a romot ráfrissíteni, de anélkül sem indul el, még a recovery sem. Az alaprendszerből megtudhatom valahogy merre induljak tovább? Sok romoláson vagyok már túl, de ilyennel még nem találkoztam.
Honor 10 kék
-
Cunaja
addikt
válasz szendo777 #15613 üzenetére
Holnap délelőtt legyél itt.
Mi nem indul, a recovery sem jön be?
A PC-látja adb devices - re?
Töltést veszi?Ezeket válaszold meg holnapra.
Ha csak a töltést veszi, és a gép érzékeli, hogy be van dugva, akkor legyen a gépeden total commander és az adb plugint telepítsd, mert kell a bootloader miatt.
Amúgy a recoveryket sem szokás keverni. Mindig az adott general rom recovery kell!!!Holnap reggelre készülj fel.
Szerviz akkor kell, ha én mondom.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
szendo777
tag
válasz Cunaja #15614 üzenetére
Gyári recovery bejön, de vagy lefagy, vagy újraindul. A TWRP hibátlanul működik.
Pc látja ADB devicesre, flashelések is szépen lefutnak ADB szerint.
Töltést rendben veszi.
Total commander és adb is van.
Recoveryket nem kevertem, mindig az adott romot kicsomagoltam Huawei update extractorral, és abból vettem a 4 img fájlt.
Érdekességképp visszaraktam a Myrom 3.3-at ami mellesleg P7 L10-es alapú rom, és minden funkció hibátlanul működik, kivéve az első sim.
Készülök a reggelre, remélem lesz megoldás.
Előre is köszönöm.Honor 10 kék
-
Zyelor
aktív tag
Sziasztok!
Valaki megnézné nekem légyszi ebben az appban, hogy a teló lát-e szomszédos cellákat? Jelenleg B852-n vagyok, és a fejlesztője az appnak olyasmit írt, hogy:
"Régi telefonos interfész van implementálva az androidhoz (nem API 17 utáni), ami miatt nem látja a szomszédos cellákat az app sem, meg a teló sem. Ezt amúgy jelezni is lehetne a Huaweinek is".
Ezzel kapcsolatban a kérdésem, hogy: Nektek is rossz-e?, illetve hogy valaki áll-e olyan szinten kapcsolatban a Huawei fejlesztőivel, hogy ezt jelezze nekik?
Köszi előre is!
-
zeon.hu
nagyúr
-
-
oldgeorge
tag
válasz knorby78 #15600 üzenetére
Sziasztok! Most lettem tulaja egy P7- nem. Annyi bajom van vele, hogy a wifi itthon vagy működik, vagy nem , de mindig azt mutatja hogy kiváló a jelerősség , de még az időjárást sem tudja lefrissíteni. L10 , 852-s rommal. Ha pl ipadról osztom meg , akkor atom stabil és gyors.
Kamugépek,notórius hazudozók ne az én időmet lopják :-(( -------------------- A sínekre kötözött ember mosolya nem mindig öszinte!!!!!!
-
repvez
addikt
mit nyomhattam el ha a swype+dragon billentyűzet nem ad szótárat és kiegészítést ha kezdek beírni valamit?
-
repvez
addikt
válasz zeon.hu #15629 üzenetére
2,1,1 es ingyenes verzió a többi beállítás alapon ,de nem tudom,hogy a biztonsági mentés be van e kapcsolva,de a szinkron sztem be van kapcsolva a saját sótár is működik a kódot beírtam a regisztrálás után
csak a szótár ajánlások nem jelennek meg a bill és a szövegbox közötti sávban -
repvez
addikt
válasz zeon.hu #15631 üzenetére
azt nem tudom,hogy a kézirás az hogy van,de ha a swype modszer szerint irniék akkor nem ir semmit a szines csikot huzza a billentyük felett,de nem jelenik meg semmilyen betű.
Csak ugy tudok irni ha a billentyüket egyenként nyomogatom,de nincs hibajavitás, vagy szókiegészités.
-
zeon.hu
nagyúr
válasz repvez #15632 üzenetére
Így már ismerős, volt ilyen gondom.
Van 2.1.0 verzióm is mentve, de az pro.Szerk.
Beugrott, hogy leszedtem amazonról, az működött, szezon a play verzió frissítés után jó lett.
amazon link[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
-
repvez
addikt
Na most leszedtem playröl egyenlőre jónak tűnik
-
zeon.hu
nagyúr
Cardboard-ja van valakinek?
Az alkalmazás kéri, hogy nyomjam meg a gombot, de ezen nincs.
Mágnesek vannak, de nem történik semmi.
Hogy lehet így használni?#?*@&!
-
oldgeorge
tag
válasz zeon.hu #15627 üzenetére
Köszönöm , az volt az első, Aztán csináltam egygyári visszaállítását is, az sem segített.
Ujraindításnál is furcsán viselkedik , kb 5-6x teljesen elsötétedő a képernyő és ura rakja az összes ikontKamugépek,notórius hazudozók ne az én időmet lopják :-(( -------------------- A sínekre kötözött ember mosolya nem mindig öszinte!!!!!!
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15642 üzenetére
Nem fogod elhinni ha felrakod, hogy a P7-ből mit lehet kihozni.
Szerintem nem is fogod várni a 6.0-t. Egyszerűen király a V3. Olyanokat tudd, hogy ámulsz és bámulsz majd.
Kicsit feltuningoltam minden téren.
Kezdem azt érezni zseni vagyok!!!!
Egy hiba van csak, az a telefonkezelő. Egyszerűen érzékeli a Custom romot és nem akar menni a keresés. Van alternatív program helyette egy csomó.[ Szerkesztve ]
A fórumozás egy élmény volt, de jöttek a trollok és tönkretették az egészet! Már semmi nem olyan, amilyen régen volt.
-
Cunaja
addikt
válasz ricsi8800gt #15646 üzenetére
1 hét teszt és már birtokodba is veheted.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest