Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
WiZARD
addikt
válasz Antibazsi #5500 üzenetére
hivatalosan benne van, home+ki/bekapcs gomb kombóra csinálja a screenshotot...
lehet hogy a ki/bekapcs gomboddal nem stimmel valami, be van ragadva vagy ilyesmi
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
[link] Ez nagyon fincsinek néz ki "The XL will come with HTC YourBeats in-ears (aka iBeats) as standard, which are the same 'phones we tried with the XE. But there'll also be a limited edition XL that will come with Beats Solo headphones, which are the white over-ears in our photos "
[ Szerkesztve ]
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
válasz randras #5505 üzenetére
Neméppen
Tetszetős és ha nem csak limitáltan lenne a fejessel árult verzió akkor még tetszetősebb lenne. Igaz csak azért mert sokat vissza lehetne nyerni az árból ha eladnám a fejest, mert nekem nem kellene Egy AKG K701/Q701 -hez viszont közelebb hozna.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Sziasztok!
Jövő hónap elején készülök egy ilyen telefont venni és érdekelne hogy megéri a p felárat a +1év garancia vagy elég csak 1év? Ahova nincs odaírva ahoz is jár alapból a 8gbos memóriakártya? Esetleg tudna mondani valaki egy jó boltot ahol tudok neten is rendelni és korrekt megbízható? Előre is köszi٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
válasz Fl4tl4nd3r #5508 üzenetére
Nincs olyan, hogy feláras +1 év garancia. Ha hivatalos forrásból és rendesen a régióba szánt verziót akarsz venni akkor nem lesz sokkal olcsóbb sehol, de 2év gyári garancia jár a készülékhez. A rendes csomagokban alapból benne csücsül a 8GB-os memória a telefonban, de zugGSM-ek kiszedhetik bizonyos konstrukciók esetén ezért sem ajánlott a legolcsóbbat megvenni. Olvasd el az 1. hsz-ben van egy kis segédlet a vásárláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
T-mobil
-
randras
veterán
Helló!
Ha sok pénzed van, ne vegyél sok garisat, mert úgyis eladod 2 hónap múlva egy jobbért, de ha hosszú távra tervezel, megéri 2 év gyártói garival venni bolti helyett. Én még mindig a Nextel-t ajánlom, ott európai piacra szántakat árulnak, nincs semmi átbaszás, és a megfelelő paramétereket összehasonlítva a legolcsóbb hely.
Memkártya mindegyikhez van.
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Igen olvastam,és ezért kérdeztem hogy hátha valaki tud tényleg megbízható helyet ahonnan tudok venni.A garancia szinte mindenhol úgyvan hogy 2évvel legalább jó 10-15el drágább....Olyan hely kellene ahonnan tudok rendelni neten,megbízható és lehet kapni a black változatot.
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
válasz Fl4tl4nd3r #5512 üzenetére
Legmegbízhatóbb hely a 3 szolgáltató valamelyike. A Black változatot nem tudom most, hogy melyik, de utólag eBay-en vehetsz rá hátlapot
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
Annyira végülis nem érdekes,ha jól láttam van a grafit színű és van a fekete azért kellene a black.Hát igen lehet onnan kellene,de csak jövőre vehetek újra elfizuval telefont sima csomagban meg elég drága egy 120körül kellene kb. remélem megéri rááldoznom ennyi pénzt és tényleg egy jó telefon
[ Szerkesztve ]
٠•● Samsung Galaxy S3 LTE Kitkat ●•٠
-
Anulu79
addikt
válasz Fl4tl4nd3r #5515 üzenetére
Szerintem gyári fekete nincs. Nekem is Black van a papír szerint de egyáltalán nem fekete.
-
Anulu79
addikt
válasz Fl4tl4nd3r #5517 üzenetére
Láttam szürkét is élőben. Nekem ez (black) jobban tetszik. De ízlések és pofonok.
-
roxan
senior tag
Baaaaakkkeeeeeeer!
Megjött a Blue Magic polírpaszta. Egy darabon nem bírtam ki, hogy ki ne próbáljam. Egy nyalat a papírtörlőre, és egyik oldalát lepolíroztam. Hát iszonyat szép lett. Tükörsíma. Csilivili, hullámpörgős. Jól fog kinézni, ha kész lesz.
Remélem a lefújt, festett felületeket nem fogja bántani, majd kell előtte egy próba.
-
keIdor
titán
4.7-en 800x480, 1 magos proci... szerintem visszalépés a hang kivételével minden téren.
Nem tetszik.Anyagminőség és kinézet viszont rendben van. Szépnek szép készülék, csak kár volt Sensation-nak elnevezni ilyen hardverrel. Ez is inkább Desire lehetett volna.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
CrAck69
senior tag
válasz stophunter2 #5520 üzenetére
HTC Desire HD
@Keldor papa
nekem is tetszik és osztom a véleményed,
nem jó az elnevezése ilyen hardverrel[ Szerkesztve ]
Egyszer fenn....
-
scapegt
őstag
Búcsúzok fórumtársak, tegnap futárral utazott a Sensation-öm az új tulajához, aki ma kapta meg. Gondolom csatlakozni fog majd hozzátok én pedig jövő héten meglátjuk melyik topikban jelentkezek ismét További jó tapicskolást és fórumozást, néha azért még benézek ide Minden jót és hibamentes HTC-t mindenkinek!
-
-
Blero3311
csendes tag
Sziasztok, csatlakoznék a tulajok körébe!
Rögtön egy amatőr kérdésem/kérésem lenne, fóliával szenvedek, már 1et elszúrtam, többször újra felhelyeztem, kártyával igazgattam a bubikat, de az eredmény egyszerűen szörnyű.. Tudna esetleg vki egy "használati utasítást" adni, vagy készíteni egy videót amin felhelyez egyet teljesen tökéletesen? esetleg szükséges e vmilyen vegyszeres kezelés?
1óra szenvedés után kissé elkeseredtem. -
almafa66
csendes tag
Sziasztok, énis csatlakoztam a tulajok táborához. Viszont lenne egy kérdésem.
Telenornál lett vásárolva a telefon, és szolgáltatófüggő, nem tudom használni a voda-s kártyámmal. A kérdésem az lenne hogy root-olás nélkül megoldható e a simlock levétele. Mert hosszútávon nem szeretném rootolni. Az előző hozzászólásomra reagálva kaptam 2 linket amiket végigolvastam, és értem is és működne is, de hátha esetleg valaki tud egy könyebb megoldásról is.Válaszaitokat előre is köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
Pár órája boldog tulaj vagyok Egyelőre odáig meg vissza vagyok ettől a telefontól
Hogy lehet a levelek mellékletét lementeni?
Egy picit aggódom az illesztések miatt. A jobb alsó sarok nem lötyög, de nem illeszkedik annyira sztem, mint a teteje. Nincsen vele semmi gond, működik rendesen, nem is emelkedik ki a helyéről, de remélem nem is fog.
Másik aggodalmam, hogy mivel a töltés is kábelen keresztül történik, nem fog mozogni az USB csatlakozó egy idő után?
[ Szerkesztve ]
-
Balazs_
senior tag
Sziasztok, én is tuléaj lettem .
Ha kb. 1%-ról töltöm fel, mennyi idő alatt fog feltölteni? -
Balazs_
senior tag
Gáz van a még nem is 1 napos telefonommal. Vodás vagyok. Nem lehet elérni engem, de én tudok hívni. Ha valaki hív kb 5 perces késéssel érkezik hívásértesítő. Mi lehet a gond??
Más: HTC Sync-cel adattároló hiba a szinkronizálásnál.[ Szerkesztve ]
-
mizu
aktív tag
válasz Balazs_ #5549 üzenetére
Szerintem felesleges minden egyes problémával a fórumba irkálni. Érdemes újraindítani a telefont, legvégső esetben pedig elvégezni egy factory resetet - akármilyen szoftveres hiba esetén! Ha pedig úgy sem megy, akkor írni, de mi sem vagyunk géniuszok. Legvégső esetben ugye szerviz - amin már meg sem lepődök. A lényeg, hogy "Jól megy a HTC szekere"
▫️ PH! FAN ▫️
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest