Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
the_pimp
senior tag
Azt, hogy mobilneten is szedje az updatet, hol találok beállítást?
-
natë
nagyúr
Melyik custom launcher az ajánlott, ami tudja a Google feed-et? Nova?
-
ghiottone
nagyúr
+ kell hozzá a Nova Google Companion
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
*Mukeey*
addikt
Turbado-nál most 185k a fekete Xl2. Elég jol felment az ára
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
Divinity
őstag
Van EU-s készülékük is. Amikor én vettem beszéltem velük is. Ott csak fekete volt nekem meg panda kellett azért választottam a Turbadót.
Hivatalosan az EU-s készülékre is 1 éves garit adnak de azzal ugye lehet menni az LG-hez is. Plusz azt is mondta, hogy eddig 1x vittek nekik vissza Pixel 2 XL-t és a beszállító cserélte.
Mivel mostmár jóval olcsóbb szerintem mindenképp megéri tőlük venni főleg mert Turbadón is csak fekete XL maradt.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
valaki próbálta már a telenoros VoLTE-t aktiválni P2-n?
[ Szerkesztve ]
-
Divinity
őstag
válasz eastsider #3168 üzenetére
Kell hozzá a profil is.
Alapból ez csak a szolgáltató függő vagy akár még szűkebben a szolgáltatós rendszerrel ellátott ezsközökön van.
Vannak hozzá hackek, hogy hogyan lehet beizgatni (OP-n van is pár ami működik) de itt még nem találtam semmit amit biztosra mondanának, hogy megy.
Esetleg a tárcsaázóba beírt *#*#4636#*#* menünben tudsz nézelődni hátha.[ Szerkesztve ]
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
Divinity
őstag
Turbado:
Múlthéten vettem egy P2XL panda 64GB-t tőlük 153ezer HUFért. A hétvégén kijött, hogy pixel hibás. Írtam nekik hétfőn, már hétfőn megebszéltünk mindent. Kedden jött a futár érte és vissazvitte. Ma hozta az újat. Mindez persze 0 forintért hiába adják már 200 fölött a telefont.
Az előző modellem 2017.12 hói készülék volt ez pedig 2018.03 havi gyártás. Remélhetőleg ezzel már nem lesz problémám.return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
the_pimp
senior tag
válasz AdamVonSzabo #3153 üzenetére
Pedig így sem akarta..
-
stickermajom
addikt
Megmutatjuk, melyik mobil mekkora sugárzást gyakorol a tulajdonosára
Pixel 3 / 3XL annyira nem vizsgázott jól.
-
tomp
félisten
-
*Mukeey*
addikt
90k-ért egy jó állapotú just black xl2 64gb jó vétel?
Mediamarkt osztrák mennyi garit ad rá vajon? Ott lett véve 2018 januárban...[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
*RLaci*
addikt
Ha valakit érdekel megint van készleten a Laptopszalonnál [link]
-
SkyS1gn
félisten
Durván lement az ára
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
*Mukeey*
addikt
Beléptem ma én is a klubba😎
Nagyon penge a készülék, megérte váltani Nokia7plusról már így első nap után is.Egy dolog van csak, ami "zavar", hogy sd835 van benne. Tudom, hogy mindenre elég, de mondjuk 1.5-2 év múlva mennyire lesz jó vajon. Gondolom a köv android még megjön rá.
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
K82
őstag
válasz *Mukeey* #3196 üzenetére
Ugyanúgy lesz jó, ahogy az SD820 is az még a mai napig. Az SD835-845 (P2XL-P3) közötti különbség is minimális a mindennapokban, én legalábbis nem nagyon veszem észre h annyival gyorsabb lenne a CPU. A RAM mennyisége (lesz majd) inkább a szűk keresztmetszet.
Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
ghiottone
nagyúr
válasz *Mukeey* #3196 üzenetére
Semmi baja az sd835-nek. Nálam volt nemrég első generációs 2 éves Pixel 821-el és az aksin kivül napi használatban nem igazán vettem észre a hátrányát. A 835-ös processzort jól eltalálták, még 2 évig elég lesz.
Amúgy a középkategóriás 710/675 most ér nyers erőben a 821 szintjére ahogy néztem, így nézve is biztos kitart még a 835.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
*Mukeey*
addikt
Köszi mindenkinek😎
A kijelző eléggé invertálódik nálatok is, ha nem szemből nézitek? Olvastam, hogy kékes oldalról, de azért eléggé erősen torzul...
iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest