Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nunder
őstag
Tudom, hogy mindenki a Telegram csoportot ajánlja a különböző WatchFace-ek beszerzésére, de ahogy nézem, ezen a subreddit-en több minden megfordul: https://www.reddit.com/r/GalaxyWatchFace/
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
guifater
tag
válasz konwktor #2051 üzenetére
Csatlakozom a véleményedhez. Ez Így igaz! Csak már unom, hogy közel 70 éves fejjel mindenkinek magyarázkodjak arról, miért használok ilyen órát. Vagy magyarázzam azt,, hogy ha már van, szeretném ha kihasználhatnák rajta minden lehetőséget!
[ Szerkesztve ]
guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
Diokhan
addikt
válasz konwktor #2051 üzenetére
Egyáltalán nem nagy szavak. Amerika tele van azzal, hogy az Apple watch hogy mentett életeket. Egy galaxy watch is tud szerintem életet menteni.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
ToXeN
tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen órát, éppen ismerkedem vele.
Más is tapasztalta, hogy az időjárás widget nem frissül automatikusan, hiába állítottam be 1 órát?! Van esetleg helyettesítő applikáció ami frissül is?
A másik kérdésem az lenne, hogy normális, hogy az Always on display világít? Ugyanúgy háttérvilágítása van, és éppen, hogy valamit csökken a fényerő a normálhoz képest. 4-esen van a fényerő."Amit ma letölthetsz, ne halaszd holnapra"
-
polonic
félisten
Ingyenes óra számlap.
[link] -
Voga
újonc
Sziasztok! Új SGWA2 tulajdonosa vagyok. Lenne pár kérdésem a felhasználókhoz, bocsi előre is ha esetleg nagy hülyeség lenne.
1. Ha befejezem a töltést, és kihúzom a töltőt ,akkor ugyanúgy nyugodtan rajta hagyhatom az órát a vezeték nélküli töltőn nem fogja az meríteni esetleg vagy bármi hasonló?
2. Bluetooth headsetet csatlakoztatok az órához és az órával majd csatlakozok a telefonhoz akkor a Spotifyal csak telefonon keresztül fogok tudni zenét lejátszani, vagy a headseten keresztül is megoldható valahogy?Előre is köszi a válaszokat!
-
polonic
félisten
Kkikapcsolt GPS-nél is befog valami jelet az óra, amint elindítom a tevékenységet, amihez gps mérés is tartozik.
A telefon legtöbbször az órával együtt jön velem.
De akkor is lesz gps jel és térkép is róla, ha a telefon nincs nálam és úgy indítom a tevékenységet, ekkor is az órán kikapcsolt gps-nél. Szóval ilyenkor is bekapcsolja.Viszont azt nem próbáltam, hogy telefon bt-s kapcsolat mellett indítom a tevékenységet és utána megszakad a kapcsolat, akkor mi lesz.
Ezért írtam azt, amit fentebb.
-
polonic
félisten
Egyébként az email alkalmazást nem lehetett visszatenni, galaxy store-ba sem látszódott.
Úgyhogy csináltam egy visszaállítást. Viszont az óra nem jelzi így sem az emailek értesítését, hiába van beállítva a wear appban. -
SpongyaBob
veterán
Ha átrakom angol régióra az órát, érhet bármilyen hátrány?
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #2067 üzenetére
Szerintem nem.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Bomc
aktív tag
Hát nem tudom ez hogy méri az alvást, de hogy 8 óra alvásból csak 20 perc a mélyalvás az kicsit kevés
-
senior tag
Most találtam ezt a számlapot a reddit fórumon (van ingyenes kupon hozzá). Valami elképesztően sok hasznos információt lehet vele megjeleníteni, pl. részletes időjárás, gps pozíció, barométer, sebességmérés, stopper, mindezt úgy, hogy lapozhatók a számlap felső és alsó területei, attól függően mit szeretnél épp látni. Ráadásul tudja a Magyar nyelvet is. >>>
[ Szerkesztve ]
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
guifater
tag
Sziasztok!
Úgy veszem észre, másokat nem hoz lázba a korábbi (#2045) hozzászólásom során emlegetett Véroxigén szint mérhetőségének kérdése. Tekintettel arra, hogy az angol , de minden más nyelvel - a magyaron kívül - erősen hadilábon állok arra sincs lehetőségem ,hogy a külföldi oldalak posztjain keressem ennek a beállításnak a lehetőségeit, pedig nagyon szeretném. Kérem valaki szánjon meg, és ha tud segítsen.guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
Diokhan
addikt
válasz guifater #2075 üzenetére
Néhány nap és írok róla leírást magyarul, csak meg kell találnom nekem is a megfelelő hiteles forrást angolul (nekem hálistennek jól megy az angol). Néhány nap türelmet kérek.
-
SpongyaBob
veterán
válasz guifater #2075 üzenetére
Én túrtam a netet pont a hozzászólásod miatt
Ahogy olvasgattam az a lényeg, hogy az óra tudja a mérést hardveresen elvileg és méri is akkor amikor a pulzus és stresszmérés folyamatosra van állítva, viszont a Samsung Health-ben ez egyáltalán nem jelenik meg, mert a Samsung szándékosan kivette, az egyik ok, hogy ne pánikoljanak az emberek, mert sokszor volt erre példa... vagy valami ilyesmi A tévedés jogát fenntartom!i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
guifater
tag
válasz SpongyaBob #2078 üzenetére
Való igaz mind, amit írtatok. Tudom, hogy a Health méri, de pont ezzel van a bajom, hogy az is a stressz mérésével együtt teszi és utána nem rögzíti. Korábban , ha jól tudom a telefonban a S. Health 6.4.047-6040047 számú verziója külön, külön mérte és rögzítette, de frissítette magát, és az állandó frissítést nem tudom kikapcsolni. Tehát csak együtt van a stresszel. Azt meg én nem igen használom.
Diokhan!
Előre is köszönöm, hogy szíved ügyévé tetted a problémámat. Hálás vagyok érte.[ Szerkesztve ]
guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
SpongyaBob
veterán
Látom, hogy az összefoglaló szerkesztés alatt áll, de van benne egy nagy hiba.
A 768MB vs 1,5GB RAM nem alu vs rozsdamentes acél függvénye, hanem annak hogy az óra BT vagy LTE-si11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #2082 üzenetére
Ez a sima galaxy watch esetében, ami nekem is van, valóban így van. De az Active2 esetében mér nem, és a Samsung [hivatalos oldalán] már csak igazat írnak nem?
[ Szerkesztve ]
-
Diokhan
addikt
válasz SpongyaBob #2086 üzenetére
Pontosan. Alu változatból nincs LTE.
-
guifater
tag
válasz Diokhan #2084 üzenetére
Nos! A Google Playban, ahonnan tölti, valóban ki lehet kapcsolni a frissítést. Én ezt meg is tettem, de ennek ellenére frissített. Két alkalommal tettem vissza a fent irt számú SH-t, de minden alkalommal, amikor jött egy új, felülbírálta a régit és letöltötte, telepítette a telefon az új alkalmazást. Meguntam!
Lehet én vagyok béna, ami a koromat tekintve lehetséges, de nem tudok mit tenni.guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
Diokhan
addikt
válasz guifater #2088 üzenetére
Szerintem azért van, mert a google play-en kikapcsoltad ugyan a frissítést, de a galaxy store-ban nem. Ha ott is kikapcsolod, akkor biztos, hogy nem fog frissülni. Olyan nincs, hogy egy oprendszer azt csinál, amit akar.
-
guifater
tag
válasz guifater #2092 üzenetére
Talán sikerült. Letöltöttem egy olyan S.H. alkalmazást, ami a fentiekben leírt verziószámú. Ez tartalmazza külön a véroxigén adatait, naplózza is. Igaz nincs benne Dark mód, de majd csak túlélem.Letiltottam az általános frissítést is. a telefon rendszerében, nem csak a Google Playon az S.H.-nál. Remélem nem akarja felülírni.
Most már csak az kellene, hogy az óra is rögzítse és szinkronizálja a S.H.-val.guifater (Galaxy S9 és SM-R825F)
-
Diokhan
addikt
válasz guifater #2092 üzenetére
Az a válasz nem neked szóét, ha megnézed, hogy kinek a hozzászólására válaszolt.
A Galaxy store automatikus frissítésének kikapcsolása:
[ Szerkesztve ]
-
Firehand
tag
Augusztus 5 körül mutatnak be elméletileg egy új órát.
Érdemes lehet várni hogy valamit fejlesztenek az órán? Vagy amit a active 2 tud az bőven elég egy aktív embernek (nem sportoló csak aktív)
Nem kell több memória tárhely stb.... (Az akksit nem említem inkább mert ebben a Samsung a telefonoknál sem nagyon vírít, legalábbis nem az én használatom mellett.)Ha kicsi a tét a kedvem sötét....
-
Skynet258
veterán
válasz Firehand #2097 üzenetére
Galaxy Watch 3 jön majd, nekem személy szerint az a vonal túl masszív, elég vékony a csuklóm. Általában ott hangsúlyos a lunetta rész, rovátkázva vagy számokkal ellalátva, nekem az sem jön be mert általában nem analóg kinézetű watchface-t használok. De lehet a hármas más lesz bár a fentiek a főbb stílusjegyek.
-
Skynet258
veterán
válasz Firehand #2099 üzenetére
Lényegében az összes óra hasonló hardverben, nincsenek akkora eltérések mint a telefonoknál... A fő diffi a rendszer lehet, vannak ugye zártak mint a Huawei olcsóbb órái, van a Tizen meg a Wear, ezekben vannak a lényegesebb különbségek. Használtam már mindenféle rendszert, nekem a Tizen jött be leginkább, a Wear akármire teszed akadozósabb lesz, ez tök jó fluid.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest