Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KROK640
nagyúr
válasz F.E.K.. #21551 üzenetére
na ez is kemény. .. főleg ha ő nézegette a rossz lányosat (mondjuk mellékállásként)
nade erről eszembe jutott, egy ismerősöm, pár éve (talán 2013 vagy 2014) voltam lent nála : látom hogy a gépe irgalmatlanul lassú (de tényleg, tragikus), egy C2D volt 3GB (azaz három!) RAMmal.
És mit látok? semmi más nincs nyitva, mint 3db google chrome, darabonként 100+ ablakkal!
Teljesen elképedve mondom neki, hogy figyi már be kéne zárni ezeket, meg hogy jutottunk ide? jajj ne zárjam be, mert akkor elvesznek, elfelejtődnek az oldalak. Ok, de akkor miért nem használ 5-6-8 fix tabot mint én? Hát mert elfelejti hogy melyik melyik oldal, egyszerűbb újra megnyitni. ígyvolt az, hogy pl 15 példányi gmailt találtam nála szétszórva fent a baron csak az egyik chrome-ban.
Próbáltam meggyőzni, hogy ez így nem lesz jó, de hajthatatlan volt, hogy ő tudja, meg mindig is így használta, ne szóljak bele.
Én meg úgy voltam vele, hogy előbb-utóbb lefagy szegény gép, és akkor csak egy chrome fogja tudni helyreállítani az oldalakat legjobb esteben is.Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- További aktív témák...