Új hozzászólás Aktív témák

  • Aethel

    aktív tag

    válasz assemble #14716 üzenetére

    TripleB: Irigyellek, nekem a 16-ból alig szabad 1 giga, azért is folyton harcolok kétnaponta hogy mit töröljek le hogy ne legyen fullon. Sokat játszom rajta, mondhatni elsősorban kézi konzolnak használom szegénykét :D Másodsorban pedig az a ~13 giga nem valami sok ha az ember kicsit is jobb minőségű sorozatot-filmet akar magával cipelni legalább egy hétre..(játékok mellett meg pláne) Mikor vettem sajnos nem volt még elérhető a 32 gigás változat reális áron.
    assemble: Egyszer rendeltem hozzá egy mini kártyaolvasót (OTG-n lógot ami elég ronda volt :D) de azon kívül hogy két napot ment max., kinyírta a 32 gigás mSD-t is. Amit linkeltél viszont tetszik! Hozzá lehet még valahogy jutni? Kickstarteren így elsőre nem láttam ilyesmi tájékoztatót
    Azzal teljes mértékben egyet értek hogy messze a legjobb tablet ebben az árkategóriában. Nagyon meg vagyok vele elégedve, ezt a kis apróságot leszámítva. Egyik ismerősöm most vett egy MyAudio 808-at 40.000-ért de az mellett valami 100k-s premium cuccnak tűnik a kis N7-es.

Új hozzászólás Aktív témák