Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Gawamatsu #14536 üzenetére
Ez a kocsi nem volt már?
(#14538) Kiskokó
Annak idején rákerestem, nem olyan egyszerű, mert nem minden ment anno szabvány szerint. Én is gondolkoztam anno ezen a kocsin, mikor nyertem. Szerintem azért nem választottam, mert kevés tuningolási lehetősége van.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz CactuS #14543 üzenetére
Szerintem hátulról baromi jól néz ki. Igazi Ferraris körlámpák. Azzal a kis rárakható hátsó spoilerrel meg dob még egy hatalmasat a látványon. Asszem szolid diffúzort is lehet rá tenni. Nekem megvan Ferrari pirosban, de nem találtam screenshotot róla eddig. Még majd keresem, hátha mégis lesz valami.
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #14562 üzenetére
A hirdetésekre már nem emlékszem, de az tuti, hogy ha bemész a boltba, akkor a nettó árat látod kiírva, a kasszánál jön a meglepi, ha ezt nem tudod.
-
addikt
válasz Kiskokó #14744 üzenetére
Hat ha amúgy van 5 milliardja és csak úgy kézhátról volt 80 millája fölöslegben, akkor talán... Na mindegy. Csak az a fura, hogy igazából a csávó, csak mint sértett szerepel az ügyben. Persze, végül semmilyen bűncselekményt nem valósított meg, de azért basszus... Kokainbizniszt akart kiépíteni... Ezt azért nem szankcionálják?
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #14761 üzenetére
Az államok kb. felében nem kötelező, csak hátra a rendszám. Nagyon durván mondjuk kb. ha Észak-Keletről húzunk egy vonalat Dél-Nyugatra, akkor attól délre nem kell, attól északra meg kell rendszám elölre is. De ez tényleg csak durva közelítés.
Viszont az mitől van ha már voltál kint hogy van olyan állam (de nem mindegyik kocsin) ahol nincs elől rendszám csak hátúl. Viszont nem mindegyik kocsin.
Ez kicsit Platásra sikerült, de próbálom kibontani, hogy mit akartál mondani. Szóval, ugye van sok autó (Európai, meg ázsiai), melyeknek gyárilag ki van alakítva hely az első rendszámnak is. Ezekre szoktak elölre is rakni, hogy ne nézzen ki hülyén, de nem rendes rendszámot, hanem pl. az állam címerét vagy ilyesmi...
Piros: Kell elölre és hátra is
Kék: Csak hátra kell
Lila: Kell elölre és hátra is, kevés kivétel van, aminek nem kell elölre[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #14763 üzenetére
Itt pontosan le van írva minden: [link]
Lényeg, hogy személyautókra sokszor más vonatkozik, mint teherautókra meg van egy rakás egyéb szabályozás.
-
addikt
Na, jönnek a gyönyörű Giulia Quadrifogliok?
Visszaraktam én is GTA-t tegnap, majd ma belépek és kiderül, hogy emlékszek-e még valamire -
addikt
válasz Wiz Khalifa #15207 üzenetére
Hyundai? Hagyjuk már
Alfa Romeo Giulia Genf by Vályi István
3 perc 17 mp, de minden másodperce arany... -
addikt
válasz Kiskokó #15174 üzenetére
Lampadati az kb. az olasz autók a Ferraritól lefelé, szóval összefogja a Maser-t meg az Alfát, de ugye Lancia-ra is volt már példa. Meg részben a Jaguar-t is. Tudod jól, hogy általában egy játékbeli márka több valós márkát is átfed részben vagy egészben.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Kiskokó #15212 üzenetére
Én egy Cybertruck-ot fogok majd venni, ha lesz. És ha még akkor is vevő leszek a kreténségre. Az ilyen "haters-gonna-hate" kocsi. Mindenki felháborodik rajta, akkora, mint egy ház, közben megkúpolsz vele egy Ferrarit is lámpától lámpáig
Kíváncsian várom, hogy mikor érkezik meg a GTAO-ba, mert egy ilyen ziccert tuti nem hagynak ki.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz szTotyy #15216 üzenetére
Hát én egy párról lekéstem, a 116.-ban indultam és a 118.-ban szavaztam utoljára
Amúgy szerintem kicsit túl van tolva ez a benzin fanatizmus. Én is imádom, de ha egy kicsit a mélyére ásunk, az autóbuziság onnan indult száz-sok éve, hogy beleülsz valamibe, aminek kereke van és gyorsan megy. És minél gyorsabb/erősebb/agilisebb, annál jobb. Ez egybeforrt a benzinnel, mert közel-távol nem volt semmi más technológia olyan szinten, hogy ezt akár messziről is megközelítse. De az autókultusz, az nem egyenlő a benzinkultusszal. Én inkább az előbbinek vallom magam, bár tény, hogy az utóbbiban is erős vagyok.
De úgy igazából a villany is mindig izgatott és mindig nagyon pozitívan álltam hozzá. Hisz milyen rohadtat lehet menni egy olyan technológiával, aminek 0-ról rendelkezésre áll a csúcsnyomaték és semmi késlekedés nincs a gázreakcióban, még a bovdenes benzinesnél is gyorsabb. Amilyen pedig már nincs is, csak elektronikus, turbólyukas. Igazából ha sportkocsikat akarunk a villanyhoz nézni, akkor nem is a Teslához kell hasonlítani (bár azért tegyük a szívünkre a kezünket, az is sokatmondó, hogy a hagyományos sportkocsiknak szinte "magyarázkodniuk" kell a Tesla mellé téve), hanem a Porsche Taycanhoz képest. Mert az sportkocsi a javából. Az brutális.
Hangja nincs persze. De ezt a hang témát sztem sokan nem értik és ezért születik sok hülye komment fb-n is, hogy "szar, mert nincs hangja". A nagy hang azért menő, mert az erőt, a teljesítményt, a "brutalitást" jelzi. Ha meghallod a mély, fenyegető morgást aztán az üvöltést, miközben rohadtat gyorsulva kilő, akkor tudod, hogy a hang ehhez párosul. De ha van egy kocsi, ami csendben meg tudja ezt csinálni, ráadásul gyorsabban, akkor amellett a hangos autók hangjának "funkciója" elveszik. Onnantól a hangos autó olyan lesz, mint egy Suzuki lyukas dobbal. Kb. ez a "lassú is, de még csendesen sem tudja a lassúságát csinálni, hanem még zajong is itt ez a szar".
Ezeket nem úgy mondom, hogy nagy villanypárti lennék, sőt... Csak hogy értsük már az ok-okozatok meg a miérteket, mikénteket.Én elgondolkoztam amúgy a Tesla Model 3 Performance-on is, mivel az Alfa okt. 11 óta már nem fogad rendelést a 2019-es modellévre és úgy tűnik, hogy a Quadrifoglio-kat majd nem is lehet majd csak valamikor a második negyedévben rendelni. Pedig, ha minden a tervek szerint alakult volna, már lehet meg lenne rendelve a kocsi. De ez most nem rajtam múlt.
A 3P meg azért nem csak lámpától lámpáig tud valamit, azt már körbe lehet kergetni a pályán is egy párszor.
Csak a Model 3 egy hipszter autó. Amit közvetít, ami a kocsi üzenete, az egy Greta Thunberg-es, egy kaliforniai szilíciumvölgyi felfogás, egy ultraliberális, ultraprogresszív szellemiség, amivel nem szeretném, ha azonosítanának.
Miközben, akárhogy is haragszok az Alfa menedzsment b.lfaszkodására, az a kocsi testesít meg mindent amit igazán magaménak tudok érezni. (És ez még mindig gyorsabb, mint a Model 3P ).
Ha villany, akkor a Taycan, amibe önmeghasonulás nélkül bele tudnék ülni, de az már nagyon nem ez az árkategória. (Na jó, meg a kretén Cybertruck, mert az botrány De az ki tudja lesz-e Európában. Valószínűleg nem).[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Kiskokó #15219 üzenetére
A Cybertruck egy marketing fogás, de annak kiváló. Kretén a kinézete, menettulajdonságai nem a "truck" kategóriát idézik és úgy igazából teljesen felforgatja az arról a kategóriáról alkotott képet. Ez egyébként a többi Tesla-ra is igaz, csak azok a külsőségekben nem voltak ennyire botránkoztatóak. A Tesla nem egy autó, amit villanyhajt. Kb. a régi telefon - okostelefon különbség van meg. Ha csak a hagyományos autó-attribútumokban hasonlítod össze őket, nem fogod látni, hogy mi is hype a Tesla körül.
De eleve az, hogy ilyen hülyeségeket is lehet vele csinálni... Amúgy fun. Ettől függetlenül én nagyon jól megvagyok a hagyományos sportautók koncepciójával és nem érzem, nagyon, hogy más kéne helyette -
addikt
válasz Wiz Khalifa #15224 üzenetére
Nem lehet mindenki fotóművész
Most vette át a srác 2-3 napja, ha jól tudom. Még arról is ki kellett okosítanom, hogy ebbe csak 100-as benzint kéne tankolnia, mert arra van tervezve -
addikt
válasz pokers #15226 üzenetére
Ezen sem látszik, mert sötét, de ami "fekete" az karbon.
Eleve az aktív első splitter, ami az első alsó légbeömlők alatt van, az karbon (Ez 100 km/h körül lenyílik, hogy ne engedjen annyi levegőt a kocsi alá és növelje a leszorító erőt. Az a levegő, amit így megfog a motortéren keresztül a motorháztető két kivágásán át távozik).
Szintén karbon a hátsó légterelő, karbon a kocsi teteje és a motorháztető is. Súlycsökkentés és (mivel a magasabban lévő elemek súlyát csökkentik), súlypont csökkentés is.
A tetőt lehet úgy kérni, hogy ne fényezzék le és akkor látszik a karbont, de ez vmi érthetetlen oknál fogva 800 ezer forint (igen az, hogy elhagyják a festését), úgyhogy ezt úgy szokták csinálni (ennek a kocsinak az első tulaja is), hogy karbonfóliázzák a fényezett karbontetőt
Ferrari motor 510 lóerővel, páratlan ez a kocsi... -
addikt
válasz Wiz Khalifa #15229 üzenetére
Nem kell IQ teszt semmilyen autó vásárlásához sem. Pénzért adják, nem észért.
-
addikt
PHHU Autó Szépségverseny 130.
Szavazok:Sabee60 - 2p <- mert olyan keményen próbálkozott, hogy kikeverje a GT Junior Ocra színt, hogy a végén a nevét is elfelejtette, hogy kell leírni
_pokers_ - 1p
Norbyte - 1p[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Kiskokó #15264 üzenetére
Tudom, hogy mondtad, de legjobb tudomásom szerint pont ugyanaz a szín. Csak a megvilágítás más. A kép amit linkeltél azok az olaszországi Bari-ban való bemutatóról vannak. Press fotók. És borzalmasak szerintem. Minden látszik rajtuk, csak az nem, hogy valójában hogy néznek ki az új színek. Itt van róla videó. Felhős az ég, nem olyan direkt a megvilágítás, de szerintem így is látszik, hogy ez ugyanaz: [link]
-
addikt
Én még nevezni akarok, cask meg akartam várni, hogy kifusson a k.rva hó...
De úgy tűnik ez már sosem akar eltűnni. Nevezek mindjárt én is akkor így. -
addikt
-
addikt
Vkinek nem kéne szavazatokat összesíteni? Vagy én nem vagyok tisztában a határidőkkel?
-
addikt
PHHU Autó Szépségverseny 131.
Szavazok:
Norbyte - 2p
_pokers_ - 1p
Sabee60 - 1p -
addikt
Ezen a FiveM-en ennyi f.szság van? Ez tényleg a Nolifer-ek játéka
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #15412 üzenetére
Fizethetsz, hogy egy bugos szerveren játssz
-
addikt
De ebben mi a meglepő? Furcsa persze, hogy az in-game gazdaság a játék tulajdonságai miatt teljesen más, mint a valós. De tök logikus, brutál pénztermelési lehetőséged van a kezdetekhez képest (és legtöbbünknek meg is van az infrastruktúra, mivel régen játszunk), így inflálódik a pénz és ezekhez a drága kocsikhoz sem kell annyit dolgozni. A furcsa inkább az, hogy a régi kocsik árai nem változnak, így kicsit vicces, hogy ami régen számított olyan szintnek, mint a mostani újak, most harmadannyiba kerülnek csak.
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #15481 üzenetére
Mondjuk, ami a 156-on volt az valami Mopar-os vagy hasonló cucc lehet, láttam már más 156-osokon is. Szóval szerintem Alfa kiegészítős boltokban árulják, kimondottan a típusra.
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #15584 üzenetére
Sztem csak hirtelen eltévesztette, hogy melyik topikban is van épp
-
addikt
válasz Wiz Khalifa #15623 üzenetére
Ez peyote plant vagy mi?
-
addikt
Amúgy tényleg jó lenne előtte kép is. Szerintem is változott, de kíváncsiságból átmentem offline-ba megnézni, mert ott ugye nem szokták változtatni a map-ot és ott is így néz ki, tehát ott is változtathatták (pedig ugye bunker, facility meg ilyesmik nem kerültek be offline-ba).
-
addikt
Ez a topik kihalt?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- Horgász topik
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest