Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz Szakiii #34950 üzenetére

    Pontosítom magam utólag, hátha valaki egyszer ezt később olvassa, GPE variánsnál a bootloader fekete, szóval más ne fehér képernyőt várjon. :)

    Nos a helyzet az, hogy a teljesen gyári Sense állapothoz, ami frissítést is tud alkalmazni, ahhoz nyitni kell a bootloader-t és az S-OFF is szükséges, de az 25 dollár és a fizetés az alkalmazáson keresztül történik PayPal-on át, viszont innen tudod letölteni a legfrissebb SunShine-t, ami kell az S-OFF állapothoz.
    Ha sikerült a művelet, akkor pár apró szükséges lépés elvégzése után tudok adni egy friss Lollipop RUU-t, amit alkalmazva készen is lennél.

    Ha a fenti megoldás számodra elfogadható, akkor célszerű azt megcsinálni, de várhatóan igen hamar megjelenik az 5.1 a GPE variánsra, szóval ha esetleg az érdekel téged, akkor célszerű nem hozzányúlni, de persze, ha fontosabb a Sense, akkor nem kérdés.

    Esetleg még van egy olyan megoldás, hogy feltelepíted a Sense launcher-t a GPE ROM-ra, amit megpróbálhatsz és kiderül, hogy mennyire felel meg neked.
    A szükséges dolgokat megtalálod hozzá itt és még választani is tudsz, hogy Sense 6 vagy Sense 7 legyen.

    Szerk.: Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a GPE ROM-on nálad elérhető kell legyen a Lollipop frissítés, de persze, ha a Sense ROM a cél, akkor lényegtelen, de gondoltam szólok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák