Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz dingdongkng #17085 üzenetére

    T440 - melóban egy rakás gép megy adományba. A nyáron sok tíz T440-re került 20.04-es Ubi, csont nélkül. LTS-t próbáltál?
    Nekem itthon T430 van, szintén simán megy rajta az Ubuntu 16, 18 kb. 2017 óta. (LTS persze - 16-osból feltettem egy nem LTS-t, az bugos is volt :D )

    Melóban "Fedora" ;), volt T450-en, egy melóhellyel ezelőtt. Szintén csont nélkül, pedig mivel melóhelyi image, jó elavult, szénné tesztelt csomagokból állt.

    "Egy régi fujitsu amilo egy pentium m-el"
    Nemrég adtam el egy ilyen kiépítést. csont nélkül ment a telepítés (Xubuntut kapott). De az elmúlt években rendszeresen jártak itt mindenféle Pentium M-es, Centrino-s gépek haveroktól, egyikkel sem volt gond. (Már azon kívül, hogy az a proci kuka volt új korában is... :D )

    "xps12
    Latitude 5470
    Macbook 2011 pro 13''"
    Ezeket nem ismerem. A Dell trackpoint mondjuk neuralgikus, másnál is láttam olyan hibát - a Dell csinálta ezt, hogy kiadta a gépet egy Ubuntu 12-vel, amin a saját maguk által írt cuccok voltak (pont a touchpad/trackpoint meg pár apróság), és amikor elkezdték a népek 14-esre frissíteni, akkor jött az anyázás, gyári support meg sehol. Azért ez gáz lett volna windózra is, szóval annyira nem Linux hiba (mondjuk nem értem, miért nem törte le valaki már a gyári drivert, és tette ki non-free-ben).

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák