Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    Volt végre egy kis gyereknap, ma érkeztek:
    Színes szirmú hibrid rózsa, 200db mag, 580,- HUF volt rendeléskor.
    Különleges :DDD :P paprika, 200db mag, 434,- HUF volt rendeléskor.
    A paprikára tényleg kíváncsi vagyok, aki a képre kattint, megérti, miért. Poén lehet, ha tényleg willendorfi vénuszt eszik az ember.

    Ha bárki kíváncsi, mi kel ki a magokból, megosztom a nagyérdeművel.

    Pikachu "lego", 0,99$ volt rendeléskor
    Ajándék lesz, a minőségéről nem tudok nyilatkozni
    5db 3led-es USB világítás, 0,99$ volt rendeléskor
    Semmi extra, mind megfelelően működik. Jó a fényerő, tényleg! Ez már a második ilyen pakk volt, a 10db jó ideig elég lesz, ha bárki elhagyja a családból.

    Telefonra szerelhető fisheye lencse. Ali szülinapon, -1$ kuponnal (aka 50 coin) 0,87$ volt. (Ez volt az első szülinapos termék, ami megjött...)
    Az építési minőség tényleg korrekt, a lencse rendben van, semmi karc, védőbevonatos lencse, textil tok a csomagban. A képminőségtől viszont egyelőre nem vagyok elájulva. Egy LG G4-re került fel, hektikusan találja a fókuszt, a széleknél életlen, könnyebben elmozdul a kelleténél, külön rá kell játszani a perspektívára, hogy tényleg valami pluszt adjon a képhez. Lehet, hogy csak a G4 nagylátós 16:9es szenzora miatt, de a halszem szélén minden képen látszik az alu keret, mint egy "glória". 250,- Ft-ot megért bohóckodni, még szokni kell, lehet, meg fogom szeretni, de egyelőre többre számítottam. (Portrézni pl alkalmatlan, mindenkinek nevetségesen nagy orra lesz.)

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák