Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
nos. reszemrol jatszottam a Fifa 09-el PC-n es PS3-on. PC ertekelesem: 2/10. iranyithatatlan, idegesito, F8-Enter. PS3-on ezzel szemben tukorsima animaciok, minden a helyen van, ido utan picit unalmas Faragoek kommentarja, ezert 9/10 "csak" nalam.
nem banom, h nem adjak ki PC-re, sot, jobb is.
-
hajbel
addikt
válasz
szabogabor10 #41 üzenetére
Ezt én is elítélem. Egyébként nálam is eredeti a Windows hate(7)
-
-
mephi666
nagyúr
én a billbe szoktam néha chip(s)et rakni, ha film közben nagyon tömöm a fejem
amúgy a warez-népszerűsítés nem szép dolog... viszont az is igaz, hogy pc-n a fifa sorozat nagyon retek... néhányévente kis fejlesztés van, de a közbeeső időszakban kb. csak a játékosállományt frissítgetik... szánalmas...
-
hajbel
addikt
válasz
szabogabor10 #37 üzenetére
Már sokszor kibeszélték a témát, de elmondom megint. Nem csak az a hibás, aki warezol, mert nincs pénze az adott játékra. A kiadók is hibásak, mert óriási pénzeket kaszálnak, és szinte nem csinálnak semmit. Azt hiszem 2008-ban volt, hogy a játékipar bevételei meghaladták hollywood bevételeit... Nem tudom, hogy mi a helyzet most, de nem az átlag magyar a hibás azért, mert nincs amerikai fizetése. Arról nem is beszélve, hogy az EA és a FIFA fejlesztői hogy megszedték magukat 0% munkából... Évek óta ugyanaz a FIFA csak más dátumot ír a borítón, sokan megvették, mert ez az új FIFA , a fejlesztők pedig mindig beígérték a világmegváltást, és átverték őket. Egyik barátom azzal foglalkozik, hogy chipet rak az xbox 360-ba, és olyan játékot futtat rajta 0ft-ért, amilyet akar, tehát warez ott is van, csak az amerikai, angol gyerek nem kezd el chipeken agyalni, amíg egyébként is van pénze a játékra, de ez nem lesz így sokáig. Tehát nem ilyen fekete-fehér az egész.
-
Ebből is látszik, nem éri már meg nagyon PC-re játékokat készíteni. Ez khm.khm elsősorban a szánalmas nekemismásoldcrackeltjátékomvanésbüszkevagyokrá warezfanboyok miatt van. Amíg ennyi ilyen ember van a világon, addig majdnem minden játék legalább 1 hónappal később fog kijönni PC-re (lásd GTA IV, DiRT 2 és még sorolhatnám). Ezek a játékosok meg is érdemlik, hogy ezt a játékot nem adják ki PC-re.
-
hajbel
addikt
válasz
asadasad22 #35 üzenetére
Az idei PES ugyanakkora szar, mint a fifák. Jó lenne ha kiadnák a nextgen FIFA-t PC-re, mert az jobb mint a PES... az ideinél meg pláne.
-
asadasad22
őstag
mar legalabb 5 eve nincs fifa pc-re, ebben nincs semmi meglepetes. inkabb becsulendo hogy mostmar nem kontorfalaznak es adjak ki ugyanazt a fost evrol evre egy atirt evszammal es menuvel. pes mellett meg amugyse rugna labdaba.
-
Tomics
addikt
Vegyetek XBOX360at!
-
Úgy látszik, elért az EA-hez a kívánságom. Amit FIFA címmel 2006 óta megengedtek maguknak PC-n, felháborító. Jó, hogy nem jön egy újabb hulladék PC-re.
-
BalaNce87
addikt
Sooo... why is it a problem?
Én magasról beleszarok már a fifába, pc-re nemtudnak focis játékot csinálni ezek, kivéve a pes-t bár az se tökéletes de fifánál legalább jobb. Kezdjük ott hogy ennek a résznek, hogy is mondjam semmi értelme...Narxis: Talán azért éri meg nekik mert komolyabban kivan dolgozva mint egy szar fifa, és ha csak ők maradnak pc-n, akkor csak az lesz egyedüli focis játék, és több lesz a bevétel.
Évről évre meg nyilván baromság megvenni sportjátékokat, de aki legutoljára a 2006-al tolta az jogos ha megveszi kíváncsi mi fejlődött azóta, milyen új funkciókat tettek bele. -
exx
tag
Egyre kevesebb jelenik meg PC-re. (NHL, FIFA)
-
hajbel
addikt
Játszottam volna vele, már csak a hangulata miatt is. Kipróbáltam volna. Elég siralmas, hogy PC-re már egy ilyen játék sem jelenik meg, pedig biztosan lenne rá kereslet a VB miatt is... Rohadt EA! Eddig minden VB, EB előtt játszottam FIFA-val... PES is nagyon visszaesett az utóbbi években. Van egy olyan érzésem, hogy ezek után KONAMI sem fogja megjelentetni az aktuális PES-t PC-n.
-
D_r_u
tag
És ezt Te hova írtad le "tesó"? Sajnos a gondolatolvasás képességével még nem rendelkezem.
Próbáltam, évről-évre mindegyik Fifába belenézek 98 óta, és végül is egyetértek Veled, de én 2002-2003. körülre saccolom az utolsó radikálisabb újítást. Amire nekem kell (hetente max. 1-2 friendly meccs a gép ellen), egyébként tökéletes.
-
nghost
tag
jobb is hogy nem jön pc-re.. vagy még az EA is kitalál valamit, mint ahogy tegnap (vagy mikor) az Ubisoft. akkor meg az lesz a baj.
azért nem kis jogdíjat kell itt perkálni a labdazsongőrök urainak (gy.k.: FIFA) az pedig meg is kell térüljön.. te sem 0 forint nyereséggel csinálnád évente az új kiadásokat.. -
jookomak
őstag
az átigazolások, amikről beszélünk, beleférnek egy 10 megás patch-be.
sztem a hír a következőt jelenti: ugyanúgy eltűnik a fifa pc-ről, mint az összes többi nagy sport játék. kezdte az nba, majd nfl ('08 az utolsó), nhl ('09), és úgy tűnik elérte a végzet a fifát. ennyi volt. marad a pes a pc-seknek, aki pedig ea sports fifával akar játszani, választhat. vesz konzolt, vagy nem játszik vele, esetleg marad régebbi verziónál.
-
Madwe
nagyúr
Igen, de sportjátékoknál, ahol minden évben más a helyzet az átigazolások miatt, van igény és kereslet arra (eladási adatokból látszik is) hogy évente új verzió jelenjen meg. És igen, valóban 1 év elteltével nincs sok különdség 2 fifa játék között, habár ott is van elég, de 2-3 évente nagyon sok van. Viszont egy sorozatnak igen igazad van, részről részre sokat kéne fejlődnie. Node ez igaz a nem sportjáték sorozatokra amik egyrészt nem jelennek meg minden évben másrészt nem is 1 év telik el 1-1 folytatás között, mig itt ugye kb kötelező minden évben kiadni egy ujat. És ahoz képest h csak 1-1 évük van csiszolni, meg ráadásul látványos dolgokat nem minden esetben lehet és kell bevezetni, éppen elég jól fejlődik a fifa is. csak ez más mint a sima sorozatok, itt muszáj évente frissitett adatbázissal kihozni a dolgokat, kevesebb fejlesztés fér igy csak bele... remélem érted mit akarok mondani
Mondhatnánk azt is h akkor a EA sports miért nem vár pár évet és több ujitással jelenteti meg a játékait? Hát mert sokaknak az a kevés ujitás is elég és évente vesznek egy egy példányt, de akit ez nagyon zavar, azt meg nem kötelezi senki a következő kiadás megvételére, várhat 1-2 évet, és hopp máris épp elég az ujdonság... imho -
CptMisi
őstag
nem arról van szó, hogy 4rész közt mennyit fejlődik...elhiheted, nem is veszem meg...de ha fejlődésről beszélünk, akkor egy sorozatnál minden részt egymás után nézve kell megítélni, nem 4évenként...
Konzolon valóban jobb, sőt jó, és még fejlődés is van, de pc-n
Mért kellett amúgy kivenni a teremfocit? Footsall is lehetne benne
-
MafOne
csendes tag
Lassan már eljutunk oda, hogy az lesz csak hír értékű, ha valami játék megjelenik pc-re is!
-
Def26
félisten
bandiie, Z()L3:
Savanyú a szőlő...? -
Tomcat
őstag
Az EA Sport játékairól volt szó tesó! Próbáltad már valamelyiket is mostanság? Felháborító kontármunka egytől egyik mind. Gyakorlatilag csak az évszámot változtatják a grafika, a fizika és a körítés az változatlan évről évre. És ez az ami felháborító. A könnyebbik végét fogják meg a munkának és nagy ívben le****k a PC-s piacot.
Régen feledhetetlen csatákat toltunk a FIFA-ban a haverokkal ami ma hiányzik, konzolt meg nem vagyok hajlandó ezért venni. -
GegeWarrior
senior tag
Hát ilyet
Ez az első, hogy nem jön PC-re
Valami nincs rendben mostanában
Meg vannak hülyülve ezek a fejlesztők(és kiadók)????
Mondjuk igaz, hogy amilyen szar mostanában a Fifa lehet jobb isha nem jön PC-re. De azért durva, hogy mit meg nem engednek maguknak mostanságNem hiszem el, hogy ennyire nem éri meg PC-re fejleszteni. Ha mégis akkor meg a warez hibáztatása után(mert az ugye nem maradhat el), második helyen el kéne nekik is gondolkozniuk, hogy talán valamit csak nem csinálnak jól, ha nem megy az üzlet.
Lassan kegy lesz ha valami jön PC-re, és kezet kell csókolni a kedves fejlesztőknek.
Vicc... -
-
CptMisi
őstag
gyökerek...psp-re többen veszik, mint pc-re?
inkább a fifa10 ne jött volna ki pcre, a WC jobb szokott lenniMadwe:a különbség=sz@r irányítás
az, hogy a bírók ilyen szánalmasak benne kb, mint tegnap Spanyol-Orosz FS meccsen....nem azért, de évente kiadják, minden évben 10k...van annyi fejlődés benne? az meg, hogy az MI hogy irányítja a csapatod többi tagját, egy vicc...
-
LackoMester
addikt
na ez a feketeleves,nemszép...pedig a FIFA sorozatnak nagyonsok PC-s kevelöje van
-
- = Zk = -
félisten
ez esetben sz..pjanak hanyatt! bő nyállal, 7-es erősséggel
-
sagesz93
addikt
Jól teszik hogy nem adják ki pc-re, csak égnének vele. Gondolom azért majd kezdenek valamit a pc-s motorral, mert a konzolra igen jók a fifák, de pc-re már 4-5éve ugyanaz.
-
Madwe
nagyúr
már hogyne lenne? gondolom játszottál már többfajta kiadásával ha ilyeneket mondasz, nem? merthogy ég és föld bizonyos kiadások között a különbség szerintem! Folyamatosan fejlődik, javul, valósághűbb lesz (nem a látványra gondolok, persze az is, hanem a játékmenet, a játékosok viselkedése) Ezek olyan dolgok, amiket ha csak hallasz apróságnak tűnhetnek (amúgy egy focis játékban nem nagyon lehet máshogy előre vinni a játékot mint ezekkel) de ha játszol vele és ráérzel, rájössz hogy mennyit számitanak... Pl a 08 és a 10 között is hatalmas a különbség, ami pedig csak 2 év távlata. Teljesen máshogy működnek benne a dolgok, a legtöbb jobban, értelemszerübben ésatöbbi... Persze egy olyan ember aki nem érdeklődik a foci iránt, főleg nem a fifa iránt, az csak annyi különbséget lát, hogy frissebb az adatbázis. Pedig hidd el nekem nagyon nem...
-
Tomcat
őstag
Már amúgy is kezd elegem lenni az EA által kiadott játékok minőségéből és főleg abból hogy csupán gagyi portokat toltak az orrunk alá az utóbbi időben. Innen üzenem az EA döntéshozóinak hogy ****** ** és csak azért sem fogok konzolt vásárolni hogy ezt az egyre silányabb minőségű sorozatot toljam rajta!
-
mnmlst
tag
inkább pes mint fifa a magam részéről, bár nem vagyok nagy focib... rajongó
mondjuk a pes-t eddig pc-n toltam, de gamepad-el, nem lenne rossz az irányítás billencsen, de ugye a gombok bizonyos kombinációkban blokkolják egymást és úgy azért nehéz értelmesen játszani...
-
luw2win
őstag
Ez ójjé mint a többi, csak növelték az évszámot.
Már sajnos nincs jövője a Fifának -
SzuL
tag
de kár, hisz ez az egyetlen olyan játék, ami 5 éve nem fejlődött semmit
-
Z()L3
tag
Nem is gond...Úgyis csak egy szánalmas port lenne ami messze elmarad az xbox-os avagy ps3-as változattól.Elég ha ezt megcsinálják a FIFA sorozatban nem kell még itt is
-
atee
őstag
Nem olyan nagy baj ez. A focis játékok azok közé tartoznak amik sokkal élvezhetőbbek konzolon.
-
bandiie
aktív tag
jobb is. csak felidegesíteném rajta magam.
-
hajbel
addikt
Rohadékok!
Új hozzászólás Aktív témák
gp A délelőtti bejelentés után mostanra már pontosabb adatok is érkeztek a játékkal kapcsolatban.
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- PS4 FAT 1TB Dobozával + 2 kontroller + 3 játék
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest