Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz Dayerdroid #1750 üzenetére
szia
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
m1lan
őstag
válasz t72killer #1744 üzenetére
Ha fontosak a biztonsági frissítések, akkor a Huawei felejtős. Náluk 2 évig tart a rendszeres szoftveres támogatás, a P30 Pro pedig már 1,5 éves. Az Android-Harmony váltás miatt lehet, hogy ez most ki fog tolódni, de azzal sem leszel előrébb, mert egy teljesen új rendszer lesz, amiről egyelőre nem lehet tudni semmi konkrétat. Biztosan nem az lesz a prior, hogy a 2+ éves modelleken tökéletes legyen, amikkel már érvényes Google licenc mellett sem foglalkoznának különösebben.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
samu74
addikt
Az biztos hogy jár a kalapemelés samsungnak. Ha tartják supportot, (márpedig tartják pl. S7) akkor a pixel/oneplus után ezen a téren nem lesz panasz. Az meg hogy plusz funkciókat is magkapunk a one ui-al hab a tortán. Nálam ez is szempont volt hogy 3 generáció óta(s7/s9/s20fe) samsungot veszek.
-----------
-
m1lan
őstag
Nekem is furcsa volt 2 Honor után megtapasztalni, hogy a Note9-re minden hónapban jön az aktuális biztonsági csomag, pedig azóta már 2 újabb Note is megjelent. Szerencsére ezt a jó szokásukat nem csak a csúcskategóriában tartják, az A5 (2017) is decemberi biztonsági szinten áll, a J3 (2017) pedig novemberin.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
SamiCsillag
senior tag
Sziasztok!
Létezik a teló SP 865-ös procival is?
Pontosabban, létezik belőle ilyen procival?[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz SamiCsillag #1755 üzenetére
Az 5G modellek snapdragonosak.
-
Viper26
nagyúr
Van, de itthon hivatalosan nem kapható sajnos.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
SamiCsillag
senior tag
Azt hittem valami átverés. Ukrán oldalakon találtam, ráadásul sokkal olcsóbban, mint magyaron.
-
t72killer
titán
Én innen gondolom berendelni, brit címre. [link] Végre egy értelmes ár, bár kicsit utánajárok még, h nem átverés-e.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Badboys
őstag
Találkozott más is aki használja a vérnyomás és EKG appot ilyen jelenséggel? Ma ki írta, hogy kalibráljam ujjra mert le járt a 28 nap. Újra kellett kalibrálni mert ki dobta az emlékeztetőt, hogy nem fogom tudni használni.
-
patomi
őstag
Sziasztok. Ma vettem birtokba az új telcsimet. Egy A50-ről váltottam és hoztam át mindent. Viszont nem értem ez miért van?
Úgy zárom le a képernyőt, hogy bezárok mindent, majd pár perc múlva, ha feloldom a telefont és a 3vonalra nyomok mintha úgy hagytam volna több alkalmazast is.Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
justmemory
senior tag
Egyelőre csak tippelek és hátha lesz itt Android guru, aki jobban tudja ezt, de esetleg nézz szét az alvó, nem alvó, soha nem alvó,stb. alkalmazások között.
Esetleg az Android szakmai topicban is tedd fel a kérdést, hátha...[ Szerkesztve ]
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
laciba77
tag
Sziasztok! Csatlakozom én is egy Mi 9 Lite-ról váltva. Egyelőre minden rendben, egy dolgot kivéve: elég sokat fogyaszt éjszaka, olyan 12-15% körül és kikapcsolt képernyő mellett is szépen fogynak a százalékok. Az aksinál még azt írja, hogy "Használati mód tanulása". A wifi és az NFC állandóan be van kapcsolva, dual sim használatban, illetve aktív a Bluetooth kapcsolat is egy Fit 2-es karpereccel. Jelenlegi aksi beállítás az, ami alapból volt: Optimalizálva. Az Adaptív energiatakarékosság pedig ki van kapcsolva. A jelenlegi tendenciát látva a SOT olyan 2.5 óra lehet majd és ez erősen maximum.
Nyugtassatok meg, hogy azért be fog állni az aksi vagy van valami beállítás, amit át kellene állítanom? Nyilván nem várom a Xiaomi Sot idejét, olvastam, hogy a Samsung jobban fogyaszt, de ennél azért többet remélek akkor, amikor napi használatba lesz véve. (Jelenleg csak beállítgattam és programokat telepítettem, se videó, se zene, minimál böngészés).
-
patomi
őstag
válasz justmemory #1763 üzenetére
Köszi,,, az el nem alvókban egy sem volt.
Fékezz ballal és fasza gyerek vagy :)
-
Rinocerosz
őstag
Mindenek előtt menny be az Eszközkarbantartóba és tisztítsd meg a ram-ot.. aztán újra indítás.
Sajnos az én tapasztalataim szerint ez a "áthozok másik telefonról mindent" nem a legjobb dolog. A legjobb dolog az, hogy csinálsz egy Gyári adatok visszaállítást. Utána az egész telefont lakd be manuálisan ne hozzál át semmit. Tudom, hogy kinek esik ez jól, meg...stb, de hidd el sokat ér.
A fotókat, videókat, zenéket, névjegyeket (névjegyek appból tudod exportálni és azt a fájlt a gépre.) mentsd a gépre. A könyvjelzőket, jegyzeteket a Samsung cloude-ba tudod szinkronizálni. Biztonsági mentést pedig tudsz készíteni a hívás és sms-ről(Ezt én nem szoktam, szóval nem tudod mennyire működik).Ezt egyébként az összes gyártóra igaz még az Apple-re is.
Esetleg egy wipe cache partition érdemes lehet még csinálni, lehet az rendbe rakja a dolgokat. Esetleg ha kell le tudom írni, hogyan is kell, de vannak itt mások is akik értenek. Valaki majd csak leírja.
-
patomi
őstag
válasz Rinocerosz #1766 üzenetére
Köszi, megcsináltam. Ha nem segít akkor gyalu.
-
eami
veterán
válasz justmemory #1767 üzenetére
mivel mered a SOT?
Samsung napra nézi nem utolsó töltés óta. -
justmemory
senior tag
Simán az eszközkarbantartó akkus részénél nézem meg; napra, igen... Nyilván nem lesz maradéktalanul pontos, de ezzel nem is akarok sokat foglalkozni, mert - mint írtam is párszor - ahogyan és amire én használom, nekem elég.
--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
Bdanyy
addikt
iOS-nél utólag nem tudod az smseket átvinni, mindenképpen factory reset után kell egyből költöztetni
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
leslien
nagyúr
nem hiába ..ezt mondom én is... pont ua. van neki is
MKBHD 20:52 nél..[link] 2020 phone of the year...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zsolez76
tag
válasz eladogeppc #1732 üzenetére
Néztem egy videót az android 11-ről ami FE-n futott. Annyira nem vagyok elájulva tőle..
-
Fercsáj
csendes tag
-
EduCsernyi
újonc
Sziasztok! l lenne egy apróbb kérdésem/problémám. Van egy S20 FE készülékem ami ugye 15 wattos töltővel van gyárilag. Ami ugyebár a gyorstöltés. A Samsung weboldala szerint a telefon támogatja a szuper gyorstöltést. Na ezért vettem egy 25wattos adaptert, hogy majd jól szuper gyorstöltöm. Öhmm... nem.. Valamiért a 25 wattos töltővel is csak a 15 wattos töltő áram átadásával megy. A 25wattos hordozható töltőmmel viszont működik a szupergyorstöltés.... A beállításokban nincsen opció arra, hogy szuper gyorstöltés, csak a gyors töltésre. Ami picit fura. Exynos verzió van, nem a snapdragonos. Ez így egy kicsit lehangoló A töltő egyik vége a sima USB A vagymi a neve, a vége C. Előre is köszönöm a segítséget, sajnos a samsung ügyfélszolgálat most nem üzemel
-
miko_
tag
válasz EduCsernyi #1777 üzenetére
Csak type c - type c kábelal megy a 25 w-os szuper gyors töltés.Nekem is 25 W type c - usb kábelt adtak a mediamarktba nem is működött kicseréltettem azóta jó.
-
samu74
addikt
válasz EduCsernyi #1777 üzenetére
Így van ahogy írják fentébb, nekem is a 25 wattos gyorstöltő mindkét vége usb-c. A Note 10 töltője ez,frankón megy a szupergyors töltés.Ja és ha nem gyári töltő akkor lehet olyan töltőt vettél amin beszorozzák a wattot.
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
-----------
-
patomi
őstag
Megvolt minden. Szűz belakás is. (2x is) De előtte, wipe cache partition, ram pucolás is. Továbbra is fennáll. Megpróbálom elfogadni, bár kicsit zavar.
-
justmemory
senior tag
Szerintem ne törődj bele, főleg, ha zavar. Nekem például nem csinál ilyet.
Viszont: link1, link2. Hátha tudsz ihletet meríteni, esetleg továbbra is javaslom felkeresni az Android szakmai topicot, hátha crok fórumtárs, vagy valaki más tudja a választ.--- Imprisoned, inside this mind... --- Joined at the soul with a pair of headphones ---
-
patomi
őstag
-
samu74
addikt
Szerintem a samsung mérnökök kitalálták ezt ahogy kell,nem láttam olyan tesztet sehol hogy x év után mennyivel degradálódik jobban mint lassú töltéssel. Ha jobban melegszik a telefon az elektronika ugyis vissza veszi a töltőáramot. De én pl. melóhelyen használom a gyorsabb töltőt,mikor sok időm nincs vacakolni vele.Otthon meg elég a lassabb töltő is.
-----------
-
Fishor
senior tag
Fú nem gyenge a teló. A redőny résein épp hogy bejutó kis fény mellett tök sötétben is olyan jó képet csinált vaku nélkül hogy csak pislogtam hogy ezt hogyan...
-
Vyndree
őstag
válasz maaniac #1784 üzenetére
Fishor: Minél gyorsabban töltöd, annál rövidebb lesz az élettartama. Egy évet kibír, legrosszabb esetben akkucsere, az nem olyan drága ha sokallod az egy órás töltési időt.
"Samsung az általa forgalomba hozott termékekre 12 hónap teljes körű kötelező jótállást (alapjótállás) és további 12 hónap kiterjesztett Samsung jótállást biztosít. Mobiltelefonok esetén a kiterjesztett Samsung jótállás nem terjed ki a készülékkel együtt értékesített tartozékokra, és a beépített akkumulátorra."
-
leslien
nagyúr
CS home vagy sima CS töröl mindent?
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz Rinocerosz #1789 üzenetére
köszi, de csak frissíteni szeretném Android 11re... tehát nem szeretnék törölni semmit ..max később ,ha rosszalkodik..
most ez van fent XEO ..de a végén ott van a PLS is gondolom akkora nagy kavarodást nem csinálok ,ha ezt rakom fel? [link]
[ Szerkesztve ]
-
-
leslien
nagyúr
válasz Rinocerosz #1792 üzenetére
bocs ,szolgáltatós a rom .. arra gondoltam..
plus
és később mehet vissza a XEO gondolom ?[ Szerkesztve ]
-
Rinocerosz
őstag
válasz leslien #1793 üzenetére
Nekem a sima s20 ügye VDH és a független rom van rajta. Szóval szerintem különösebb gond nem lehet.
Láttam, hogy s9 topiban is írtál, de bemásolom ide is.
Annyi viszont változott, hogy most már csak úgy tudod a telefont Download módba tenni ha kikapcsolod. A Hangerő FEL + LE gombokat nyomva tartod és rádugod a kábelt. A kábelnél elég a akg fülest rádugni, de ha már a gép be van kapcsolva akkor mindegy.
Nem tudom a régi metódust miért vették ki, de most ez van..[link] esetleg ha kéne a teljes metódus.
-
leslien
nagyúr
válasz Rinocerosz #1794 üzenetére
ok, köszi
-
leslien
nagyúr
válasz Rinocerosz #1794 üzenetére
-
leslien
nagyúr
válasz Rinocerosz #1797 üzenetére
Mi a véleményed így elsőre?
pazar..
végre javítva 4k30fps hdr videó...
teszem töltőre és nezem mennyit kajál ...[ Szerkesztve ]
-
Vyndree
őstag
A garanciát a Samsung nevű cég adja. [link] Itthon még hat napig érvényes, az utána vásárolt termékekre (2021-től), kötelező 2 és 3 év garancia lesz a drágább termékekre és a negyedik javítás után kötelező lesz cserélni a terméket.
Romániában a viszonteladók adnak rá plusz garit, ilyen nálunk is van de sokan befürödtek már velük. -
Új hozzászólás Aktív témák
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- Sorozatok
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest