Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
dombila
senior tag
Leellenőriztem az N7-em az Asus-nál. 24 hónapos nemzetközi garancia van rá, de nem Mo-i nagykeren keresztül lett beszerezve (pedig a kereskedő magyar). Így küldhető az Asus szervízbe, de egy "esetleges kártalanítás " - gondolom pl. nem javítható esetben csere - csak a kereskedőn/nagykeren keresztül lehetséges. Ezek szerint nagyon nem mindegy, hol vette a kereskedő.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz fabiandaniel #7053 üzenetére
Hasznalat kozben kb nalam is megegyezik, de keszenletben nalam a 4.2.1 mintha jobban merulne.
Telefonon ellenben (GNex) nem nagyon vettem eszre kulonbseget keszenleti idoben sem. -
Scoobyka
addikt
A nexus 7 filmnezeskor eltunteti a virtualis gombsort?
-
-Gerzson-
aktív tag
-
Dzsuri89
őstag
Remélem, hogy pár töltés után majd javul az aksi idő. Eddig még csak kétszer töltöttem.
(#7063) -Gerzson-
Az se rossz vétel. Ilyen áron szinte ingyen van.Ma néztem a MM-ban azt a 25.000 Ft-os tabletet, de majdnem elsírtam magam. Nyomom a vissza gombot, erre a hangerőt csökkenti a cucc.
-
Feenyx
aktív tag
Kb. hány töltés után érte el ezt az akksi időt?
-
fatty
aktív tag
Nekem 4.2.1.-el kb. 5óra képernyőhasználat, ami elég sovány. Nagyrészt minimál fényerőn használva, leginkább böngészés, kis játék (logikai, nem NFS szintű).
-
MrPetya19
addikt
válasz fabiandaniel #7069 üzenetére
Ha keresel, találhatsz ám nagyon jót is.
,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
maki12
senior tag
Nektek Antutu mennyit dob? Nekem egy 12.722-est dobott
HTC U11 & Nikon D5300
-
Dzsuri89
őstag
Akkor nem vagyok egyedül, ahogy látom. :/
Itt van az aksi használatról képernyőkép:
Ebből 2-2,5 óra Angy Birds Star Wars volt, 15 perc Youtube és a többi pedig böngészés.
Valami akkor se kóser ezzel a géppel, mert azért ennél jobban kéne bírni, ahogy írták mások is, hogy 7-8 órát elmegy nekik játékkal együtt. Eddig kétszer töltöttem, de most kipróbálom kikapcsolt állapotban a töltést több, mint 8 óráig, hátha jót tesz neki.(#7071) maki12
12909 pont -
maki12
senior tag
Tetzsenek ezek az Antutu számok
Egyébként a "recsegés" elmúlt...Az aksihasználatban egyébként mit takar konkrétan a "Médiaszerver"?
Ő a legnagyobb fogyasztóm,4 óra kijelző használat után is lenyomja a kijelző fogyasztását ..HTC U11 & Nikon D5300
-
Dzsuri89
őstag
válasz Watto1991 #7077 üzenetére
Én nem írtam sehova, hogy "némi" játék.
6-7 órás üzemidő alatt a képernyőhasználatot értetted igaz?Írták a tesztben, hogy "A hivatalos adatok szerint egy feltöltéssel 9 órányi HD videólejátszásra, 10 órányi böngészésre vagy e-könyv olvasásra és 300 órányi készenléti időre lehet számítani.". Egy HD videólejátszás nem szívja ugyan úgy az aksit, mint egy játék? Ha kibírna 6-7 órát a gépezet, akkor már boldog lennék.
Azt a 10 órás böngészést se bírja cucc, mert első feltöltés után csak 10 perc játék volt a többi netezés és akkor ment el 5,5 óráig. -
Xmodule
őstag
válasz Dzsuri89 #7079 üzenetére
Én egyszer hallottam olyat is, hogy ezeknek az akkumulátoroknak kell egy kis idő, amíg bele rázodnak a használatba. Programozódnak. Mintha a telefonom akksija is tovább bírná, mint eleinte.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
kovsol
titán
válasz Xmodule #7082 üzenetére
Az android belakja szépen a készüléket és alkalmazkodik hozzá. Telefonom is mikor megvettem jó ha bírt 1 napot, most meg 2 nap is lazán megy neki. Amúgy meg ha minden féle gadget szar ki van rakva, pl időjárás, facebook, skype, msn stb ami folyton frissítget akkor az iszonyat le tudja szívni a készüléket.
(#7085) MrPetya19 azt megoldja 1 cpu mag, vagy a segéd mag.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Dzsuri89
őstag
Áhhhhá, értem.
Ki fogom próbálni majd csak sima netezéssel, hogy úgy mennyit bír a drága, de aztán ahogy más is írta, lehet, hogy beáll az aksi pár feltöltés után. Az igazság az, hogy Galaxy Nexuson sincsenek jó tapasztalataim a 4.2.1-gyel aksi téren, ezért gyanakszom itt is a rendszerverzióra. Telefonom csak úgy 15-20%-ot esett az éjjel repülőmódban, mikor 4.1.2-vel max 4%-ot.(#7080) fatty
Benchmark teszteket akkor érdemes csinálni, amikor szűz a rendszer és csak is kizárólag a tesztprogram van feltelepítve és azt is egy készülék újraindítás után indítod el. Ezt azért írtam le, mert telefonon belakott rendszerrel kaptam 7200-at, míg egy szűz rendszerrel 7900-at.Tudjátok mit hiányolok a Nexus 7-ből? (Mondhatnám az összes tabletre is)
Nincs benne rezgő motor. :/
Vajon miért nem raknak bele ugyan úgy, mint a telefonokba? -
fatty
aktív tag
Par akkuido teszt, ezeknek a kozeleben sem jarok anandtech, tom's hardwre
-
Xmodule
őstag
válasz Dzsuri89 #7086 üzenetére
Az fura.. Nekem egy ejszaka alatt 2% szokott merulni általában. Mondjuk én minden alkalommal, amikor már nem akarom használni szoval leteszem, akkor a jobb oldali virtualis gombot megnyomom és kilövöm az összes alkalmazast, majd kikapcsolom a wifit is és kijelentezek. En igy szoktam es 2 napot kibir igy a tablet. Szoktam nyomogatni, van hogy 1-2 orat folyamatosan is.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
sto1911
veterán
válasz Dolphine #7095 üzenetére
Nem ismerem, de ha be lehet allitani ugy, hogy rendszeralkalmazast ne allitson le automatikusan, akkor jo.
Az a baj a task killerekkel, hogy sokszor olyat is leallit, amit nem kellene, ill. amit leallit, az ujraindul, mert annak futni kell, az ujrainditas meg ugye tobb kraft, mintha csak ugy ott lenne.
-
nextman
aktív tag
30 cm magasról leejtettem az eszközt. Kijelző berepedt a job alsó sarokban. Ennyit a corn glassról. Szerencsére muködik egy centis területet leszámítva, de már nem ugyanaz az esztétikai élmény a karcolásal együtt: (
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest