Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz KROK640 #16756 üzenetére

    Mindenhol vannak szarrágó parasztok. Sajnos ez elkerülhetetlen, még ott is. Pedig kevés másik hely van az országban, ahol meg merném csinálni, hogy nyitva hagyom a kocsit, benne a kulccsal, amíg elrohanok fél órára elitézni valamit. Ezt ott régen simán, gondolkodás nélkül, és bőven nem voltam ezzel egyedül.
    De ugyanaz az ember, akinek eszébe nem jutott volna ellopni a kocsit, vagy a padon hagyott tárcát, telefont, szóval elvileg abszolút becsületes, normális, értelmes ember, olyan lendülettel jött be este (szintén építkeztünk) a kertbe leszedni az epret meg a meggyet (amit elért alsó ágat kényelmesen persze), hogy ihaj.
    Aztán én voltam a paraszt, mikor elküldtem a picsába, meg még másnap Ő akart velem arcoskodni a nép előtt, hogy mit képzelek magamról, hogy úgy beszéltem vele. Nem számított rá, hogy én még nála is hangosabban fogom mondani, hogy mit csinált, hogy elmegy a kurva anyjába, és hogy legközelebb ügyesebben menjem lopni, mert nagyon égő így lebukni.
    Utána valamiért nem beszéltünk sokat (mondjuk előtte se vittük túlzásba).

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák