Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
Startol a HTC One X9is!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Tiger.
nagyúr
válasz benfolds #37303 üzenetére
Egyrészt azért is mert az m7 feketében legalábbis nem nagyon látszott a hangszóró rácsai, a többi szinnél nem tudom.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
ferob
őstag
válasz rooooland91 #37302 üzenetére
Ha olyannal találkozol csatlakoztatáskor, hogy a készülék QHSUSB_DLOAD módban csatlakozik a géphez, ami az eszközkezelőben Qualcomm, Inc. Gobi Wireless Modem (QDL mode) néven jelenik meg, akkor az hardveres hiba és csak az alaplap cseréje nyújt megoldást.
-
B@ldrick
aktív tag
Használ valaki android 6 alapú ROM-ot? Melyik vált be legjobban? Most crDroid-ot tesztelem, ez nem melegszik, nem rebootol, kamera bugot a Cameringo-val kerültem meg.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Linux Mint • EndeavourOS • OpenMediaVault ▌
-
amisis
aktív tag
Sziasztok, megéri még ilyen készüléket vásárolni vagy már inkább hagyjam? A messenger+facebook párossal hogyan muzsikál a telefon? Elég gyors még ma is ?
Előre köszönöm a válaszokat!Apple iPhone 8 Plus
-
vasii
senior tag
Üdv,
remelem vannak meg aktiv tagok
Sajnos szeretett telefonom úszott egyet és bár elvileg működik (led villog/rezeg ha messengeren irnak vagy emailt kapok) nincs kijelző és gépre dugva sem látszódik.Folyamatosan backupoltam, de sajnos nem driveba hanem a HTC felhoba.
Tud vki olyan modszert amivel vissza lehet allitani es nem csak egy htcre?
Mar megvan az uj telom egy oneplux x szemelyeben, vagy arra vagy windowsra jó lenne.
Sajnos nem talaltam ilyen leirast.Eddig a legjobb otletem az h keresek vkit akinek van htcje, arra visszaallitom majd backupolom driveba.
Csak hat senkinek nincs kedve utana a sajatjan is mindent visszaallitgatni..Koszi,
Laci[ Szerkesztve ]
-
ndavey
tag
Sziasztok! Tudnátok ajánlani valami jó és megbízható romot? Amin esetleg akár még az akku idő is jobb, mint a stock romon?!
-
ferob
őstag
válasz ndavey #37315 üzenetére
Ez nem a szavakon való lovaglás, hanem normális válasz volt, de ettől függetlenül is, ha nem akarsz magadnak plusz problémát a megfelelő fájlok beszerezése miatt, akkor nem keresel másikat, mivel már egyiket sem frissítik az utolsó 2-3 OTA frissítés óta, így továbbra is azt tudom mondani, hogy amennyiben valamilyen pluszt keresel, akkor próbálj ki egy másik kernelt.
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz ndavey #37319 üzenetére
Kifejezetten nem ajánlom az említett ROM-ot, és nem csak az előbbiekben említett dolgok miatt, de a GPE+ ROM-ot sem, mivel sajnos azzal is vannak problémák, ha mindenképp valamit említeni kellene, akkor Sense alapon az egyik felhasználó által külön frissített InsertCoin, amit a linkelt fórumon megtalálsz, míg GPE alapon a gyári.
Mivel kernelből sok lehetőség nincs, ezért bármelyiket kipróbálhatod, de az ElementalX az, amivel a legkönnyebben fogsz boldogulni.
-
goom
senior tag
Kedves márkatársak,
HTC One M7 készülékem van, két éves, vodás. Factory reset már volt korábban, root nem.
Szeretném újrahúzni, de lehetőség szerint rootolni is, és egy stabil, megbízható, magyarul is tudó Androidot rátenni. Visszaolvastam, de mivel teljesen járatlan vagyok a témában, biztos vagyok benne, hogy ezt nem tudom magam megtenni.
Kérdésem,hogy van-e itt közöttetek Vas megyei / szombathelyi, aki ezt elvállalná nekem? Nem ingyen, természetesen... -
B@ldrick
aktív tag
Milyen problémát tapasztaltál velük? Általad ajánlottak se tökéletesek: InsertCoin, de Artmod is röcög ha a beállításokat görgeted. GPE jó lenne csak fapados. EX többet fogyaszt alulfeszelve is és néha elfelejti, hogy van benne 2wake funkció.
▌iPhone 12 • Huawei P20 Pro • OnePlus 3 • HTC One ▌Linux Mint • EndeavourOS • OpenMediaVault ▌
-
no more
veterán
Azt mindenki elfelejtette, hogy HTC telefonokra az ARHD a legjobb ROM?
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Mano66
senior tag
válasz no more #37324 üzenetére
Még jó,hogy nem vagyunk egyformák.Mert akkor más csapatnak nem is kellene dolgozni csak az ARHD-nek.Nálam az ARHD útóljára a Desire HD-n volt fenn és nem is rakom fel.Nekem túl gyári.A Viper meg már túl van bonyolítva a használhatóság rovására.Így marat az ARTMOD v10 vagy az Insertcoin 7.1.3-as.
Cafelat Robot, Kinu Simplicity Special, iPhone 15 , Synology DS218+,.
-
Ununqatrium
aktív tag
Sziasztok. Csináltam egy FR-t a telón, mert eléggé megbuggyant már szegény, pár frissítés felmászott rá a legutóbbi óta. Minden szép és jó lenne, de előjött vele egy számomra idegesítő dolog, amit eddig nem csinált. Ha van elérhető, már ismert wi-fi, nem hajlandó életre kelni a jel, amíg fel nem oldom a kijelzőt. Avagy például, ha hazatérek, nem jön semmiféle értesítés. Se kép, se hang, amíg nem nyúlok a telefonhoz. Van erre orvosság?
Choose your destiny • http://africancichlids.webnode.hu
-
Tiger.
nagyúr
válasz Ununqatrium #37326 üzenetére
A wifinel engedelyezve van hogy ne kapcsoljon ki ha alvo modba kerul a telefon?
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Már többször írtam, hogy telefonálás közben a másik fél panaszkodik a hangminőségre, elmegy a hang, halkan hall, stb. A 2 év alatt 3x küldtem szervízbe ezzel a hibával, ezek szerint még mindig nem jó a dolog...
Mit lehet még ezzel kezdeni? Gar. ugye már lejárt és ha eddig 3x nem tudták rendesen megcisnálni akkor nemtom hogy van-e értelme erre még pénzt költeni...Ötlet, tanács? Vagy másik szerviz lehet, hogy tényleg megcsinálná? Bár tudtommal minden hivatalos dolgot ugyan úgy a cseheknél csinálnak.
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
ndavey
tag
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan problémával, hogy a telefon nem tudja használni a 2G-s hálózatot, vagy csak néhány percig, utána viszont elmegy a net. 3G-vel és 4G-vel nincs probléma, ezért sem értem a dolgot. Gyári rendszeren kezdődött, azóta CM 12.1-et használok és ugyan úgy fennáll.
-
yodee_
őstag
válasz TheProb #37328 üzenetére
Ugyanezzel a hibával adtam le a készülékem ősszel. Ötször ment oda-vissza mert mindig átment valami teszten náluk, miszerint hibátlan a készülék. Ennek ellenére beszélgetés közben vagy Én nem hallottam a másik félt vagy fordítva, visszhang, kimaradások stb... Január elején sikerült a HTC ügyfélszolgálaton keresztül egy készülékcserét elindítani (István segített, aki azóta már nem dolgozik ott, illetve az ügyfélszolgálat nem foglalkozik garanciális ügyintézéssel már). Ha minden jól megy akkor hétvégén a kezemben lesz egy M8. Mondjuk 6 hónap szájtépés, várakozás és oda-vissza küldözgetés után ez a minimum szerintem. Remélem az M8-al nem lesz garanciális problémám, így hogy a magyar érdekképviselet már megszűnt...
Honor Magic 6 Pro | Lenovo Thinkpad X280 | Lenovo Thinkcentre M920s
-
BoC1ka
senior tag
Udv urak,
Rendeltem kínából egy m7-est. Gyári refurbished, eléggé kíváncsi vagyok én is
A kérdésem, hogy 4.4.2 vel érkezik a telefon. Mire érdemes frissíteni? Dobjam rá a legújabb FW-t oszt kész?
Romoláshoz nem értek, full gyári rendszer is kielégíti az igényeimet szerintem, nem-nagyon ritkán használom a kamerát, többnyire böngészés zene és egyéb kommunikációs programok lesznek használva csak, játék nem.
YNWA
-
ferob
őstag
válasz BoC1ka #37333 üzenetére
Várhatóan amerikai szolgáltatós CDMA készüléket fogsz kapni, így többek között az LTE nem fog menni és nem lesz FM rádió, valamint a frissítése sem ajánlott, mert ezeken többnyire módosított szoftver fut és frissítés után újra hálózati zár kerül a készülékre, így utána nem lesz független, ezért megérkezéskor nem is fog találni frissebb verziót, mivel direkt úgy módosították.
Többen kerestek már meg engem ilyen rendelések után, mivel egyes helyeken még a bootloadert is módosítják, hogy úgy nézzen ki, mintha egy M7_UL típusú készülék lenne, de ezek leginkább Sprint és Verizon szolgáltatótól származó készülékek, amik más hardverrel is rendelkeznek, így az európai GSM szoftver nem alkalmazható rajtuk, bár felerőszakolni fel lehet, de a felrakás után használhatatlan lesz.
-
TheProb
veterán
Erre már én is gondoltam amúgy, más szolgáltatójával nem tudom, mert trénor függő, de majd vhogy lehet letesztelem. Amúgy SIM cserét azért nem forszíroztam mert ez még a mobiltárca tesztelés spec sim kártya, ha meg esetleg vmi hiba folytán telenornál is lehetne végre telefonnal fizetni akkor sztem felszámolnának még ezért is zsét... De egyelőre ez a veszély nem fenyeget...
"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d
-
Reddevil84
tag
Sziasztok! Nem nagyon akar nekem rendesen működni az insertcoinnal a telóm.. .fagyogat gyorsabban merül stb stb.... Lehet én szúrtam el valamit a másik kernell beállításánál a fene tudja,de most már nem is érdekel!
Hiányzik a gyári stabil és gyors rendszer....
Szeretném visszaállítani ha lehet!
A visszakeresésben találtam Ferob álltal 37121 belinkelt RUU-t ezt most töltöm! A bootloader nyitáson másik kernelen és romon kívül elvileg nem változtattam máson.
Egy hamarabbi hozzászólásban találtam leírást a visszaállításhoz,de ott abban több változás volt leírva! És a beleírt linkek sem érvényesek már...Ferob ha tudnál olyan korábbi hozzászólást linkelni ami alapján vissza tudom állítani vagy leírnád hogy és mi kell hozzá nagyon megköszönném
Előre is köszi!
-
i400
senior tag
Miért van az hogy manapság a Blinkfeed tele van minden számomra nem releváns szeméttel? Goal, Reuters, AFP, FTBpro, Jerusalem Post és társaival úgy hogy csak a FB, Instagram páros van engedélyezve?
-
-
Fecc91
tag
Üdv!
Gyerekek egy olyan kérdésem lenne hogy miért van az hogy az M7-et ha fel teszem töltőre, nagyon lassan tölti, nem a gyári töltőjével, egy 1A huawei töltővel töltöm. Viszont ha kikapcsolom és úgy teszem rá mintha "gyorsabb" lenne ez a folyamat. Illetve nektek mennyit bír az akkumlátor? mi a normális átlag ennél a teló nál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Villanyszerelés
- Háztartási gépek
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- Philips LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest