Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
NandorHUN
addikt
válasz Nuada herceg #12262 üzenetére
Elvileg is am az tesz jót az aksinak, ha keveset merül. De azért az jó lenne ha 1-1,5 év múlva lenne lehetoseg aksicserére htc gariból ráfizetéssel egy 3200as nem lenne rossz
www.kamerapro.hu | FOTÓS TERMÉKEK SZÉLES VÁLASZTÉKA
-
Kai_Rong
senior tag
válasz Nuada herceg #12262 üzenetére
"Szerintem az a baj, hogy ha nem a gép előtt ülök, akkor
állandóan nyomkodom a telefont. Ha nem is játszok vele, mármint játékokkal,
valamiért mindig buzerálom."Ezt úgy hívják, hogy függőség
Nekem továbbra is hozza ezt az 5 és fél óra körüli képernyőidőt, 2G-vel, energiatakarékos módban, készenlétben pedig két estét is kibír töltés nélkül, igaz, akkor délelőtt már 10% alatt vagyok.
Mondjuk szeptembertől kíváncsi leszek, hogy milyen változás lesz, a munkába történő összesen kb. másfél óra ingázás, az utazás alatti WeChat + 3G + zene/podcast mennyire fogja leszívni. Eddig tényleg nem panaszkodhatom rá, sokszor mondtam már, de a ZTE Blade után ilyen kijelzőidő nekem megváltás, az a vége felé már másfél órát alig bírt, ha ment a 3G, a WeChat meg a kínai szótár, akkor a kaja utáni két órás szünetben már töltőre kellett raknom, ha a délutáni órán is akartam használni.Más: a GSAM Battery-ben ti is kaptatok már olyat, hogy Figyelmeztetés: Túl meleg akkumulátor (26 C fok). Talán az utolsó előtti update óta kapom ezt a nonszensz üzenetet... Meg múltkor rajtakaptam, hogy ez az üzenet tesz úgy, mintha sms vagy e-mail lenne, és aktiválja a notification hangot. Ezt mintha más is írta volna korábban, hogy nem kapott se sms-t, se e-mailt, mégis zenél a telefon. Kicsit idegesítő, két-háromnaponta egyszer bejátssza.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 pro -128 gb - deep purple - független - szép állapotú!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest