Új hozzászólás Aktív témák

  • assemble

    addikt

    válasz bejgli86 #14923 üzenetére

    En azert bizok benne, hogy nehany honapon belul eljut ide is. Nem tudom a topic informatora meg tud-e ebbol erositeni valamit, gondolom a hivatalos bejelentesig biztos nem.
    Es hiaba lesz itthon dragabb mint kint, igy is boven olcsobb lesz mint barmelyik aktualis, vagy akar regebbi ipad.

    Arrol nem beszelve, hogy ha az ar nem szamitana, akkor se ipad-et vennek, mert szamomra sokkal rosszabb, mint a nexus. Az uj nexus-sal pedig meg sokkal nagyobb lesz a kulonbseg.
    Nekem onmagaban kb ott kiesik az egesz, hogy ios fut rajta, es az apple csinalja. Ez onmagaban magaban foglalja, hogy csak azt tudok rajta megcsinalni, amit az aktualis apple vezer epp megenged, folyamatos szoftveres korlatokba utkozok, azt telepithetek csak es csak abbol az egy boltbol amit a kedves apple megenged, azt az os-t es ugy hasznalom rajta, amit a kedves apple megenged, meg regebbi gyari szoftverre sem lehet visszafrissiteni, akkor sem ha epp tetu lassu egy uj verzioval a cucc, nemhogy rom-olasrol lehetne beszelni. Nincs a programok kozott kommunikacio, nem lehet atallitani a default programokat, gyakorlatilag a gyari bongeszon kivul semmit nem lehet rajta hasznalni, nincs valos multitasking (ez mondjuk elvileg majd lesz), nem tud USB OTG-t, a filerendszerbe bele se pillanthatsz mert az a satan muve, a tetu lassu, mocsok itunes nelkul szinte alig tudsz csinalni rajta barmit, a megbizhato/jo google szolgaltatasok alapbol hianyoznak rola (es feltelepitve is rosszabbak), es helyette szemettel van teletoltve az egesz, pl a feszbuk es twitter ott figyel rajta, mint elengedhetetlen szolgaltatas az os reszekent.
    Olyanokrol szinten nem beszelve, hogy a sima verzio nekem tul nagy, a mini verzio pedig minden szempontbol evek ota elavult.
    Szoval koszi, de lattam, hasznaltam, es nem kerek belole.

Új hozzászólás Aktív témák