- Summer Game Fest 2023 - Az összes bejelentés egy helyen
- SGF2023 - Jövő év elején jön a Final Fantasy VII Rebirth
- SGF2023 - Íme a Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name új előzetese
- SGF2023 - Pontos megjelenési dátumot kapott a Marvel's Spider-Man 2
- SGF2023 - Háromfős kooperatív móddal jön a Warhammer 40k: Space Marine II
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
A mai világban a 20 óra is kiemelkedő, a mellékküldetésekkel 80 egész jó, de hogy a maradék 420 óra miből áll...Csak nehogy annyi, hogy szét van szórva 100-200 akármi a térképen, és huszonötször fel kell szánatni oda-vissza, hogy mindent megtalálj (amíg el nem készül az első guide
, mondjuk GTA V még azzal is elszórakoztatott 40 órán át, még a három gyűjtögetős küldetést abszorváltam, úgy, hogy tudtam, hol keressem őket...). Én mindenesetre várom. Az első részét imádtam, a kiegészítőtől túl sokat vártam, csalódás lett, de reméljük hozza a színvonalat a sztori és a játéktér.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
Wesder
félisten
.
[ Szerkesztve ]
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Wesder
félisten
Az aranylemez a CP óta semmit sem jelent. Kicsit paràzok hogy tényleg tolnak még rajta, de azért vannak bíztató jelek hogy a 02.04 az fix dàtum.
Sometimes I close my eyes to escape this crooked place. It seems these fools will never learn. I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
k-adi
nagyúr
A sok kamuzás helyett inkább tennének bele PvP multit..
Sok órányi játékidő elvárhatónak kéne lennie amúgyis
-
Rodi 4.80
senior tag
Ezzel az erővel pl. a Nier Automata 16 000 óráig is kitart.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Ha teljes mértékben a maximumra törekszünk a végigjátszás során, akár 500 órát is eltölthetünk a játék világában.
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Sessionbase Kft.
Város: Budapest