Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz #94649600 #36565 üzenetére

    Hibásan senkinek nem fog kelleni, amit te is könnyen beláthatsz.
    Az, hogy egy ügyintéző a szolgáltatónál nem jól veszi fel a hibajelenséget és ezért elégtelenül kerül megjavításra, azért hiába csalódsz a márkában, főleg úgy, hogy ez semennyiben nem függ attól, hogy milyen logó van rajta, valamint bárminek lehet hibája és ne hidd, hogy másiknak nem lesz.
    A szolgáltatónak sose érdeke, hogy neked új készüléket adjon, mivel az nekik veszteség, így mindent el is követnek annak érdekében, hogy ne kelljen ezt megtenni.
    Amit leírtam, hogy miként megy, az a gyártók között is egyedi dolog, valamint a legegyszerűbb megoldás is, sőt adott esetben az is plusz, hogy egy újabb és jobb típusra cserélik ki a készüléket.

    Ennek ellenére egy szakmai topikban sok értelme nincs feszegetni azt, hogy mennyire kell neked a telefon, csináltasd meg és utána akkor add el, ha nincs rá szükséged.
    Szoktak írni külön papírt azzal kapcsolatban eladáskor, hogy nem kerül letiltásra, amennyiben igen, akkor ezt és ezt vállalod, így lesz, akit érdekelni fog a készülék.
    De azt tudd, hogy ezek a készülékek használtan 45 ezer forint körül kelnek el, de mivel írtad, hogy 1 éve vetted részletre, ezért feltételezem, hogy legalább ennyit még ki fogsz fizetni érte, szóval összességében akkor ingyen válnál meg tőle, ami elég nagy hülyeség volna.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák