Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
A létesítmény 7 ezer ember befogadására képes, és érdekesség, hogy itt még eddig semmilyen bemutatót nem tartott az almás vállalat.
Ez azért nem teljesen igaz, mert ugyan nem tegnap, de már prezentált itt az Apple...
A mottó alapján remélem Siri-t beköltöztetik mindenhova a Mac-től kezdve az Apple TV-ig mindenhova...
[ Szerkesztve ]
-
Márko88
aktív tag
Na megint nagy durranàs lesz és megint emelkednek majd az eladàsok utàna..
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
-
Wesder
félisten
#Trollon"Hey Siri, give us a shit" #Trolloff
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
enginev3.0
félisten
"ám ehhez majd az új Edge programot kell használniuk"
Ezért mennyit fizetett az MS?
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
gerii
addikt
válasz enginev3.0 #4 üzenetére
Addig frissítenem kell a tabletem
-
Воланд
titán
válasz enginev3.0 #4 üzenetére
beletettek az edge-be a hls tamogatast.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Mikot98
újonc
Ipad PRO-ra kiváncsi lennék közel 13" kijelzővel
-
jerry311
nagyúr
14 év után egy újabb 9/11.
Nem gondolták át ezt a dátumot. -
BlackLamb
tag
válasz twollah1976 #12 üzenetére
A bemutató még mindig 09.08-án lesz. Az előrendelés indul 09.11-től de az meg senkit nem érdekel
-
őstag
válasz twollah1976 #12 üzenetére
nem biztos.
9.11 én kezdődik az értékesítés.
ha a két 1 es összeadjuk (2) és kivonjuk a 9-ből akkor pont 7 jön ki!
ez jelentheti, hogy nem 6s és 6s plus lesz, hanem iphone 7 és iphone 7plus! vagy akár arra is lehet következtetni, hogy lesz egy 7"-os iphone xlplus. bármilehet!Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
enginev3.0
félisten
válasz sanyijedi #14 üzenetére
De ha 9-ből elvesszük a 2×1-et, és 7 lesz, akkor csak egy darab iPhone 7 lesz, 7 pluszhoz már kevés az egy hetes, ebből arra lehet következtetni, hogy 7+7(+)=/=9-2-vel, tehát ennek tudatában biztos hogy nem lesz bemutatva az ipad újabb testvére, mert ahhoz már sehol nincsenek számok, az xlplusplushoz meg lehet hogy már szorzás is kellene amibe végképp ne menjünk bele
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
balaaazs
senior tag
A remény hal meg utoljára egy 4.3 kijelzős iPhone -hoz Naaaaaaa
¯\_(ツ)_/¯
-
janos1988
addikt
Növelnek 0.3"-et a képernyőn, beleraknak 2 GB ramot, egy fm modult és kerülhet is rá a 800 dolláros árcédula. Lassan tényleg eléri majd egy 2-3 éves droid szintjét.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
törölt tag
válasz janos1988 #20 üzenetére
A kijelzőn nem növelnek, FM modult pedig a büdös életben nem raknak iPhone-ba. A 2 GB RAM elvileg stimmel. "Lassan tényleg eléri majd egy 2-3 éves droid szintjét." - ebben viszont lehet valami, a 2-3 éves 5c-men heti egy-két alkalommal mintha látnék mikrolaggot, szóval jó lesz vigyázni.
-
-
törölt tag
Görgetés alkalmazásváltóban, hahaha, de semmi gond, ilyen magas lovon nyilván jobban tudod, hogy mit gondolok, mint én. Az animációknál nincs röccenés, az meg nem igazán releváns az i6s/i6s+ bejelentéséről szóló cikk alatt, hogy te milyen beállításokkal használod a készülékedet.
-
micimacko
aktív tag
válasz galaxys80 #25 üzenetére
Az engem nem érdekel, hogy kinek mit sikerült produkálnia, de az általam használt céges 4S az egyik legrosszabb telefon, amit valaha használtam.
Az már a vicc kategória, hogy egy egyszerű hívás fogadásnál, a fogadás ikon elhúzása után kb. 2 mp-et várni kell, mire beszélni lehet. És ez nem csak nálam van így, az összes céges 4S telefonnál ezt produkálja. Szóval lehet szapulni a másik felet, de azt a szemellenzőt jó lenne már levenni, mert ezen az oldalon sem minden hibátlan...sőt!"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
balaaazs
senior tag
válasz #40359168 #28 üzenetére
Még 4 fölé egyébként elmegyek, a 4.2 - 4.3 méret szerintem az ideális és kényelmesen kezelhető.
micimacko: bár látatlanban nem tudom, hogy a céges i4s -en milyen szoftver fut Neked. Én a 7.1.2 -vel meg vagyok elégedve sebességileg, ennél újabbat szerintem már nem szabadna rárakni, így is érezni az új játékoknál, hogy már nem erre van optimalizálva. Lássuk be viszont, hogy ez egy bő 3 éves konstrukció.
¯\_(ツ)_/¯
-
törölt tag
-
micimacko
aktív tag
válasz galaxys80 #31 üzenetére
Bakker...csak azért nem írtam oda, hogy "tudom, hogy nem egy új telefon", mert tudtam, hogy ilyenkor mindig azzal jöttök milyen régi, de ez csak KIFOGÁS!
Miért adja ki az Apple hozzá a legújabb szoft-ot, ha szarul fut rajta? Mert ezt is előnyként hozzátok fel, hogy "na de az Apple a több éves telefonra is kiadja a legújabb szoft-ot". Cseszhetem, ha vacak, használhatatlan tőle az egész. És ez lassan 1 éve ilyen.
Másik véglet...saját magam egy 1 évvel fiatalabb Nexus4-et használok, és amellett, hogy annak is vannak hibái, mégis ezerszer jobban használható, mint az Iphone 4S. Olyannyira, hogy a kijelző egy hibája miatt gariidő után nem lecseréltem másikra, hanem saját magam kicseréltem a kijelzőjét és azóta is szuperül működik. 4S esetében azt dobnám ki a kukába.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
micimacko
aktív tag
Teljesen egyetértünk, de ezzel az egésszel az a baj, hogy a világban minden tulajdonos azzal veri a mellét, hogy az Iphone mennyire hibátlan cucc, és emiatt a vevőknek eszükbe sem jut meggondolni, hogy frissítsen-e vagy sem.
"Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság"
-
galaxys80
veterán
válasz micimacko #35 üzenetére
Bakker és kényszerített valaki, hogy feltedd az IOS8-at rá? Megjelenés után van 2 hete az user-nek eldönteni ,hogy megfelel-e vagy visszateszi a régit.
A 4S mindezek mellett még 4 éves telefon egy 4 éves hardverrel.
A szemellenzősségről meg annyit, hogy 1.5 évvel ezelőttig csak droidot használtam. Tettem egy próbát kíváncsiságból az IOS-ra. Ott ragadtam és nem is tervezem a visszatérést.
Hibátlan rendszer meg nincsen. Csak az a nem mindegy, hogy mennyire hibás.[ Szerkesztve ]
-
Látnok
aktív tag
válasz micimacko #38 üzenetére
Nézd Micimackó, minden márkának megvannak a fanatikus képviselői (Én is imádom a BB-met), de valljuk be azért felesleges egy elsősorban iPhone hír topicjába beírni, hogy beszólj a fanoknak.
Persze, hogy nem hibátlan az iPhone, igen valóban sok olyan "újdonság"-ot találnak fel, mint a meleg víz.
De sok valóban jó dolgot is alkottak, és a droidnál is vannak hibák (pl.: fagyások, beragadó programok), vagy a WIN telók sem tökéletesek (sőt még a BB sem).Azonban emiatt felesleges itt trollkodni. Mint ahogy a iOS hívőknek sem lenne muszáj máshol, persze vannak akik mégis megteszik.
[ Szerkesztve ]
A sátán két legerőteljesebb eszköze az elterelés és a megtévesztés. Ne terelődjön el a figyelmed és ne hagyd magad megtéveszteni!
-
joey04
titán
iPhone-ról kb mindent tudunk, a legnagyobb kérdés kb az, hogy jön-e az új szín. (szvsz nem)
az iPad vonal most jobban érdekel, hogy mivel próbálják felpörgetni az eladásokat. lehet annak külön esemény lesz.A helyszínhez: A rendezvény a San Franciscó-i Bill Graham Civic Auditoriumban kerül megrendezésre, ahol annak idején Steve Jobs és Steve Wozniak bemutatták az Apple II-t, vagyis a tavalyi eseményhez hasonlóan úgy tűnik folytatódik az a trend, hogy az Apple szempontjából „történelmileg” fontos helyszínt választanak az iPhone-ok leleplezésére.
[ Szerkesztve ]
-
jacis
nagyúr
Várom már nagyon az új iPhone-okat..... olcsóbb lesz a 6-os széria
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD