Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
godzsy2
senior tag
Keretrendszer ürítéssel sem akart jönni nekem a 4.3, ráadásul miután leállítottam és töröltem a cahe-t és az adatokat, utána mindig kért valamilyen bejelentkezési hozzáférést, ami persze hibaüzenettel leállt. A vicc az, hogy előtte eltávolítottam a google acc-omat, ahogy javasoltátok, így nem értem hova akart mégis belépni. Újraindítás után is összeomlott ez a program és gondoltam nyomok egy gyári beállítást visszát. Direkt nem állítottam be google acc-ot és egyből a frissítést kerestem, de nem jött, pedig kicsomagoláskor az első bekapcsolásnál a 4.2.2-t egyből jelezte, már belépett gmail fiókkal. Úgyhogy én még mindig fenntartom, hogy ez is úgy műxik, mint a telefonok frissítésénél, hogy nem egyszerre, hanem bizonyos szériaszámok szerint frissít a rendszer. Csak az enyémnél még nem tart.
(Ezt abból gondolom, hogy a telefonom topikjában is több napos késéssel írták egyesek, hogy ők csak később kapták meg az egyébként független telefonjukra az ICS-t, mint más fórumtag, akinek szintén független a telója.)
-
GoZoL
senior tag
Tegnap este magától semmi google fiók törlés és miegymás nélkül lefrissült automatikusan a nexusom 4.3-ra. Kérdésem az lenne, hogy tudom rootolni? Köszönöm!
-
Sterilzona
senior tag
sziasztok
nálam is baj van
végre sikerűlt rákényszerítenem a frissítésre ( keretrendszer folyamat leállítás, adat törlés, majd 1970 - frissítés keresése stb, talált ),letöltötte, de telepítés közbe piros felkiáltójel, és meg áll minden.
Remek ... -
lafaty80
addikt
válasz Sterilzona #15458 üzenetére
Esetleg root-olt volt elötte? Az bekavarhat...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
Sterilzona
senior tag
válasz lafaty80 #15459 üzenetére
Igen.
De ha jól emlékszek, akkor ( lehet rossz számokat írok ) 4.1.2 nél rootoltam talán, s a kövi, 4.2.2 meg felment simán, tehát akkor már rootoltan frissített. Sőt, van fent rootkeeper progi is, gondolom azért tettem fel, hogy frissítés után is megmaradjon rooot Úgy látszik, 4.3 nál, gond lehet a régi root.s most, megrpóbálom újra ?
Szerencsére rendszer felállt a hiba után, na az kellett volna még, ha utána el sem indul a rendszer[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz Sterilzona #15461 üzenetére
Nekem rootolt 4.2.2-re gond nélkül felment a 4.3
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
leslieke
Jómunkásember
Stickmount van-e telepítve?
Ha igen, ezt próbáld meg: [link][ Szerkesztve ]
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Never79
tag
Nekem is ez volt a gond, Leslieke által linkelt megoldás teljesen jó . Utána a cm recovery már rendesen rákérdezett, hogy megtartsa-e a root jogokat, és nyomtam egy yest, és minden maradt ahogy volt, ofc 4.3-mal frissülve.
-
sto1911
veterán
-
sto1911
veterán
válasz assemble #15468 üzenetére
Nem tudom neked a background szo mit jelent, de a szotar szerint hatter az
Tehat a Skype pl. fut a hatterben, de arrol te tudsz, hisz ott az ikonja. Van olyan alkalmazas, ami szinten fut a hatterben, de nem jelez ki semmit (szandekosan vagy sem), az akkut viszont szivja. Ezek kimutatasara volt jo a Watchdog, most mar van beepitett megoldas ra. -
sto1911
veterán
válasz Xmodule #15472 üzenetére
(#15474) lafaty80 : Ha hatterben van, akkor valszeg fut, azert mutatja. Az eloter csak az a program, ami a kepernyon van. Ha egyszer hatterbe kerult, akkor szerintem nem tunteti el a kijelzest, ha megint elokerul a launcher. Csak ugye nem mindegy mennyire eszi az akkut, a launcherek azert altalaban jol vannak megirva.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
válasz sto1911 #15469 üzenetére
Ha utanaolvasol a linken, lathatod: pontosan arrol van szo, hogy az eloterben futo (hard to kill) szolgaltatasok kikerultek egy trukkel a kotelezo notification-t, igy mondhatni hatterben futonak alcaztak magukat, mikozben az eloterben futottak. Itt szolgaltatasokon belul a hatterben ill. eloterben futas egeszen mast jelent, gyakorlatilag a hard to kill szinonimaja az utobbi, az eredeti linkben az API dokumentacio reszletesen mesel errol.
Mas: a 4.3 megoldja a TRIM problemakat, ez volt az eredeti oka a legtobb N7 belassulasanak
-
sto1911
veterán
válasz assemble #15476 üzenetére
Szerinted ugy raktam ide linket, hogy nem olvastam el?!
"some Android applications run silently in the background even after you close them. These background apps can’t be stopped without killing their process, so Google normally requires them to display a persistent notification"
Latszolagos BEZARAS UTAN is tovabb futott a hatterben ...A tobbivel nagyjabol egyetertek, igazabol nezopont kerdese, hogy szolgaltatast vagy appot mondunk (igazabol egy jatek nekem ne szolgaltasson, ha az appjat mar bezartam).
A lenyeg, hogy most mar az Android maga szol, hogy valami fut, amirol maga a futo program nem ertesit.
-
Xmodule
őstag
válasz sto1911 #15473 üzenetére
Sajnos igy sem megy. PEdig már letöltöttem kulön a frissitest atneveztem update.zip-re raraktam a hattertarra és ugy is hibát ir ki. Pedig ki van kapcsolva az ellenörzés. nem értem mi a gond.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
assemble
addikt
válasz sto1911 #15477 üzenetére
A cikket lehet, hogy elolvastad, de valszeg nem olvastal melyebben utana (az eredeti forrasok alapjan is), innen jon a felreertes. Maga a cikk is eleg feluletesen kezeli csak a temat, es az app hatterben valo futasarol beszel, ami igaz is, es te is ezt mondtad (felreertesek elkerulese vegett: nem hibasan), csak pontositottam rajta kicsit.
Az app es a szolgaltatas 2 teljesen kulonbozo dolog Android-on, egyaltalan nem mindegy, hogy melyikrol van szo, itt most melyebben belemenve a temaba szolgaltatasokrol volt szo, azon belul pedig az eloterben futoakrol, errol info a hivatalos dokumentacioban itt ha erdekel a tema.
Igazabol ugyanarrol beszelunk. -
sto1911
veterán
válasz assemble #15479 üzenetére
Jaja, a tobbi linkbe csak belekattintottam, az APi-kikerules/atveres lejott, az atlagfelhasznalo meg meg ennyit se ert belole, nekik eleg, ha szol a gep, hogy hoho, valami fut, tudsz rola?
Azt tudom, hogy a service es app nem ugyanaz, azert is irtam kulon a peldaban - csak ahogy emlitettem, atlagnak mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Xmodule
őstag
Nexus Root Toolkit 1.6.4-el megprobalom vissza rakni gyari recoveryt hátha akkor jó lesz.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
cselt
senior tag
válasz Xmodule #15481 üzenetére
Miért nem flashelsz fel egy factory image-t? Már nyomtál wipe-ot úgyis, nem? Kb 5 perc alatt és nincs több gebasz, minden szépen menni fog.
Igazából a többieknél se értem akik itt sírnak, hogy nincs ota frissítés pedig már wipeoltak is meg minden, akkor ennyi erővel már ott az imgae, azt feltolják és egyből jó lesz. Ha meg appokat akarnak menteni, akkor ott a titanium, vagy ha nincs root akkor az android gyári beépített backupja.
-
G4bi89
senior tag
Hellosztok
Nekem az lenne a kérdésem, hogy már 4.3 -ra frissített rendszert, hogy kell rootolni ? BL is zárva van egyelőre. Eddig nem piszkáltam viszont 4.3 frissítés után nálam valami nagyon szívja az aksit. Készenlétben is óránként 1% esik. Beépített mérő szerint Android OS zabál sokat szóval okosabb nem lettem.
Gondoltam akkor factory reset és ha már úgy sem úszom meg akkor mehet a BL nyitás és meg CWP,root
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
MPite
tag
A frissites ota masnak is sokkal lassabb a toltes? Raadasul olyan, mintha nekem gyorsabban is merulne, pedig pont az ellenkezojet igertek...:/
G4bi89: Nekem is pont ez volt, majd felraktam a Battery Doctort, ez megoldotta. A töltés viszont szerintem még lassabb lett tőle, volt hogy egy teljes éjszaka alatt sem töltött fel teljesen.
[ Szerkesztve ]
-
G4bi89
senior tag
Akkor nem egyedi hiba ezek szerint. Töltés nekem marad az átlagos 3-óra 8-12% -ról 100-ra
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
MPite
tag
Ja és a legújabb, hogy töltőn van, használom netezésre/játszásra, és mégis merül, mintha nem is lenne bedugva... Régebben ilyen sose volt, sőt, meglepődtem, hogy milyen gyorsan tölt.
-
fabiandaniel
aktív tag
Ez megoldás lehet a Hdmi hiányára: [link]
Fabi
-
godzsy2
senior tag
válasz #41133696 #15452 üzenetére
Na, ma este nekem is lefrissített. Semmi keretrendszer, semmi google acc törlés, sőt, pont az emailjeimet néztem, amikor megjelent az értesítős ikon. Hirtelen nem is tudtam mit jelent az ikon, mikor lehúztam a rolót, akkor láttam, hogy új rendszerfrissítés van. Én még mindig fenntartom, hogy nem véletlenül frissül más időpontokban, nehogy leterhelje a szervereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OpenWRT topic
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest