Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Concorde-ban az is fura, hogy félig kilóg... szóval elsőnek azt gondoltam, hogy nem érintkezik, és hajlamos a kicsúszásra is, bentebb meg nem lehet dugni.
Most majd nézek egyébként egy 32 GB-os Pendrive-ot, de megkérdezem, kinek van tapasztalata esetleges inkompatibilitásra? Mert ugye a Media Importer sugója is azt írja, hogy a legtöbb SSD-vel nincs gond, és oké, itt az volt a gond, hogy túl sok energiát vehetett fel, de rendelés előtt azért csak rákérdezek
-
Scoobyka
addikt
Hogy lehet beallitani akar mokolassal is,h a fenyerot ne allitgassa magatol? Az automata kikapcsolva megis youtubenal Es netezes kozben is finoman hol felveszi hol le.... http://www.youtube.com/watch?v=XSGBVzeBUbk&feature=youtube_gdata_player ennel a nyuszis videonal 2perc kornyeken....volt 4.2.2 es 4.1.1 is a tabon megis valtogatja....
-
|AP|
veterán
a "screen lifting" mennyire valós probléma még? Azt olvastam valahol, hogy az újabb szériákra már nem jellemző, de én pont egy refurb modellt szeretnék venni, aminél ugye elképzelhető, hogy régebbi szériából származik. Vásárláskor kell erre figyelni, lehet azonnal látni? Esetleg ha sorozatszám alapján lehetne tudni, hogy mik azok a szériák amikkel nincs gond, akkor már vásárláskor meg tudnám nézni. Van ilyen?
-
assemble
addikt
A kovetkezo N7 lehetseges specifikacioi
7-inch LTPS display with 1920×1200 (WUXGA) resolution
Qualcomm Snapdragon S4 Pro processor, quad-core (the same processor in the Nexus 4)
5-megapixel camera on the back
HD front-facing camera
Wi-Fi, Bluetooth, NFC
4000mAh battery with Qi wireless charging
Android 4.3 – Jelly Bean -
|AP|
veterán
erre senki nem tud mondani valami biztatót?
-
Integra
titán
új nexus 7 specs
emberes upgrade, ha ez így lesz.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
havri1
félisten
Hm, routert átállítottam only n wifire, és a nexus nem tud csatlakozni hozzá..csak g-vel. WTF?
havri
-
havri1
félisten
If your office networks are running fairly current routers, it's possible that your wireless LAN is using 802.11n on the 5GHz frequency. The Nexus 7 only supports the 2.4GHz wireless frequency so if you have trouble connecting a Nexus 7 to your network you'll need to make a few network changes.
öhm, ez akkor most mit is jelent pontosan?
Mit tudnék változtatni a hálózaton? Próbáltam már szinte mindent..csak g-n csatalkozikRágooglezva, sokan szívnak ezzel : [link]
(#13184) brumi1024 : És milyen beállításokkal mennek a routerek? Lehet itt lesz a gondom.
[ Szerkesztve ]
havri
-
brumi1024
veterán
válasz havri1 #13185 üzenetére
Mindkét routerem kétsávos(2,4 és 5 GHz egyszerre), N-only-n vannak, 40 MHz-es csatornaszélességgel. A T-Home-os router 99%, hogy nem tudja az 5 GHz-et(15-20k-s kategóriánál kezdődnek az ilyen routerek), vagy ha esetleg tudja akkor egyszerre csak az egyik sávon szór. Neked mindenképp a 2,4 GHz kell. Tudsz felrakni egy screenshotot a router beállításairól? A wifis rész kell csak.
-
havri1
félisten
Nos, kiderült, illetve körvonalazódott, miért ilyen lassú nekem wifin, router inkompatibilitás, azaz nem szeretik egymást..
havri
-
Integra
titán
válasz havri1 #13185 üzenetére
vicces, hogy pont linksys-szel szívnak..
4 linksys router-em van, mindegyiken atomstabilak a nexusok, de még a zte kínai csoda routeren is. nem szabadna, hogy szívj vele. a router nem lehet gond, legalábbis linksys esetén....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
havri1
félisten
válasz #41133696 #13199 üzenetére
Tudja is, hisz itt többeknek megy. Valószínűleg a Thomeos ZTE HGW -vel összevesznek..
Bár kiderült, hogy ez a HGW is csak N- lite, azaz 65(?!)Mbit/sec-re képes a jelenlegi 54Mbit/sec helyett, és az is kevés a HD tartalomnak. (Mert ez elméleti ugye, gyakorlati sokkal kevesebb. Úgy néztem, hogy egy erősebb 1080p mkv-nak kb ~20 Mbit a hang+kép sávszélessége, tehát ezt minimum tudnia kellene fixen wifin is, hogy ne akadjon meg a film. Tehát 2-3 Mbyte/sec kellene fixen..)Azt nézd már meg pls, hogy pontosan mekkora sebességgel csatlakozik jelenleg a routeredhez?
Wifi kapcsolatok, hosszan nyomvatartva az élő kapcsolat, és hálózat módosítása. Az 54Mbps az csak g -s szabvány[ Szerkesztve ]
havri
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs