Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
vazulka2800
tag
Sziasztok egy ilyen telefon vásárlásán gondolkodom. Milyen üzemidővel kecsegtet ez a készülék?
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
vazulka2800
tag
Helló! Ma frissítettem a HTC TV alkalmazást és a helyébe lépett a peel smart remote ez viszont nem működik Magyarországon. Van valami olyan program amivel tudnám irányítani a HYUNDAI TV-met?
Samsung C3050 -->Huawei U8500 -->Samsung Galaxy Y -->Sony Xperia J -->Sony Xperia SP ->Sony Xperia Z1 Compact -->HTC One M7-->Sony Z3C
-
vazulka2800
tag
Helló! Az ElementalX Kernel feltételén gondolkodom. Van valami amitől függ hogy fel tudjam rakni gondolok itt pl.a recoveryre jelenleg 4.4.3 van a telón a szoftverszám pedig:6.09.401.5 bootloader nyitott és van root is. nem vagyok kezdő androidos de ez az első HTCm és nem szeretném elrontani.
[ Szerkesztve ]
-
vazulka2800
tag
Fel raktam a twrp-t be is jött de nem tudom használni mivel nem érzékel mit csináljak most? nem tudok ki lépni belőle.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
vazulka2800
tag
Fel raktam a 2.8.7.0 verziót,működik is fel rakom vele a supersu.zip-et beindul a teló megnyitom a supersu-t és azt közli velem hogy nincs telepítve a bináris mit csináljak hogy legyen végre root-om?
-
vazulka2800
tag
ElementalX Kernel frissítéskor csak le futtatom az AROMA installert és kész?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest