Új hozzászólás Aktív témák

  • jaszy76

    aktív tag

    Sziasztok!
    Az én kérdésem ill. problémám nem a frissítéshez kacsolódik, mivel korábban jelentkezett, és a frissítés sem oldotta meg. Aki gyűlöli a google asszisztenst, az ne olvassa tovább. :)
    Szóval, hiába engedélyezte magyar nyelv mellett a google az asszisztenst, nekem csak a discover jön be a Home gomb hosszú megnyomására. Be van kapcsolva a segéd, de semmi. És most jön az érdekesség: ha kiteszem a google widgetek közül az áttekintést a főképernyőre, és a beállítások között a modul beállításba bemegyek, majd rányomok a készre, akkor már a segéd indul a home gombra. Egy ideig. Pár perc után megint a discover indul, hiába van a segéd bekapcsolva. Teljesen olyan, mintha a telefon a háttérben vmelyik futó google cuccot kilőné. És a slusszpoén: csak egy bizonyos google accounttal csinálja ezt, ha a másikat választom ki, ott jól működik. Volt eddig minden, a cache és adat törlésen keresztül a factory resetig. Ugyanaz. Amint beállítom ezt a bizonyos acc-ot a telefonra, meghülyül. Szerintetek? :D

    Szerk: Amikor minden működik, akkor a segédnél nem írja, hogy a magyar mellett nem működik az asszisztens. Ha beszarik a rendszer, akkor viszont már írja, és nem is jön be a home gomra. Ha full angolra teszem a telefont, és az USA régióra, akkor jól működik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák