Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nabazzz, megelőztél. Felénél vagyok, most tudtam csak megvenni. Mindegy 1500ft-ot megért nekem.
Jó teszt, bár kicsit rövid szerintem. Az újrajátszási faktort azért megemlíteném, a heti challengek, plusz a koponyák kitolják a játékidőt. Plusz nem csak Palmer-rel játszunk hanem Spartan Davis szerepében is tündökölhetünk.
HP EliteBook 8470p és EliteBook 820G1 EGYBEN (hibás kijelzőkkel) - https://tinyurl.com/bdfftn4y
-
satz18
őstag
Helyhiány miatt én csak a demót toltam, ami kb 7 perc játékidő
. A grafika valami döbbenetes. Ilyenkor mindig elgondolkodok rajta, hogy egy MC 4 vagy egy ME miért is nem fut el a 620-on. Lehetne mondani, hogy mivel ez exclusive és erre van optimalizálva, de én maradok inkább a marketingbullshit teóriámnál. A 4 GB fájó, jó lenne ha a köv frissítéstől kezdve a Class 10 és UHS 1-es SD-kre lehetne játékot telepíteni, akkor természetesen tuti vétel lenne, de ha abból indulunk ki, hogy a lumia 1520 microSD foglalat nélkül jön, akkor ez valószínűleg álom marad.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
halkow
őstag
Állatul fog majd kinézni 1520-on 6" vaoh
Alcatel onetouch idol2s the king
-
joysefke
veterán
Ilyen (technikai) minőségű mobiljátékok vannak Androidra is, vagy a WP8 egy külön szintet képvisel?
J.
-
Mister_X
nagyúr
Technikai. Igen. De nem is a technikai színvonal emeli ki a Spartan Assaultot a tömegből. Az, hogy egy Lumia 620-on így fut a program, az már csak azért is dícsérendő, mert a legtöbb kiadó tesz az optimalizálásra és minimum követelménynek megteszi az 1GB-ot.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
trufa12
addikt
Hát szavakhoz sem jutok a tetrisről hová fejlődött a mobil technika
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
br.rak
őstag
Ezért ez elvárható, főleg, hogy az MS kvázi házi fejlesztőiről beszélünk. Nyilván ez optimizáció időt vesz igénybe,de nem mindegy hogy a WP8-as eszközök hány % lesz így potenciális vásárló.
A belső tárhely kérdése: nem lehet majd programokat SD-re telepíteni, félnek a wareztól mint a tűztől,
most csak a felső kategóriás telókból hagyják ki az SD slotot, de idővel mindegyikből ki fog maradni. -
satz18
őstag
Ja, így meg az eredetit se tudjuk megvenni, logikus mondhatom. Nem csak a felső kategória kérdése, a samu pl az SIV be is beletolta a a micro SD-t. Egyszerűen van olyan gyártó aki azt hiszi, hogy plusz tárhelyért lehúzhatja a vásárlót, valaki meg azt hogy nem. Pl a samu elég jól keres a telóival így is, hogy nem kérnek el pofátlan pénzeket a plusz tárhelyért. A HTC meg hiába teszi azt mégis csődbe ment.
Asus G513QY, Samsung A52s 5G
-
br.rak
őstag
Ez már off:
Tényleg így van, bizonyos árszint felett azért jellemzőbb az SD hiánya mint megléte, de pl a Nexusokban (tábla, teló mindegy) sincs SD. Ez van, engem is bosszant, annyit tudunk tenni, hogy nem veszünk olyan terméket ami nem biztosít bővítési lehetőséget. Ez van jelenleg, sajnos.Illetve szeretnék a népet a felhő felé terelni, ami nekem megint csak nem igazán tetszik.
br
[ Szerkesztve ]
-
CocooN-z
őstag
Hülyekérdés, fáradt vagyok, le vagyok maradva, nem értem....
Van mód arra h ez Win 8 / 8.1-en ez mennyen? Vagy megy? Gondolom nem, mert Phone / Tablet Game...de hátha van rá hack vagy emu.
Most nem tudok utána nézni, okosabbak vagytok[ Szerkesztve ]
BRSZK 9.0 - 2024.06.22-23
-
Prof
addikt
Hogy lehet kis pocs kijelzon 3 pixelnyi nagysagu karaktereket kergetni ?
-
ted_mosby
senior tag
Gratula a készítőknek. Ilyenkor bánom hogy Androidos vagyok..
Lehet bekéne szereznem egy olcsóbb Lumiát hogy mindkettőt élvezhessem . A Grafika tényleg gyönyörű,elképesztő hova jutottak a mobil játékok. MInek ide ps4?
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Bad Pritt
nagyúr
Na most, hogy megjelent Steamre, be is szereztem instant, régen volt startlapjátékokon egy AvP játék ugyanígy felülnézetből, azt nagyon szerettem.
Plusz mostanában Lara Croft and the Guardian of Light meg az ingyenes koop Alien Swarm Steamen, ami hasonló volt, mindkettőt élveztem, szóval örülök, hogy ez is megjelent. Bölcs döntés volt anno, hogy nem vettem csak emiatt Windows Phone-tSome motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Nyár óta érhető el a Halo: Spartan Assault, de csak nem rég tették játszahtóvá a Windows Phone 8 gyengébb készülékein is.
- Oki MC562W irodai színes lézer nyomtató
- Szép! Lenovo Thinkpad T15 Üzleti "Golyóálló" Laptop 15,6" -60% i7-1165G7 32/512 NVIDIA MX450 UHD 4K
- ThinkPad erőgép,14,1"FullHd IPS,core i7 8550,8x4Ghz!,RX 550 VGA,8GB DDR4,512GB SSD,vil.bill, újszerű
- ASUS VIVOBOOK S 15 OLED K3502 (K3502ZA-MA268) SZÜRKE
- Corsair HX1000 újszerű, dobozos, garis
Állásajánlatok
Cég: Devops Team Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest