Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Köszi, akkor lehet visszaküldöm gariba.
Bár olvastam a fórumon is és sokan hasonlókat kapnak mint én.Janaboy
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Nagyon gondolkozom, hogy szeretnék egy ilyen órát. A venu 2 és plus között vacilálok, de én a hívás fogadás és kezdeményezés és a telefon vezérlésen kívűl más funkciót nem nagyon látok a plusban ami előre lépés lenne.
Megéri a plus az a töbletet vagy ez is ugyanazt tudja?
Köszönöm a segítséget. -
cekkk
veterán
Sziasztok!
Ma megjött az órám. A telenonnal össze van kapcsolva, a connectel együtt működik be van állítva, hogy jelezzen ha hívás jön, de a telefon nem jelez se emailre se hívásra semmire.
Lefrissítettem. Mitől lehet ez? -
skiskett
csendes tag
Sziasztok,
Szemezek a Venu 2-vel, és lenne egy - lehet, hogy buta - kérdésem.
Az üzemidővel kapcsolatban, hogy állandóra bekapcsolt/mindig látható képernyővel tudja, vagy ha lerakom, mondjuk az asztalra és csak rápillantok, akkor nem látható?Előre is köszönöm
-
menyhartlevi
aktív tag
Sziasztok!
Most váltottam androidról iPhonera Garmin Venu 2S mellett, és meggyűlik a bajom az értesítésekkel. Van valami mód arra, hogy (mint androidon) ha a telefon fel van oldva, akkor ne rezegtesse állandóan a karomat? Illetve hogy kiválasszak alkalmazásokat, amelyek értesítései csak a telefonon jönnek meg, az órán nem.
Köszi! -
No.01
őstag
Sziasztok,
Venu 2s oraval kapcsolatban batorkodnek kerdezni:
- Az SW-t frissiteni valoban nem lehet csak a Garmin Express-el? (En kis naiv azt tanacsoltam a kolleganomnek, h nezze meg az appban (Connect) vagy mindketten benazunk vagy valoban nincs ott ilyen opcio
- Az idojarasnal v.miert nem C-ban hanem F-ben jelennek meg az ertekek sot a setat is v.mi mas mertekegysegben meri holott az Connect appban metrikus lett kivalasztva. Ezt hol lehet atallitani?Elore is koszonom!
-
No.01
őstag
Koszi! Akkor marad az Express. Remelem megoldja egymaga otthon mert itt a melohelyen ilyet progit nem tudok telepiteni... ez azert igy 2022-ben kisse gazos... bar ha meg korabban mukodott akkor tan majd javitjak
A menuben mutatta. Beepitett(?) idojarasappnal illetve a lepesszamlalonal. Mindketto a menuben volt.
-
No.01
őstag
Koszi. A frissitest vegul elintezte sikeresen, de ettol fuggetlenul jol jott a tipped a mertekegysegek vegett mert az ugyanugy rossz maradt a frissites utan is.
Meg egy kerdes merult fol: arra van mod, h a seta (kulteri / belteri) futas es biciklizes edzeseknel mutassa a megtett tavot km-ben?
Tegnap edzeni volt es meg edzeni is gyalog ment ennek ellenere azt lattuk csak, h 31700 lepes, de jo lett volna tudni, h az osszesegeben mennyi km.
Ezt hol lehet beallitani vagy ha szamolja akkor megnezni?
-
No.01
őstag
Sziasztok,
A kulonbozo ertesiteseket, mint: Gyerunk mozogni es tarsai mikent lehet kikapcsolni?
-
IOX
tag
Sziasztok! Tud valaki megoldást a Garmin Venu 2 és Huawei Nova 9SE csatlakoztatására?
-
xhege
veterán
Sziasztok vettem egy ilyen órát. Van valami értelmezhető tök és fólia, amivel védeni lehet ezt az órát? Túrák alkalmával azért hasznos lehet időnként.
-
szjoci
őstag
Abban sajnos nem tudok segíteni, csak a fólia van a kijelzőn. De egyébként az én órámon úgy néz ki a lünetta mint amikor kb 1 éve kivettem a dobozából, szóval nem karcos, nem sérült, nem kopott. Éjjel-nappal rajtam van, és szerelős melóhelyen dolgozom, óhatatlanul is odakoppintom hébe-hóba valaminek.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Szép napot! Ide is hoznám a problémámat az okosóra topikból miszerint.
"
Van egy 1,5 hetes Garmin 2 Venu órám és az érdekelne mi lehet a gond akkor ha nem minden mert pulzus számot ment el pl ma volt egy hosszabb sétám ami alatt mutatott 123 at az óra de a diagrammon nem tüntette fel .
-----------
Teszt ma[link] 133 bocsi kicsit elmosódott
[link] képernyőkep mikor abbahagytam
[link] eredmény ( nincs rajta az edzés közbeni se a kepernyokepi edzés vége )MI lehet a gond? Természetesen firmware stb legjobb, szinkronizálás is megtörtént
[link] Galaxy S3 rögzitette másik kezemen
-
pruzsi
őstag
válasz farkas26 #175 üzenetére
Igen így kezdtem teljes reset. mivel ez egy felbontott termék az emagrol ,április óta állhatott náluk mivel volt benne egy akkori adat de mivel jóval olcsóbb volt ezt vettem meg...
------
Másodpercenkentire állítottam már rögtön első beuzemelesnel az adatrogzitest így nem ez lehet a problema.
----
Többször is megpróbáltam már így ezt a tesztet egyszer sem rögzítette a max adatot,akár edzesprogramkent sem.Írtam a magyar garminnak és a külföldi fórumba is hátha ....
Még van pár napon hogy elálljak a terméktől ha nem lesz megoldás. Egyéb problémám nincs vele de mivel pont pulzusmeresre vettem ez így nem ok. -
Janaboy
veterán
Tényleg gáz, hogy nem megfelelően rögzíti az óra ezeket az infókat, de azért érdemes észben tartani, hogy a csuklón mért pulzus sose lesz olyen precíz és írtad, hogy ilyesmire vetted, de azt azért tudd, hogy ezekre 100%-ra nem használható.
Mellkaspánttal már pontosabb lesz.Janaboy
-
pruzsi
őstag
Igen tudom nem 100% pontos .
Most újból próbálgattam a letöltött alkalmazás felejtős az sem rogzit.
Gyári alap grafikonozott egy 107 et 2 perc múlva ránéztem a grafikont nincs ott csak egy 93 As írt maxnak .Igy sajnos visszaküldöm az órát.
Pedig fél évig nézegettem mire raszantam magam . -
pruzsi
őstag
[kép] [kép] [kép]
Sajnos ez van nincs rögzítés nem próbálkozom tovább.Lehet hibás ... De nem fogom megtudni mert pénzt adnak vissza , és nem tudom utánna akkor milyen órát vegyek megint egy ilyet és teszt vagy már rögtön mást bár hogy milyen fogalmam sincs .
[link] e videó miatt esett erre a választás
-
Janaboy
veterán
Igen, követem én is őt .
Szerintem próbáld meg egy másikkal.
Esetleg megpróbálhatod a Garmin szervizt ha árban is jó volt.
Ha hibás úgyis cserélik ők is.Amúgy ha az appban nézed ott sem látszik ez a pulzus érték?
Ez gyári számlap?
Tevékenység rögzítése közben sem mentődik el helyesen a pulzus?Janaboy
-
ThereseT
friss újonc
Sziasztok!
Abban tudnátok segíteni, hogy a jelzett kompatibilitási problémák HUAWEI telefon és a GARMIN VENU 2S és a VIVOACTIVE 4s között mennyire reálisak? Minden esetben előfordulnak? Egy Huawei Mate 20 lite mellé keresek GARMIN okosórát.
Köszi!
-
Janaboy
veterán
Venu 3 leakek: [link]
Érdekes hogy az egyik oldal említ forgatható gyűrűt.
Várós, elvileg hamarosan jön.Janaboy
-
Dottorei
tag
Hi! Az emeletszámláló az mi a 2-ben? (a 3-ban már van barometrikus magasságmérő)
-
Dottorei
tag
válasz PirosHello #198 üzenetére
köszi - jól sejtem ez mászáshoz-alpinizmushoz kevés lesz?
-
Dottorei
tag
Coros Pace 3 mennyire jó alternatíva? [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Facebook és Messenger
- War Thunder - MMO Combat Game
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.