Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Ja gondolom, de meg ugy is celszeru minel hamarabb nyitni, mert kesobb csak nagyobb szivas van vele, visszazarni meg barmikor lehet egy pillanat alatt bamifele szivas nelkul.
Amugy passz, xda-n olvasnek utana ha nagyon alapos akarnek lenni, de amugy nem hiszem h komolyabb gondja lenne ha meg nem talalkoztal vele...[ Szerkesztve ]
-
pidzse4
aktív tag
az 1.7 ghz az ennek a procinak a gyári értéke csak az asus lebutitotta ezt olvastam. szoval valojában ez nem is overclock csak a gyári érték amit a proci alapbol tud.
Prime MPQ8064[98] 28 nm LP ARMv7 Up to 1.7 GHz quad-core Krait L0: 4 KB + 4 KB, L1: 16 KB + 16 KB, L2: 2 MB Adreno 320 (FHD/1080p) at 400 MHz Dual-channel 533 MHz (8.5 GB/sec) No Connectivity 2012
http://en.wikipedia.org/wiki/Snapdragon_(system_on_chip)#Snapdragon_S4
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Én meg párhuzamosan használom az n7el a onet, ami meg már magasabb órajelen megy, egyébként kb ugyanaz, mégsem érzem azt a hatalmas különbséget, gyakorlatilag azonos a sebesség, max antutuban van kisebb szám, persze kinek mi a fontos.
Egyelőre ebben az fw környezetben kétlem, hogy bkinek olyan égető szüksége lenne a tunningra, sőt, inkább kicsit visszavenni bizonyos helyzetekben, a jobb fogyasztás végett.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
assemble
addikt
Nem is tudtam h erre az eszkozre is csinalsz rom-okat, komoly, majd lehet h teszek vele egy probat (Nexus 5-re is csinalsz amugy?)
Most nalam epp LineageOS van es meg vagyok vele elegedve, ahhoz kepest ez szerinted gyorsabb lehet kicsit?
Az teljesen jol megy rajta amugy, csak nehany szituacioban kezd mar kicsit lassunak tunni peldaul az ujabb telefonokhoz kepest, de ugy sejtem ez nagyreszt inkabb a korosodo hardver miatt van.. -
PistiSan
addikt
Feljegyzem a címet!
A szívemnek oly kedves lenne egy magyar nyelvű telepítési leírás, ha már a fejlesztő is magyar.
Jelenleg én is LineageOS-t használok elégedetten, tetszik hogy jönnek az OTA frissítések, a te verziód hogy működik ilyen tekintetben? Fel lehet rakni a frissítéseket teljes rendszer gyalulás nélkül? -
PistiSan
addikt
Felraktam én is a rendszereteket, amit hibát tapasztaltam.
A rom telepítése után, ha felraktam a gappsot, akkor a beállítás varázsló rögtön lefagyott, akármit is nyomtam.Ezt a kombót próbáltam:
ua_flo-7.1.2-20170412043005.zip
open_gapps-arm-7.1-pico-20170412.zipVégül maradt az, hogy fel raktam a rendszert, elindítottam, majd egy restart után ment a gapps is, ilyenkor beállítás varázslót nem kapok, így kézzel kell vissza pakolni a sok appot, ami nem túl kényelmes, de túl lehet élni.
A rendszerről nem tudok egyenlőre nyilatkozni, azt majd később, pozitívum számomra hogy Magisk-al is engedi rootolni magát.
Az értesítések 5 szinten való beállítás hiánya megrémített, aztán a kezelőfelület hangolót be tudtam kapcsolni, így már minden oké, nagyon kényelmes funkciókat ad, remélem alapértelmezetten bele rakják előbb utóbb a droidba. LineageOS alatt már alapértelmezett ez a mód. -
PistiSan
addikt
Meg néztem a jogosultságot, továbbra is meg maradt a hiba, újraindítás után is.
Logcatet tudok csinálni holnap ha megnézed.
[kép1]
[kép2]Simán ha nyomok egy installt twrp alól, akkor nem marad meg minden beállítás meg app?
Van egy telefonom ami rootolt, a gyártó ezt ha észleli akkor nem a kis OTA update jön, hanem a full rom amit twrp alól fel dobok és minden működik mint ha mi sem történt volna.
-
Ronin-
senior tag
Hello.
Akkor ha jól értem, twrp-ből frissíthető adatvesztés nélkül?
Gapps-ot akkor miért zúzza le? Vagy az appok mennek a levesbe?
Az új verziókból nem lesz night verzió?!
És az utolsó kérdés.. mi ez a "flo" meg "mako" stb ?! Mi a különbség egymáshoz képest?Egyébként brutál,hogy majdnem 2x gyorsabb lett a tablet a 7.1.2-vel.. komoly kis firmware lett,grat hozzá és köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi+Cellular + Magic keyboard
- Onyx Boox Max Lumi 13,3 e-ink tablet és e-book olvasó, teljeskörű androiddal, alig használt eladó
- Eladó Gyári Apple Ipad Mini Smart Folio tok
- Kindle Touch
- Microsoft Surface Pro 5 12.3" 2K Windows tablet i5-7.gen 8G/256GB, 4G/LTE - Üzletből, garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest