Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz
V.Stryker #24 üzenetére
Nem tudom mennyire megbízható, de mostani árfolyam mellett ez a drága oldal 10.800 ért kínálja, és van opció hogy a dobozt külön elküldik 3 dolcsiért levélben.
Ha bevált üzenj mert engem is érdekel -
V.Stryker
nagyúr
Milyen netes áruházban lehetne megvenni a Diablo III-at a legolcsóbban? Nem kell dobozos példány, elég egy serial is.
-
wikings2
őstag
Szerintem nem úgy értette a kollega hogy van 500 játéka és abból 4 eredeti.
Ott a rengeteg f2p mmo, azokért egy forintot nem fizetsz mégis játszol velük éveket
Nekem se volt gyűjtés előtt 5-6 eredetinél több.Mellesleg ez az első lista számomra az idén amin van értékelhető is
Diablo 3 <3
-
GegeWarrior
senior tag
Max Payne 3! Persze majd két hét múlva PC-re.
BANZAI!
-
XharX
aktív tag
A Diablo 3-at majd nyáron, addig is inkább a Max Payne 3 ami érdekelhet engem is, bár látom nem vagyok vele egyedül.
-
janos1988
addikt
"észünk" és "PAyne"
-
Csapoati
nagyúr
Nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű játék nem ér meg valakinek 13 ezret (már aki szán pénzt játékra, természetesen). Olyan szintű tartalom lesz benne, ami több játékkal is felér, márpedig így ránézve már nem is sok az a pénz érte. Kb. 2 darab közepes árfekvésű game ára.
-
Televan74
nagyúr
Diablo 3 -at a népnek.
-
Gergosz2
veterán
válasz
errorcode06 #8 üzenetére
van egy olyan gyanúm , hogy hardveraprón hamar találok 10k alatt majd.
-
Gergosz2
veterán
hát én nem rohanok diablo 3-ért a boltban , szerintem marha sok 15 k az alap verzióért.
Pedig nagy kedvenc a diablo 2. -
megint én
őstag
Talán megveszem életem 4. eredeti játékát. DIABLO iii !!!
-
james001
veterán
Max bácsi új kalandjára kíváncsi vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
gp A héten kellemes játékmegjelenésekben lesz észünk, jön a Diablo 3 és a Max PAyne 3 is.
- Synology NAS
- Netfone
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Óra topik
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Farming Simulator 25
- Formula-1
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook (Ryzen 5 7535HS 6/12, 16GB/512GB, 14.5" 2,5K, Radeon 660M) eladó
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (080)
- I9 11900k RTX 3090 Gamer pc
- AMD RYZEN 5 3400G proci eladó vagy VGA beszámítók +ráfizetéssel ha kell !
- Több Darab! Corsair HS80 RGB Wireless
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest