Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba17
senior tag
gondolom a többfajta win7 alatt volt sima mezei is, szal nem agyonmoddolt verziók.
én helyedben felhívnám a szervízt hogy vigyék el és csinálják meg, bár most karácsony közeledtével tuti eltart egy ideig.másik: nálatok a jobb oldali zsanér nem nyikorog?
most vettem észre mikor felnyitottam a kijelzőt hogy nyikorog de csak a jobb oldala.
kiment belőle a zsír vagy mi a fene? idegesítő. -
csaba17
senior tag
bocsi de már nem tudom szerkeszteni: szal nem a zsanér nyikorog hanem a jobb oldal tetején a fedlap "2 része" nem egyszerre mozog. szal a káva belső fele ill a külső barna borítás ahol össze van illesztve ott van egykis, max 1 milis eltérés mikor nyitom/zárom. ha rajta az ujjam érzem hogy nem együtt mozog a 2.
vmi 5let? ragasszam meg? de hogy vagy mi? -
cstom
aktív tag
Esetleg van valakinek tapasztalata, hogy mennyi idő egy garanciális javíttatás?
-
Szepi1979
senior tag
A gépet elviszik Lengyelországba, ott van a szerviz. Régen egy garanciális javítás eltartott akár 2 hétig is, legutóbb olvastam egy hozzászólást amiben azt írták az ő Lenovoja kész lett három nap alatt. Kinek hogy sikerül, mekkora a szerencséje. Én a helyedben egy hétre számítanék, ha hamarabb kész lesz akkor az meglepetés. Mivel ünnepek vannak és gondolom ott sem dolgoznak ilyenkor ez eltarthat egy ideig.
“ nem kell mindig nyerni “
-
csaba17
senior tag
visszatérve a múltkori nyikorgáshoz.
másnap már nem nyikorgott és nem is érzem hogy külön mozogna a fedlap a belsőtől.
érdekes.
amúgy Boldog karácsonyt minden lenovo g580 tulajnak -
Gaskains
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek le kellene tiltani a biosban az integrált kártyát vagy mi a fenéért írja ki mindkét VGA-t?
http://kepfeltoltes.hu/121224/lenovo_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
[ Szerkesztve ]
-
RyanGiggs
őstag
Az egyik ismerősöm vett egy ilyen gépet, (G580 , model szám :20157)
és nem engedi feltelepíteni az Nvidia drivert. (mintha nem lenne benne)
Csak az Intel-t ismeri fel.
Ez miért lehet? -
-
PZee
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne a Lenovo g580-as laptopommal, hogy feltelepítettem rá a win8 rendszert, de egy ideje nem akar kikapcsolni a szabályos leállítást követően. /nem csinál semmit /.A másik kérdésem, hogy hova kell beírni a Lenovo honlapján a gyári számot a regisztráláshoz, mert addig jutottam el, hogy az országot kiválasztottam.
Válaszotokat előre is köszönöm.
ÜdvZZee
-
RyanGiggs
őstag
válasz Szepi1979 #265 üzenetére
Igen, közben rájöttem, hogy neki valszeg G580 GC típusa lehet.
Utánanéztem van ebből AH, GH, GC.... stb!
De amúgy nem mintha számítana a dedikált vga hiánya... az apjának lesz!Viszont egy másik havernak fontos lenne a játék is, és Ő is szeretne venni egy hasonló Lenovo csodát. Ez vajon melyik típus lehet?
-
-
csaba17
senior tag
válasz RyanGiggs #266 üzenetére
lentebb írják a termékjellemzőknél: Grafikus vezérlő Integrált VGA
(#260) RyanGiggs van benne egy általán? a számból nekem nem derül ki, ill a múltkor írták páran hogy win7en sp1-nek muszály lenni mert gondok vannak az nvidia telepítésével.
(#262) PZee
én még nem erőltetném a win8at de ettől függetlenül ha eddig leállt és most nem az érdekes.[ Szerkesztve ]
-
-
dorka16
aktív tag
Helló!
A férjem meglepett karácsonyra ezzel a notebookkal.
Szépen beraktam win7 telepítőt. A telepítés rendben lefutott bár kissé lassúnak találtam. Eljutottam odaáig, hogy felhasználónév, jelszó. Üdvözül a win 7 majd újraindul. És kész. Nem hajlandó elindulni a gép. Konkrétan a BIOS-ból sem lép tovább. Elindul, teker egyet a winyó, fekete képernyő, bal felső sarokban villog a kurzor 3-4-et majd visszaugrik az elejére. Mindezt kb. 5mp-ként.
A BIOS olyan egyszerű mint egy faék ott már 3X átállítottam, hogy honnan bootoljon. Ha a DVD meghajtót állítom be újraindul a telepítés. Na most ha ezt csinálom akkor látom, hogy a win 7 fent van a számítógépen mert javítani tudom meg van az összes mappája. Ha a winyót akkor mint ha üres lenne a merevlemez.
A gépen gyárilag 4 partíció van. Két 30Gb-os egy 400Gb-os meg egy 1Gb-os. Ezeket csak formázni tudom és nincs rájuk írva, hogy C:, D: meghajtó csak az, hogy elsődleges, rendszer stb. Na most a 3 nagyobb meghajtó mindegyikén volt már a win7 (32 bit és 64 bit is) de egyiket sem indítja.
Nem vagyok számítógépes szakember de egy win 7 telepítésnek mennie kéne mint a karikacsapás.
Ha a driveres lemezt rakom be az sem jó neki.
Rossz lenne a winyó a gépben? Előre is köszi! -
rakloo
aktív tag
Nekem is ezt csinálta az elején! Másik Windows 7 telepítővel próbálkoztam és megoldódott a probléma.
Esetleg csinálj egy USB kulcsról bootolható windows 7 telepítőt /Innen tudod letölteni./Csak egy képfájl kell neki ,és egy pendrive /legalább 4gb-os/.
[ Szerkesztve ]
555-SHOE
-
cstom
aktív tag
Nektek ha dolgozik a merevlemez, van ledes visszajelzés??? (az elején elviekben az egyik a hdd indicator)
-
belashx
senior tag
válasz RyanGiggs #269 üzenetére
Ha van rajta nVIDIA embléma, akkor valószínűleg van benne. A Lenovo oldalán nézz körül. Ott talász drivert, ami felmegy.
"Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Gaskains
csendes tag
Hali!
G580-as laposhoz jó ez a Cooler Master hűtő?
http://www.edigital.hu/Notebook_allvany_huto/Cooler_Master_R9-NBC-DLTK-GP_NotePal_D-Lite_notebook_huto-p329472.html
-
rakloo
aktív tag
válasz Gaskains #280 üzenetére
Méretben jó alá, bár tartok attól,hogy le fog csúszni róla a gépsas.
Laptopszalonban vettem a gépet, ott szó szerint meggyőztek arról, hogy nincs szükségem hűtőre a gép alá... pedig azt is ott akartam venni.
3 óra Crysis 2 után sem ment 60°c fölé a gpu . Szerintem is fölösleges alá a hűtő, pedig ilyet eddig nem sok gépről mondtam.
555-SHOE
-
Shoo
senior tag
Sziasztok!
Ha minden igaz jövőhét pénteken veszek egy G580-at i3-al és 635m-el. Úgy látom elég jó választásnak tűnik. Ha játszani támadna kedvem vele akkor mire számítsak? A mai játékokkal mennyire boldogul? Látom, hogy nem feltétlenül kell hozzá hűtő. Ez tényleg így is van? Az i3 ugye ki tudja hajtani a 635-öt?
Előre is köszi a válaszokat!
Üdv!Galaxy S9; Galaxy Watch; Galaxy Note 8; Dex Station; Asus Zenpad 8.0
-
gyemipapa
senior tag
Tapasztalataim szerint (többféle notebook) a laptop hűtő szinte semmit nem ér, max 1-2 fokot segít.
Annyit meg az is ér, ha a felső peremét felbakoljuk, egyrészt az alja jobban szellőzik, másrészt a klaviatúra is jobban kézre esik.
Játéknál meg ELSŐSORBAN a dedikált VGA a meghatározó, másodsorban a RAM, és csak harmadsorban a CPU.
Tehát szerintem jó választás, ár-érték viszonylatban. Igazi gamer lapost meg fél milla alatt ne is keress.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
válasz Gedeon31 #287 üzenetére
Ha nem játékra, vagy extrém felhasználási területre kell, gyakorlatilag bármelyik laptop megfelelő, internetezésre, szövegszerkesztésre stb. 100-ért kaphatóak bármelyike megfelelő, többet rááldozni pénzkidobás. Ilyenkor a garit kell max figyelni, hogy 2-3 év legyen rajta.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
gyemipapa
senior tag
válasz Gedeon31 #289 üzenetére
Attól függ, mire szeretnéd használni.
Hidd el, ha valaki kocsival csak a belvárosban közlekedik, több mint elég egy Suzuki.
Lehet, társaságban jobban hangzik, milyen márkás csúcsgépem van, csak épp nem tudod kihasználni.
Mint egy autó, ami 220-al képes repeszteni, de csak városban használják.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
-
gyemipapa
senior tag
válasz Gedeon31 #291 üzenetére
Bocsi, senki semmit nem erőltet! Ha "divatból" szeretnél laptopot venni, az más kérdés...
Esetleg a trendi színekről is beszélgethetünk, elvégrre mégis csak fontosabb, mint hogy mire tudjuk használni a gépet, de szerintem ez nem az a fórum....Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
dorka16
aktív tag
Köszönöm a választ mindkettőtöktől!
Egyelőre egy igen érdekes megoldást találtam. Feltelepítettem az egyik meghajtóra egy 64 bites ultimate verziót ami persze nem indult el. Majd a másikra elkezdtem felrakni egy 32 bites professional-t.
Na a telepítés vége felé de még nem a legvégén az egyik újraindításnál egyszer csak bootolt a winyóról a gép. Amit eddig nem volt hajlandó. Vagy is továbblépett és választási lehetőséget ajánlott a két win7 közül. Én az alsót választottam és elindult a 64 bites win 7-t. Felraktam az összes illesztőprogramot, frissíttette magát stb. és most megy. Ugyan a másik 30Gb-os meghajtót nem látom és egyelőre nem is nyúlok hozzá de elviselem a hiányát.
Egyelőre ennyi. -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Tegnap vettem egy G580-s gépet i5 3210, gt635 2GB-s VGA-val. Az első dolog,hogy nem világít a bekapcsoló gombon lévő led, miért? Eddig egy Lenovo V570-sem volt és abban volt egy olyan kis progi, ami figyelte a rázkódást, ehhez van olyan program? Nekem egy kicsikét lassúcskának tűnik a gép, miért? Az Nvidi VGA automatikusan kapcsol át, ha szükség van a teljesítményre? A driver lemezről mindent feltettem amit engedett a gép vagy nem kellett volna? Mit érdemes feltenni a lemezről?
BIOS-ban mit állítsak?
Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
06-30-868-0365 Mindig Privátot írj, mert azt minden nap nézem vagy hívj telon.Számom az adataimnál.
-
gyemipapa
senior tag
válasz atti1848 #295 üzenetére
És ki mondta Neked, hogy a bekapcsoló gombnak világítania kell?
Inkább örülj, hogy sok más tipustól eltérően ennél nem égeti ki a szemed a sok csilivili LED.
És hogy lassú? Mihez képest? Ez egy igen-igen jó gép, i5-ös procival, az enyémben csak B960-as van, és nekem ez sem tűnik lassúnak, pedig játszom is.
A dedikált VGA automatikusan kapcsol át igen, de be lehet programonként-játékonként is állítani a paramétereket, bár felesleges, teszi a dolgát mikor szükség van rá.
A drivereket persze fel kell tenni, aztán max egy Driver Geniussal lefrissíteni.
Windows élményindex?????Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
Sanyaman
tag
Sziasztok!
December eleje óta én is egy i5-ös procis, G580-ast nyúzok, Nvidia GT635M kártyával. Nálam is előjött a HD Sentinelnél a kondíciócsökkenés, sajnos akkor még nem találtam meg ezt a topicot, a HDSentinel topicjában érdeklődtem és amíg vártam a válaszra, kivertem a balhét az edigitalnal hogy cseréljék ki mert hibás a vinyó. Időközben szerencsére válaszolt HDsentinel és küldtem tesztriportokat neki, ő pedig egy béta HDsentinelt, amivel már 100%-os a kondíció. Azt ígérte hogy bele fogja rakni a következő verzióba ezt a különleges esetet is, ami a Lenovo HDD-k firmware-ben van, és ok nélkül jelez kondíció romlást. Mindenesetre szebben mutat így. A gép amúgy tuti jó és gyors, Win 8-al használom már 3 hete, nincs vele semmi gondom.
-
cstom
aktív tag
válasz Sanyaman #299 üzenetére
Huh pont kapóra jött ez a hozzászólás. Az első g580-am vinyója alapból 36%-os kondíciót mutatott -Hitachi 500GB- (tényleg szar volt, megnéztem több szoftverrel is és rengetegszer fagyott is a gép ez miatt). Miután kicserélték a komplett lapit felraktam a win7-et, még drivereket sem telepítettem, hanem egyből a HDD Sentinelt és az új vinyó akkor 98%-ot mutatott. Elkezdtem megtölteni adatokkal lement 96-95%-ra, most pont megnéztem és 94%-at mutat. Legalább nem fagy a rendszer. El tudnád nekem is küldeni a Beta HDDS-t?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- PlayStation 5
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vírusirtó topic
- Xbox Series X|S
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5 Pro teszt
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest