Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz pn4hvq #8022 üzenetére

    Igen, pontosan ez meg az árnyoldala ami nekem is eszembe jutott.
    Pedig bér szempontjából nagyon nem mindegy.
    Annak idején diákként a mekiben (is) dolgoztam, és mindig délutánra/estére voltam beosztva, meg az összes péntek-szombat-vasárnap este tuti, hogy én voltam beosztva. De mindig erre akár fogadni is lehetett, véletlenül sem volt egy szabad sem ezek közül. Haver csaj (aki mellesleg eléggé dekoratív) szintén ott dolgozott, állandóan hétköznap délelőttre volt beosztva és fillérre pont ugyanannyi órabért kapott végig mint én.
    Amikor ezt megemlítettem jó két hónap után ott egy közép vezetőnek, hogy nemigazán örülök, hogy két hónapja mióta itt vagyok minden péntek-szombat-vasárnap az enyém, akkor ígéretet kaptam, hogy a probléma meg lesz oldva. Két nap múlva kirúgtak azzal a kifogással, hogy a három hónappal korábbi közgyűlésen is felemrült a nevem h állandóan baj van a munkámmal, meg most is, meg beleakarok szólni vezetőségi döntésekbe. Ugyan érveltem hogy 3 hónapja még ott sem dogloztam, de nemigazán érdekelte őket. Őszintén szólva nem is sajnáltam ... :)

    Akkor értem már, hogy haverom miért panaszkodik, hogy 1 hónapja heti hét nap dolgoznak, és még valószínűleg kevesebbet is fog kapni.
    Jó magyar kkv...

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák