Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mephi666

nagyúr

válasz KROK640 #1478 üzenetére

ja hát ilyen viszont volt nálunk, hogy kolléga akart betámadni, hogy "nem dolgozok" ...hátam mögött ilyeneket pletykált aljas módon úgy, hogy azért a főnök fülébe eljusson... (pl amikor szabadságon voltam és nem tudtam magam helyből védeni) amikor ő 4szemközt szóvá tette, simán védtem magam azzal, hogy nézzük meg a tranzakciókat, hogy igazából ki mennyit dolgozik a rendszerben... utána elég nagy kuss lett :DDD akkor még más volt a munkaköröm: bevételezés, árukiadás, egyéb leltárral kapcsolatos mozgások, stb (aminek mindnek nyoma van és a kedves kolléga egyes folyamatokból teljesen kihúzta magát) ...ezt megtanultam elég hamar, hogy "mindig legyen bizonyíthatóan nyoma, hogy dolgozik az ember" :) ...ami vicces, hogy telephelyen nálunk mindenki volt már kiváló/kiemelt dolgozó, ami év végén plusz lóvéval járt... én az az ember vagyok, aki nem hajlandó segget nyalni, mellé elég antiszociális, viszont a munkáját 100%ig elvégzi és lehet rá számítani is, bármi van... (pl legutóbb főnökömnek kellett volna egy komplex lekérdező, aminek az elkészítése a helyi "bürokrácia" miatt simán több hetes folyamat, viszont rendesen belefolytam és kb 2 napon belül tökéletesen kész lett) ...én nem kaptam még innen ilyen "kinevezést" 12év alatt :) 6-7 éve mondogatta kolléganő, hogy "most már tuti én jövök, mert mindenki más volt már és én voltam akkor a többiekhez képest a legutóbb felvett dolgozó" ...de azóta se :D ...pedig már azok is kaptak, akik azóta jöttek... na mindegy, ezen a szokásomon nem változtatok azért... pár éve mondjuk a központból kaptam ilyen díjat, pedig ők aztán 80km-ről abszolút nem látják, hogy mit csinálok :D ...csak azt, hogy a rendszer hogy működik és a problémakezelés/javítások/tesztelések hogy mennek

"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák