Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
Érdekes tények az új N7-el kapcsolatban: ugyan S4 Pro-nak nevezik a procit, valójában Krait 300-as magokat használ, csak alacsonyabb órajelen, így tulajdonképp egy alulclockolt Snapdragon 600-asról beszélhetünk. A 4.3-ban szoftveresen engedélyezett lett a háttérben futó fstrim parancs(a jelenlegi N7 esetében is), így később sem lassul a háttértár jelentősen, még sok telepített program esetében sem.
Pár további angol teszt: [link], [link], [link].
Scoobyka: Új kétsávos, gyorsabb wifimodul van az újban, a GPS is Glonass-os, a BT is 4.0-ás már. Elég szépet fejlesztettek mindenen.
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
válasz front3r #15237 üzenetére
Itt megtudod milyen plusz költségekkel jár, ha az EU-n kívülről rendelnél valamit: katt ide
Google mai árfolyama szerint a 199USD 149EUR-nak felel meg, az még pont határérték alatt van 2 euróval, így csak áfát kéne ráfizetned. De a vámhivatal nem hiszem, hogy a google árfolyamszámítását venni alapul.
-
Dzsuri89
őstag
Valaki játszik Bad Piggies-szel?
Titanium Backup-pal visszaállítottam a mentéseimet, ahogy azt mindig szoktam és elölről kell kezdeni az egészet. Olyan, mintha nem mentett volna semmit le a program 4.2-ről.
Más tapasztalt ilyet?
Egyenlőre csak ez az egy app ami kifogott rajtam. -
Scoobyka
addikt
válasz brumi1024 #15252 üzenetére
A 4.2.2 eseten sem lassul a hatertar ugye a regi nexus 7esen? Meg lattam hogy az 5gigahzes tartomanyban is okosabb lett az uj nexus 7. Tetszik az uj csak kb 2-3hinapja van regi n7esem is. Szoval lehet meg kivarom az elso teszteket az aksirol meg mindenrol.
[ Szerkesztve ]
-
Apaf3j
tag
(Semmi, bocs)
[ Szerkesztve ]
Climate is what you expect, weather is what you get.
-
lippije
tag
Akkor jöjjön egy buta kérdés : ha felrakom a nexus által ajánlott 4.3-at, rakhatom újra az appokat, vagy csak az alaprendszer frissül? (meg gondolom a root ugrik)
-
susu88
tag
És ha újra rootolni akarom, az törléssel jár vagy az csak a bootloader nyitásnál van?
-
patow
senior tag
A gyári android bőngészöt rálehet tenni a készülékre?
[ Szerkesztve ]
-
godzsy2
senior tag
Nekem még nem ajánlotta fel a 4.3-at a Nexus. Vagy ez is függ valami gyári vagy mittudomén milyen számtól, mint a mobilok esetében? Ma néztem a készüléken az állapotot és azt írja napra kész.
-
lippije
tag
Felment a 4.3 OTA, root is megvan, appok is futnak, videolejátszás BSPlayer alatt tökéletes, most már csak ki kell tapasztalni, mi lett új a rendszerben
-
kisml
tag
Sziasztok!
Nekem ma bejelzett, fel is raktam, de nem sok különbséget vettem észre. (Nexus7 8GB UK-s) -
paci88
tag
Sziasztok! Eladóvá vált szeretett tabletem. 3G-s, 32 GB -os változat. 2014.12.20-ig garanciás. Teljesen új állapotban, nagyon vigyáztam rá. Ha esetleg érdekel valakit PÜ-ben keressen.
-
TripleB
senior tag
A motochopperes root nem működik?
"Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
syler123
veterán
Nah itt aprón hamarosan kapható az új Nexus 7. Kezdésnek 70k az nem is rossz, fog ez még lentebb menni. Beszéltetek itt már 90k-ról stb, szóval ahhoz képes...
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
-
Phoenixy
senior tag
válasz leslieke #15276 üzenetére
Elvileg valamit módosítothattál a systemben. Nekem is ez a problémám, pedig nem emlékszem rá, hogy bármit is módosítottam volna, bár ki tudja...
Szerintem Toolkittel nyomok egy Flash stock+unroot-ot, és akkor biztos nem lesz módosítva semmi a systemben.Motorola 4EVER
-
leslieke
Jómunkásember
Na, megvan a hibaüzenet, amiért nem fut a 4.3 frissítése:
Warning: No file_contextsVerifying current system...assert failed: "/system/bin/debuggerd"Nekem ez nem mond semmit.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
TripleB
senior tag
Először nálam sem ment, mert nem jelentkeztem ki, de miután megvolt a netes logout, ment a frissítés.
De minek... nincs bootloader nélküli nyitás, nem tudom használni az eddigi programjaimat root jogok nélkül.
Teljes radír meg nem kellemes, mert a teljes metódus azt csinálja az olvasatom szerint."Aki nevet, azzal együtt nevet a világ. Aki sír, az egyedül sír"
-
fPApi
őstag
Van a most elérhető ROM-okra friss összehasonlítás? Ami legjobban érdekelne:
- akku minél tovább bírja,
- lehessen állandóra rakni a nav. sávon a menü gombot,
- alul legyen a nav. sáv, felül az értesítő sáv
Most a PAC ROM-ot használom, ami szinte mindent tud, viszont az utóbbi időben az akku használat egyre rosszabb lett a javításokkal. -
Jano_023
őstag
Hali, nekem gyári T-s ROM van rajta, várható rá szerintetek a 4.3?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
Új hozzászólás Aktív témák
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Slim Pen 2 és töltő eladó !
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest