Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szebe
addikt
válasz bambano #34897 üzenetére
Mármint az ásványvizes szandi? Szerintem nincs annyira ló feje
Nekem "tipikus" AI formának tűnik, mindenki azt lát bele, amit akar. Nekem 2 "fiatal" magyar színésznő ugrott be róla, de kinek mi."ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
BiP
nagyúr
válasz totron #34899 üzenetére
A tekintetben - szemek és környéke - nagy előrelépés történt, az biztos. Hát mennyi idétlen játékban "kellett" már néznie a szegény gyereköknek az embertelen nézéseket?
Én még mindig nem láttam olyan játékot / átvezető animációt, ahol nem bambán néznek a karakterek.
Na jó, hunyorítást, ilyesmit már tesznek bele, de a pupillamozgást soha, sehol nem láttam még, pedig "szerintem" egyszerű lenne megoldani. (hiszen tudják, hogy a karakter hova néz, onnantól meg 1 vektor, távolságszámítás, és máris tudják, hogyan kellene módosítani a pupillát).
Szóval marad a bamba távolba meredés.De ha van ellenpéldád, jöhet, kíváncsi lennék rá, jó lenne valami pozitív példát látni.
Kíváncsi vagyok meddig tud csiszolódni ez, lehet, hogy a maximuma közelében vagyunk már most is.
Még csak most vagyunk az elején, most lendül fel, most száll fel mindenki a vonatra. Fog ez még csiszolódni, sőt, sokkal jobb is lenni.
(elég megnézni, hogy a google fordító magyar modulja mennyit változott az elmúlt 10 évben. És még így sem tökéletes, de már így is látványos a különbség)[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Játékban én sem láttam még. Az AI viszont ugrás. Valószínűleg igény sincs a jobbra gémer berkekben, meg 1 (2?) generáció is a bamba nézésen nevelkedett, minek változtatni? Számomra nézhetetlen 1 másodpercig is, az biztos.
most száll fel mindenki a vonatra
Azt én értem, de lásd a game példát, ott is volt fejlődés, csak éppen tekintetben nem. Lehet mentálorgazmusod, miközben egy bénult mongúz mozgáskultúrájával hadonász az AI-lány vagy éppen egy túlmozgásoséval. Meglássuk. -
totron
addikt
válasz totron #34904 üzenetére
Már csak az a kérdés ezzel kapcsolatban, hogy Júlia Kudlik lájkolja-é ezt az egészet. Kövezzetek meg, de nekem bejön ez, nagyon szépen jönnek az aranymetszések, nincs vállalhatatlan jellem és allűrök/menstruáció, szóval zsír. Nem kell kompromisszumokat kötögetni - jobban elég az emberi szarból, mint az AI jelen ügyetlenségeiből. Ami meg nincs a helyén az sem fáj, csak az észlelési küszöböt megüti. Lehetne kicsit idősebb, de ez ugye egyéni ízlés mellékkérdése.
Az androidba bújtatott AI vonal nem tudom mennyire fog pörögni így.
-
válasz totron #34905 üzenetére
Az AI nem kap köhögőrohamot, mint mikor apósomnál, ahol az Ír TV az alapértelmezett, a "Szlovák Petrás" "hír" közben majd megfulladt a szerencsétlen csaj
nincs vállalhatatlan jellem és allűrök/menstruáció, szóval zsír
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Végre egy értelmes USB-C csatlakozó
-
BiP
nagyúr
válasz totron #34905 üzenetére
Lehetne kicsit idősebb, de ez ugye egyéni ízlés mellékkérdése.
Ha ilyen igényeid alapján tekintesz az AI generált szereplőkre, erre is már vannak próbálkozások. (sőt, ugye a szemrevalóság / zsigeri igények kielégítésére szakosodott iparág mindig is első volt az új technológiák felhasználásában).Az androidba bújtatott AI vonal nem tudom mennyire fog pörögni így.
Mi az, hogy így? Nem sok köze van a kettőnek.
Az AI-nak (vagyis amit most AI-nak hívnak, és ez most a buzzword), deep learningnek, számtalan felhasználási lehetősége van, a generált szereplők csak az egyik, a mobilos AI meg a másik. (sőt, azon belül is sokmindenre használható).#34906 E.Kaufmann : Hogy what?
Valami linket, referenciát, mert így az éterbe bedobott, (általam) ismeretlen aktualitással nem tudok mit kezdeni. Nem ismerem a hírt, nem tudom, mi az a "Szlovák Petrás" eset. (Ír TV gondolom Hír TV akart lenni, nem az Ír Nemzeti csatorna RTÉ [link] )[ Szerkesztve ]
-
Nem kell nagy AI egy szexrobothoz, elég ha az előre felvett szöveget nyomatja , esetleg felismeri a főbb kiálló alkatrészt a paraszton, de nem tépi vagy harapja le
Valamelyik hétköznap, pár hete az 5 órás hÍrekben. Szlovák helyett egy másik Nemzet, Petra helyett meg egy hasonló, de férfinév
Elkezdte volna a "dícséretét", de közben majd megfulladt a köhögéstől a csaj.[ Szerkesztve ]
-
válasz E.Kaufmann #34907 üzenetére
Ez mihez van?
Nem láttam még ilyet semmin (eddig). -
KROK640
nagyúr
válasz E.Kaufmann #34882 üzenetére
Na keci... Még látni rajta a hibákat, fény-árnyék, szájmozgás, a hangja sem illik a külsejéhez, meg eléggé monoton, de ha így folytatódik, és 2-3 éven belül simán be lehet nyelni, hogy létező személyek ezek
[ Szerkesztve ]
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
BiP
nagyúr
válasz E.Kaufmann #34909 üzenetére
Nem feltétlenül erre gondoltam. Inkább arra, hogy a neten van már AI generált kép/videó a témában.
Ami meg a szexrobotokat illeti, egyre inkább az interaktív robotok felé mennek a fejlesztések, hogy minél "élethűbb" legyen a modell.
Hogy ez most előny-e vagy hátrány, az mindenki döntse el az igényeinek megfelelően, mert előbb-utóbb a feje is fájni fog, ha annyira élethű robotot akarnak#34911 KROK640 : Deepfake-et már simán el lehet hinni sokszor (szakavatott/rutinos szem azért még eszreveszi a hibákat), de átlagember már benyalja.
Ahogy az AI által generált képeket/fényképeket/fotosoppokat is benyal az áltag, mert nem tudja, mit kell figyelni, mik a buktatók, stb.#34913 E.Kaufmann : Ja, ne rángassa ki a user a pénztárgépből a drótot, amikor elmegy a pult mögött, és belerúg a madzagba
[ Szerkesztve ]
-
válasz Oldman2 #34910 üzenetére
Azt mondja a Face:
Spotted it today in a retail POS system installation.
Valami pénztárgép féleségnél.[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
Így, mert ha például a videó generálta vonulat komplett bukás lenne, akkor a 3D fizikai vonalat hizlalnák a kutatások, befektetések, de így meg annyira nem, hiszen már ott van a cucc, látható, relatíve könnyedén tálalhatóan, érdemi használhatósággal. Ott van a nép által is értelmezhető formában, nem csak száraz nyelvi modellként. Nagyon sokan úgy vannak vele, hogy amit olvasni kell, az mind kínai, kockák vesződése csak a karakterekkel az idő kárára, akinek viszont bejött az élet, annak nem kell olvasnia. Eladható mesterségesség a hardverfejlesztésbe ölt pénz nélkül. A robotok, mint célhardverek terjedhetnek, annyi csak, hogy nem kell test egy AI-nak, nem kell kötelező, szoros együttfutásban lennie hardvernek és szoftvernek. A közelmúltig ezt azért másként (is) gondoltuk.
Szerk.: androidra, mint robottestre gondoltam, a rendszert nagybetűvel írtam volna.Egy ~37 éves, 1.5 szarkalábbal bíró entitástól jobban elhiszem a mondást, mint a 25 éves, bababőrű csitritől, legyen az tech vagy időjárás. Ettől függetlenül tényleg beleszőttem az egyéni igényem is.
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
válasz totron #34914 üzenetére
Szerk.: Androidra, mint robottestre gondoltam, a rendszert nagybetűvel írtam volna.
ááááá
Telefonra gondoltam elsőre, hiszen ott is nagy buzzword az AI. benéztem.
de ha ezzel kezded a mostani kommented, akkor megspórolhattál volna 2 hosszú bekezdéstDe a válaszom továbbra is áll. Az AI generálta karakter az egyik felhasználási mód, a 3D mozgó robotokba ültetett AI, interaktív funkciókkal (akár gyárban, akár emberi interakcióra gondolunk) meg egy másik.
szerintem nem 100% alternatívája egymásnak.(még ha tudnék olyan szolgáltatást, ahol átfedés is lehetne)Egy ~37 éves, 1.5 szarkalábbal bíró entitástól jobban elhiszem a mondást, mint a 25 éves, bababőrű csitritől, legyen az tech vagy időjárás.
Jogos. Vannak is erre kutatások, hogy a néző kit tekint megbízható(bb)nak adott témákban. Jobb helyeken így választanak műsorvezetőt, reklámszereplőt, stb.[ Szerkesztve ]
-
KROK640
nagyúr
Kezdetben én is, de rájöttem, így tudják majd ADÁsonként ADAgolni.
504 Gateway Time-out
Az szerver az oldal betöltése közben időtúllépést észlelt.
A szerverek valószínűleg túlterheltek. Próbáld újra kicsit később.
debug kód: vMbRcsUNEcJhhNj7Lg9m0g4Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Armagedown
őstag
-
BiP
nagyúr
válasz Armagedown #34919 üzenetére
Meg úgyis csak a sok reklámot meg az unalomig ismételt számokat kell valami sallanggal összekötni. Ja, meg percenként 15x elmondani a szignált
-
veterán
válasz Armagedown #34919 üzenetére
rádióműsort felőlem az vezet, aki csak akar, úgyse hallgatom
hanyas vagy, te disznó?
-
-
-
Lenry
félisten
lazán kapcsolódó sztori:
tegnap jövök el a gumistól, állok le a garázsba, egyszercsak elkezd szólni egy Linkin Park szám, még meg is örültem, de rég hallottam ezt a számot...
már ment vagy fél perce, mikor leesett, hogy nincs bekapcsolva a rádió, nekem meg nem ez a csengőhangom...
a gumisnak csúszott be az ülés mellé a telefonja, aztán nagyon kereste mármondtam neki, hogy vissza nem viszem neki, de címen átveheti
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
-
-
-
-
-
koby11h
őstag
válasz E.Kaufmann #34934 üzenetére
Az ilyennek alanyi jogon járna az "elbocsátó szép üzenet"
Hasonlóak mindenhol az emberek:
User küld ticket-et, hogy rossz az egere. Ok, típushiba, 3 éves, viszek neki cserét.
Mellette ülő: De jó, hogy látlak, nem megy a mikrofonom, tudtok cserélni headsetet?
Persze, de kellene róla ticket! Jó, mindjárt írok. Nem most, hanem amikor elromlott, hogy ne kelljen kétszer hosszútávfutnom le hozzátok! Ja, bocsi, akkor most ne írjak? DE!!! Headset-et elviszem, teszt, mikrofon rossz. Viszek le neki másikat, próba, ok.
Erre a vele szemben ülő: de jó hogy látlak, nem megy az egerem görgője, tudnátok cserélni? Ticketet írjál róla!!! Ja ok, mindjárt írok... de ne most, hanem amikor elromlik, hogy ne kellejen oda-vissza futkosnom... Akkor most már ne írjak? DE!!! Egér elvisz, próba, szétszed, takarít, próba, rossz, új egér levisz.
A negyedik embernek - aki akkor jött be az irodába - pedig mondtam, hogy meg se szólaljon!!! Szegény nem értette miért...[ Szerkesztve ]
"C3PO egyetlen igazi hibája, hogy választékosan fejezte ki magát a sok bugris között..."
-
-
-
-
-
bambano
titán
egyébként ilyeneket az előfizetőknél is látok.
felhívják az ügyfélszolgálatot, hogy már hónapok óta rossz...
ahha, akkor miért nem szóltál? és miért akkor romlott el mágikusan az interneted, amikor a hátralékkezelő program kihajított a hálózatról?Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
Pötyi
őstag
válasz totron #34941 üzenetére
Az irodám ajtajára ki van írva poénból, hogy "Wi-Fi kábel kiadása kedden és csütörtökön 13:00 és 16:00 óra közt"
Egyszer jöttem vissza valahonnan az irodámba, láttam, hogy a folyósón két lány állt az ajtóm előtt, de nem nyitottak be, épp indultak el és csak annyit kaptam el a beszélgetésükből, hogy "Á, majd visszajövök csütörtökön..."QNX is cool!
-
solena
tag
válasz bambano #34943 üzenetére
Á, egy döglött ló baromi nehéz, nehogy már abba külön effortot tegyek, hogy ne kelljen dolgozni Akkor már inkább a munka (sokkal fárasztóbb úgy csinálni, mint aki dolgozna, de nem tud, mint ténylegesen melózni)
Ba'jur, beskar'gam, Ara'nov, aliit, Mando'a bal Mand'alor, An vencuyan mhi. - Resol'nare
-
totron
addikt
válasz bambano #34944 üzenetére
Kerülik a konfrontációt, nehéz összehozni a közös nyelvet, esetleges, mélyre menő beszólásokat, az egó sem szereti azt érezni, hogy valamihez nem ért a gazdája. Ha kedvezőbb esélyeket nem is, de a léleknek egy kedvesebb kimenetet mindenképpen ad a várakozás intézménye. Van, hogy be is válik.
(#34945) Pötyi, és elengeted őket? Be kell vetni a félénk kocka archetipusát is, résnyire nyitott ajtón ki kell dugni a kábelt és csak azt. A csajoknak pont az értelmezési tartomány közepére esne a helyetted megjelenő kábel. Néha ami sértő, azt túltolom, de ami elég kétélű, mert ha nem veszik a lapot mégjobban besértődök.
-
-
KROK640
nagyúr
Nem is azért írtam, mert nagy rádióhallgató lennék, podcast van YT-ről (sőt, sokszor a gépről offline esetre, simán rámehet a telóra)
Spotify meg megint nem kell, mert van zene a telefonon. 800db zene kb 10GB (és akkor már 8MB/mp3-al számoltam, meg 1000MB=1GB-al 1024 helyett), akkor egy mai átlagos 64-128GB-os telefonon - még ha csak a tárhely felével is számolok - elfér 2560-5120 db zene; és akkor több ponton is erősen megengedően számoltam, a valós érték ennek a duplája is lehet, és még mindig csak egy átlag telefon, átlag tárhelyének a feléről beszélek.
Pl amikor két hónapra elmegyek Ausztriába, ahol a hegyek között sokszor térerőm, - és mobilnetem - sincs, akkor a két hónapra 150-200 zenével beérem, (egy jó számot úgyis többször meghallgat az ember) ha pedig valami pokolian hiányzik, akkor mikor lent vagyok a városba gyorsan lehúzom YTről.
Így nem kell spotify előfizu sem, és a mobil netforgalmat sem terhelemPersze ha valaki spoitfyra akar előfizetni, mert ebből derivál vélt vagy számára valós előnyöket, szíve joga, tegye csak, csak kifejtettem, hogy igazából még az sem feltétlenül kell
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest