Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
SkyS1gn
félisten
2 napja nem megy a Simple Pay... másnak sem? DP4-en jó volt.
Másik. FB, insta stb appokban valamiért csak a kamera képeit tudom megosztani, screenshot, vagy máshonnan lementett dolgokat egyenként kell megkeresnem és a megosztás gombbal osztani, ez miért lehet? Mintha az app nem látná a többi mappát.
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
SkyS1gn
félisten
DP4 másnál nem villódzik a kép launcher animációknál? Most kezdte a kis update óta. Home swipe, multitask. Visszaugrik a fullscreen app képe egy pillanatra. Nem smooth.
[ Szerkesztve ]
-
SkyS1gn
félisten
válasz forintuser #4014 üzenetére
Gondolom te is Google app béta tesztelő voltál, az csinálja, abból kilépve már jó is
-
juve600
nagyúr
Üdv
Értesítési ledet hol lehet bekapcsolni?
Pixel 2 XL, Q beta 4
Köszi -
leslien
nagyúr
milyen fóliát tudtok a 2 XL -re? kéne hirtelen...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
forintuser
őstag
Valaki járt már úgy, hogy a töltő fej állandóan kicsúszik a telefonból?
Garanciális, vagy takarítás? De mivel?Holnapkészítést vállalok.
-
fatal`
titán
válasz forintuser #4021 üzenetére
A töltőfej helyett az USB kábellel próbálkoztál már?
Bocs, magas labda volt.
Másik kábelt néztél már? Ha a telefonon csatlakozó problémás/kopott, akkor az valószínűleg gari. Én naponta többször is töltőre kötöm, mert autóban is használom AA-val, de még nem tapasztaltam ilyet. Igaz, csak fél éves a teló.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Arra van valami módszer, hogy az autóban lévő USB lassaban töltse / ne töltse az telefon akksiját?
Háttér: Az előző, 2014-es évjáratú autóm meglehetősen lassan töltötte USB-n keresztül a telót. A mostani - ugyanolyan, de 2016-os évjáratú - autómban van AA, szívesen is használom, de elég gyorsan tölti a telót; nem szeretném, hogy idő előtt kinyírja az akksit. (Vezetékes töltésnél is lehúzom 85% környékén.)
-
veterán
válasz AdamVonSzabo #4025 üzenetére
Kár. Köszönöm!
Sokkal könnyebb lenni bedugás nélkül nem-tölteni, de az Android Auto - eddigi tapasztalatom alapján - csak USB kapcsolat mellett működik.
-
keyol
aktív tag
Sziasztok.
Tervezek egy ilyen készüléket venni.Hol érdemes megvásárolni?És meddig kapja még a frissítéseket? -
veterán
válasz stickermajom #4029 üzenetére
A wifis megoldás nem csak szifonon működik?
-
Xlendo
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok ezen a fórumon, tudom sokan kérdezték már, de én is gondolkodom egy Pixel 2 XL vagy a Pixel 3a XL készüléken. Kicsit tartok az oled paneltől, mert elég sokat játszom telefonon és az érdekelne, hogy mennyire nagy a veszélye a beégésnek? Mert ugye elég sokat lehet erről olvasni. Eddig IPS panellal rendelkező készülékeim voltak. Ami miatt nagyon gondolkodom a két készülék közt az pedig a proci... A 3a mellett szól a kamera + mégis csak újabb konstrukció. A 2XL mellett pedig a proci és mégis csak egy csúcskészülék, na és persze a vízállóság... Ezekben a kérdésekben szeretném kérni a véleményeteket. Előre is köszönöm! -
veterán
válasz stickermajom #4033 üzenetére
+ (#4031) Divinity
Köszönöm Srácok! Ma délelőtt én is utánaolvastam, látom a Pixelek képesek rá elviekben; az autók közül csak kevesen, konkrétan egy 2018-as cikkben azt írták, hogy még nincs ilyen autó / fejegység.
A következő próba, hogy leragasztom az USB-n a jobb szélső csatlakozót: [link]. Nem biztos, hogy működni fog.
-
K82
őstag
Attól függ, mivel játszol. Ha van statikus eleme a játéknak, akkor megvan rá az esély - nekem konkrétan az Ingress égett bele a kijelzőbe.
A P2XL kijelzője burn-in szempontjából nem túl acélos, az eddigi AMOLED-es telefonjaim közül csak ezzel volt bajom.Pixel / OnePlus Pad / Creative Aurvana Ace 2 / Bose QC Ultra
-
Xlendo
csendes tag
Ezért volt nekem aggályom, mert summoners war-ozom és ott azért van olyan elem ami nem mozog, pl a chat kerete... Igazából nem nagy fényerőn játszom vele sőt az esetek nagy részén minimumra van állítva, de gondolom a hő hatás is közrejátszik, ezért is vetődött fel bennem a kérdés. Igazából ez tart vissza a vásárlástól a legjobban. Ezek szerint akkor valós a félelmem. De ugye a telefonpaletta nagy része már amoled sajnos. Ráadásul olyan kamerája sincs mint a pixeleknek. Még az iphone 8-at néztem, de ott a kamera és az akku nem acélos hiába hasonlítják a pixelekhez, de abban legalább ips kijelző van.
Elbizonytalanodtam ismét -
Xlendo
csendes tag
Én szoktam egészen sokat Mondjuk nem max fényerőn, sőt szinte minimumon, de oleddel nincs tapasztalatom
-
*Mukeey*
addikt
Sajnos a kijelző egy gyenge vagy gyengébb pontja a 2xl-nek. Amúgy is erősen kékes, fényerő se a legjobb, mellé sok felhasználó jelzi a fórumokon, hogy beég hamar. LG oled, messze van a Samsungtól😒
Persze nem tragikus, ha nincs mellette egy jobb kijelzős másik teló, akkor azért a qhd felbontás odaver!
Minden másban ott van a 2xl👌iPhone 15 Pro, Mi Pad 5
-
leslien
nagyúr
vki erre adjon választ... itthon digi net wifi ről nem akar frissíteni az időjárás (kis köcsög béka) viszont melo helyen meg frissit Tcom net..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
juve600
nagyúr
üdv
új Q build mikor lesz kb ? -
juve600
nagyúr
a DP4 -nél a telefonálással van gondom,hívásról úgy értesülök hogy kapok egy sms-t hogy volt egy nem fogadott hívásom............ nem csörög a teló
ha meg csörög akkor 1 csörgés után fel kell vennem mert szintén sms-t kapok..........
valami nem kerek nálam,újraindítás is volt,most visszamentem Pie-re
másnál is van ilyen,vagy mi lehet a gond ? ha újra felteszem a DP4 -et akkor kell full wipe/alaphelyzetbe állítás ?
-
fahrii
őstag
Jó ez a pixel élmény. A külföldi utamon készült képeim kb 20%-a nyoma veszett. Tegnap szerencsére tök random feltűnt a galériába, így sikerült feltölteni őket a Drivera, de amikor először szembesültem a hibával nem voltam boldog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs