Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
billyke
csendes tag
-
Játékos
addikt
Sziasztok HTC-sek!
Segítsetek nekem légyszi! A kérdésem a következő:
nekem volt egy szeretett Diamondom. Tényleg imádtam volna, ha a ROM-ok közül nem lett volna mindegyikben kisebb-nagyobb, több-kevesebb hiba. Emiatt váltottam iPhone-ra, ami mint köztudott, nem igazán szokta ilyen idegesítő bugokkal "szórakoztatni" a felhasználót, szóval elég stabil kis rendszer. (Aki használta, tudja, aki nem, az meg próbálja ki.) Viszont van ellenoldal is, szintén köztudott az Apple üzletpolitikája, gyakorlatilag minden megy, amit ők akarnak, és pont úgy, ahogy ők akarják. Nem olyan testreszabható, mint egy Winmobile, cserébe stabil. Namost a kérdés: vannak olyanok közöttetek, akik Diamondról váltottak (vagy esetlag ismerik/használták a Diát)?
Ahhoz viszonytva milyen a HD2? Nyílván nem a sebességre gondolok, meg a kijelzőből adódó különbségekre. Tehát vannak fagyogatások, alkalmazásokban idegesítő hibák, meg ilyen "Diamondos" marhaságok?
Köszi a választ!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Gondwana
addikt
válasz Játékos #2104 üzenetére
Polaris után váltottam Diamondra, de mindig hiányzott valami belőle. A HD2 óta ez az érzés elmúlt.
Ennek a fórumnak az elején is többen írták, hogy nem látják értelmét lecserélni a gyári romot főzöttre.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Játékos
addikt
válasz Gondwana #2105 üzenetére
Nekem nem hiányzott semmi a Diából, tényleg imádtam. Csak olyat csinált pl. hogy nem tudtam hívni az egyik ROM-mal, csak olyan embert, aki a kontaktok között volt, ha beírtam egy számot, azt nem tárcsázta. Vagy hívtam, és nem hallottak a másik oldalon, magától lenémult a mikrofon nemegyszer, csak reset után éledt újra. Egyik ROM-ban az egyik progi, másik ROM-ban más alkalmazás nem ment/hibásan ment, stb. Ezekre a hibákra gondolok. Mert, ha ezek nincsenek, lecserélném az iPhone-omat. Nem is tudom igazából megindolkolni. Lehet, hogy csak a kiváncsiság? Vagy a HD2 szépsége hajt? Viszont ha meg lecserélem, és ilyenolyan problémákba ütközök, akkor megy a vonat kerekei alá! Azt meg nem szeretném...
A kamerájával mennyire vagytok megelégedve? (Mondjuk az iPhone-hoz viszonyítva minden bizonnyal jobb.)
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Gondwana
addikt
válasz Játékos #2106 üzenetére
Azt nem állítanám, hogy dobozból kivéve mingyárt jó, de erdoke gyüjteményét átolvasva rengeteg dolog teszi használhatóbbá a HD2-t.
A kamerájával mennyire vagytok megelégedve?
Céges EOS 7D meg Pana LX3 mellett lassan már 20 fölé ér a számlálója - dokumentálni persze megfelelő. A LED/vaku viszont brutális, kb. 160-170lm körül lehet a fényereje (Fenix LD20 névlegesen 180lm, Minolta IV-F fénymérővel 2mm távolságon iso100, 1/250, f/16.5, ugyanitt a HD2 iso100, 1/250, f/16.2), közeli képeket hajlamos jóóól beégetni.... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Játékos
addikt
válasz Gondwana #2107 üzenetére
Köszönöm a választ, a gyüjteményért meg respect a "gyűjtőnek"! Viszont attól tartok, továbbra sem érted a kérdésem lényegét! Dián is voltak ilyen "buherák", és azt gondolom, hogy pont azért volt szegény olyan instabil. A kérdés továbbra is az, hogy megbyzhatóan működik a vas, vagy hajlamos idegesítő hibákra? Ha vannak ilyenek, akkor mennyi időnként kell pl. újraindítani, hogy OK. legyen?
Ja, mégegy kérdés: Dián az IGO-val elnavigáltam a világ végére, de bizony városban kicsit lassúcska volt szegény. HD2 jobb ahhoz képest?
Köszi!Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
Gondwana
addikt
válasz Játékos #2108 üzenetére
Mondjuk, nálam előfordul, ha már 1-2 hete nem léptem ki Operából, hogy egy ponton túl a képeket nem tölti le. Ilyenkor (csak az Operából) kilépek, majd vissza, és OK. Olyan is előfordult már 1x, hogy iGo közben telefonálni akartam, majd a hívás után home-ról igo nem indult (already running hibaüzenet), de taskmanager nem látta.
Dián is voltak ilyen "buherák", és azt gondolom, hogy pont azért volt szegény olyan instabil.
Végigolvastam még egyszer a listát, de nem nagyon találok közöttük olyan jellegű tweak-eket, amilyenek a Diához kellettek a napi használhatósághoz.
A kérdés továbbra is az, hogy megbyzhatóan működik a vas, vagy hajlamos idegesítő hibákra? Ha vannak ilyenek, akkor mennyi időnként kell pl. újraindítani, hogy OK. legyen?
Eddig minden újraindításkor valamelyik általam rárakott programmal volt gond, amihez reset kellett (utóbbi időben, mióta felkerült a S2U2, 3x volt hogy bejövő hívásba fagyott bele)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Játékos
addikt
válasz Gondwana #2109 üzenetére
Nagyon köszönöm, pont erre voltam kiváncsi.
Mások véleményét is szivesen olvasnám, ha felébredtek...
Nézelődtem, és eszembe jutott, hogy ennek a telefonnak van egy rózsaszin folt a képein, de mintha azt valhogy javították volna szoftveresen. Láttam vele készült fotókat/videokat, és hol volt, hol nem a rózsaszin folt.Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, sose lesz elég...
-
D-Roy
tag
válasz Játékos #2110 üzenetére
én egyenlőre a foltot nem láttam(vagy csak nem vettem észre)1.66os sw verzióban legalább nem duplázza a fotókat az albumban,volt még 1.48on több bug is,bár azok nekem nem tüntek fel.A magyarosítás pedig valóban néhol pontatlan,tök zavaró,hogy ilyen egyátalán előfordulhat(ráadásul tartósan)
Think Different.
-
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Tudtok adni JÓ linket: Messenger Kliens letöltéséhez?
Skype is nagyon kellene, mert eddig nem találtam olyat, ami működne illetve egyáltalán hajlandó lenne feltelepülni HD2-re, pedig írták többen, hogy létezik.Ami még érdekelne, az valami jó stratégiai játék HD-re, lehetőleg ami kihasználja a kijelző felbontását.
-
krisz_29
csendes tag
válasz Avicularia #2090 üzenetére
hát nem tudom de [ez] szerintem nem hülyeség
-
billyke
csendes tag
bocsi a linkért, lehet h meggondolatlanul gyorsan tettem be egyet
-
erdoke
titán
válasz Sz.Miki #2115 üzenetére
Ha letiltod a Location szolgáltatásokat, a tőzsde, az idő és az időjárás szinkronizálást, emellett nem állítod be a Twitter, YouTube és Facebook adatokat, akkor szerintem semennyit.
A legutolsó Skype verziót feltöltöttem ide.
[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
-
Dictator^
veterán
Le van tiltva a location, tözsde, időjárás, nincs belépés a felsorolt oldalakra, mégis valahova csatlakozna (3g) csak nem tud.
Azóta se jöttem rá, mi miatt, semmilyen process-t nem láttam, hogy külön elindult volna..
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Dictator^
veterán
válasz Avicularia #2127 üzenetére
Nálam ilyen még nem fordult elő. (data connectionre gondoltál?)
-
Avicularia
veterán
válasz Dictator^ #2128 üzenetére
Ez egy progi, kellemes felületen lehet kapcsolgatni ki-be az adatkapcsolatokat.
Data Controller[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
Sziasztok!
Valaki mondana nekem egy üzemidőt, átlag használat mellett? N97 mini, Xperia X2, Moto Dext-hez viszonyítva?
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Dictator^
veterán
válasz Avicularia #2129 üzenetére
Nem tudom, én enélkül nyomom, és a mostani indítási csatlakozáson kivül, sosem akar illetve, tud csatlakozni.
-
Methos81
tag
válasz Dictator^ #2132 üzenetére
Szerintem nem árt, mert ha telepitesz millio programot egy kettő lesz közötte, amelyiknél figyelmetlenségből vagy csak mert nem lehet nem kapcsolod ki az adatkapcsolatot, szerintem ko ha van tilto program.
én alapbol a tx datadisconnection miniprogit használom
Net használat után ha nem kapcsolodna ki , egy gombnyomás és kész.azért kipróbálom ezt a tilto progit... :-)
-
Methos81
tag
válasz Játékos #2110 üzenetére
Halli,
Múlt November óta kb használom a gépet és bizony sokmindent telepitettem kipróbáltam töröltem registrybe nyulkáltam, állitgattam, és az egyetlen amit esetleg fel tudok róni, hogy néha kérés nélkül felszaladt adatkapcsolatra és az akksit ha nem figyeltem éjjel leszippantotta.
Ezen kivul bug meg ilyenek csak a telepitett esetlegesen hibás programok okozták, mint fagyás például, de az is egy resettel megoldva nagyon gyorsan, majd törlés és megint nincs gond :-)
Összességében strapabíró, csesztethető, nagyon okos és gyors felhasználóbarát formálható készülék.
Egyetlen észlelt negativum ami érthető de akkor is az, az akksi idő...
-
Gondwana
addikt
Egyetlen észlelt negativum ami érthető de akkor is az, az akksi idő...
A legnagyobb negatívumot kifelejtettem tegnap:
alapból nincs (és én még nem találtam hozzá) használható hangvezérlést/hanghívást.
(Mondjuk, ez a picipuha sara, WM6.1-ben még jó volt, a 6.5-be már nem tették be)... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
Levin01
őstag
sirva konyorgoM, valaki adjon egy mukodo linket, ahonnan tudok letolteni messenger klienst hd2-re (nem ebuddy vagy hasonlo szarokat). Egyszeruen sehol nem talalok.
-
Dj Neo
tag
Erről valakinek valami vélemény? Jó lehet? Mennyivel "vastagszik" meg így a készülék?
- HTC HD2 (Leo), 2400 mAh Litium-ion, akkufedéllel, DUINO (42792) -- 10 990 Ft -
moonman
titán
-
umbriel
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok valami jó kis oldalt javasolni, ahonnan játékokat lehet letölteni HTC-re? Előre is köszi. -
erdoke
titán
válasz Levin01 #2144 üzenetére
Minő meglepetés, hogy a MS Live egy Live-os mail címet kér... Kb. fél perc csinálni egy accountot, és sok másra is jó (pl. ha egyszer veszel egy Win-t). Nem is beszélve a Marketplace-ről.
Furcsa, hogy ezt pont én magyarázom, aki az MSN-t sose használta.(#2149) umbriel
A kedvenc oldalamon van minden.[ Szerkesztve ]
A legjobb aláírás a héten
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest