Új hozzászólás Aktív témák

  • boneyard

    tag

    Kipróbáltam én is két fóliát és két tokot. Tapasztalatok:

    Imak átlátszó kemény: Látszik szépen a telefon eredeti színe. Gyűjti rendesen az ujjlenyomatot. Gomboknál kivágott, alul-felül nem nagyon véd és a sarkoknál is csak félig. Kissé nehézkes leszedni.

    Nilkin Nature TPU: Ennél is látszik szépen a telefon hátlapja, de kicsit mattabb hatást kelt, kevésbé látszik meg rajta az ujjlenyomat. Gomboknál nincs kivágva, alul és felül is véd és van usb meg jack dugója. Könnyű feltenni és leszedni.

    Brotect Airglass: Megjön 2-3 munkanap alatt, 1805 Ft volt. Nem adnak hozzá sok kiegészítőt (talán még törlőkendő se volt). Két védőfólia volt rajta, de furcsa módon mind2 ugyanazon az oldalon :F Jó pár mm-rel kisebb, mint a kijelző, ezért nem levegősödik nagyon, de kevesebbet is véd. Jóval vékonyabb, mint egy üvegfólia. Azoknak ajánlom, akiknek gyorsan kell fólia és nem akarnak sokat fizetni érte.

    CAFELE HD üvegfólia: 12 munkanap alatt jött meg (2,5 hét, ha az ünnepeket is számolom), 1079 Ft volt. Adnak hozzá nedves törlőt, száraz törlőt, ragadós koszleszedőt és folyadékot, van képes leírás és QR kód is videóhoz. Jobban fed, mint a Brotect, de sokkal levegősebb is a szélein felrakás után, de ezeket a folyadékkal sikerült szépen eltüntetni, remélhetőleg így is marad.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák