Új hozzászólás Aktív témák

  • Yogibear974

    senior tag

    válasz asuspc96 #2386 üzenetére

    Est'!

    Nekem keztetektől az acél jött be. Valahogyan elegánsabb. Persze kinek mi éri meg. Imho, 'Prémiumabb' kinézet bőrszíjjal. Színházba, esküvő. stb. Midennapi használatra mondjuk egy acél szíj. Úgy már 'valódi' óra súlya van. Nincs vesződés a szilikon szíj alábújtatós becsatolásával, persze megszokhazó egy idő után. Vagy olyat veszel, ami hagyományos. Sportoláshoz szilikon. Egy navy kékem van. Ezt használom a legtöbbet a kopások már jelentkeznek rajta, de még nem keményedtt meg, mint anno a gyári Gear Fit szíjak. Szerintem nem zavaró az acélházas súlya a sportolásnál, elhanyagolható az a pár gramm.

    Karcolódni fog. Nekem már bő1 hónap után mikrokarcok lettek rajta, de hát használom. Hiába törölgettem óvatosan. Általánosságban nem látható csak, ha 'nagyítóval' nézem, vagy úgy csillan a fény rajta. Védőtokon gondolkoztam.Teljes szilikonon. Amazonon találtam, de horribilis a szálllítási kltsg. Meg kérdés, hogy mennyire megy alá a por, pára. Lehet nagyobb kárt okoz. Odacsapástól védhet még pl. a fólia+ringke kombo. Van itt a fórumon, aki ilyet használ. Talán pont HoldfenyLuna.

    Spotyt sajna eddig nem sikerült offline-ba hoznom. Pedig kéne. (Prémium tagság kell!). Telefonon simán megy a letöltött zenék remote-ban. Viszont órára nem sikerült átszinkronizálni, hogy standalone-ban tudjam utána használni. Viszont a samsung musicnál tökéletesen át tudod lőni a zenéidet a wearable alkalmazással a telóról, playlisteket is.

    No ennyi, kérdezz bátran, akár priviben is. Remélem tudtam segíteni!

    Üdv: -=Yogibear=-

Új hozzászólás Aktív témák