Új hozzászólás Aktív témák

  • hurrikan

    addikt

    válasz g0n21 #5077 üzenetére

    Dettó.
    És szintén hibátlan. Se illesztési hibák, se pixel hibák.
    1 picike pár mm-es volt a bal felső sarokban, amiről a héten (markyy18 fórumtárssal való sörözés közben) kiderült, hogy ragasztó rajta, és lekaparható :D miket nem tesz a sör :D

    Apropó, pixel hibákról jut eszembe egy a napokban történt érdekes eset:

    Egyik rokonom vett egy HTC One-t. T-nél rendelte ahogy én is. Elég sok pixel hibája volt. Alsó sarokban egy csoportos 3-as, meg volt 3db 2-es pixel hiba különböző részein a kijelzőnek. Mindegyik feketénél látszódott. Bevitte a T-hez, megnézték mikroszkóp alatt, elismerték a hibát, (ez volt múlthéten csütörtökön) de csere készüléket nem tudtak adni. Így mondták, hogy hozza vissza következő (azaz ezen a) héten. Úgyis benne van még bőven a 8 munkanapban.
    Meg is tette, elvitte most szerdán, és mit ad isten, a pixel hibákat nem találták. Ő sem látta szabad szemmel, mint előtte, akár hogy forgatta. Sötétben sem. Meg mikroszkóp alatt se találták pedig nézegették vagy 30percen át. Minden egyes pixel hiba eltűnt, és azóta sem látszik.
    Minden esetre a T-mobile, elölről indította neki a 8munkanapos csere garanciát, hogy ha újra előjönnének a pixel hibák, akkor bevigye, és cseréltesse.
    A mikroszkóp alatti vizsgálatot mindkétszer ugyan az az ügyintéző szervizes végezte.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps

Új hozzászólás Aktív témák