Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz hcl #29302 üzenetére

    Mégis ki vett volna meg vagy 30db teszteletlen winyót egybe 5000ft-ért (vagy akár 2000-ért) mikor 2000ft-ért volt biztosan jó 80GB-os, 3000-ért meg biztosan jó 120-as is?
    It azt kell megértened, hogy ami akkor gyakorlatban jól használható volt, az pillanatok elment (a két P4-es konfigom, egy csomó MX-es GeForce, a tuti jó nagyobb winyók, de ilyen volt az egyik TV kártya, az összes 1GB-os DDR modulom, az 512-es DDR modulok (bezzeg a sok 256-os meg maradt meg egy 512-es de azok a gépház aljába ragasztva szintén túlélők) stb. Azt vitték ami hasznos volt számukra, és nem azt amiben a "kacatot" látták. Ilyen volt az, hogy a GUS sem kellett senkinek, a sima kommersz 5.1-es SB Live!-on bezzeg majdnem összeverekedtek ...
    Persze akkor én sem tudtam, hogy minek milyen értéke lesz, így igyekeztem nyilván én is a használhatót menteni vagy azt ami valamiért közel állt hozzám (comomdore-ok). Mint ahogy 50db teszteletlen alaplap sem kellett senkinek, nekem is csak dekor lett volna.
    Annyira nagy veszteség nem ért, a javarésze ingyen/áron alul/beszámításból/munkadíjnak jött, szal még azzal együtt, hogy rengeteg minden a kukában landolt, még ígyis megmerem kockáztatni, hogy nullába, vagy kis vesztességgel jöttem ki belőle.
    A két GUS-t persze nagyon sajnálom belőle, de ez van. Senki (többek között én sem) tudta, hogy mit ér, mindenkinek csak kacat volt, de akkoriban tulajdonképp nekem is.
    2009-ben volt mindez, de írtam is fentebb. Akkor még amikor az Athlon XP-t hajtottam. (még szerencse, különben sandás h az sem lenne meg, de hogy a hozzátartozó extra adag RAM és HDD tuti nem lenne meg az biztos). Am ígyis felgyűlt már 3db tartalék táp is :D (bár ebből kettő csak retro gépekhez)

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák