Új hozzászólás Aktív témák

  • flegga92

    senior tag

    válasz gaston63 #50620 üzenetére

    5630 még jobb, sokkal erősebb, amikor én vettem csak az 5050 volt elég erős és megfizethető. Ennek olyan 20 W/m a szükséglete.
    Viszont tényleg gondoljátok át a meleg fehéret. Nekem a lakásban mindenhol az van kivételt képez a fürdő és a konyhában a ledszalag. A konyhai csillárban is meleg van. Nem kell teljes fényerőn járatni őket. Sokkal jobban látszanak alatta dolgok.
    Nekem ebből a típusból van de ez nem vízálló [link] Szekrény tetejére van feltéve. Csak pont szerencsétlen méretek kellenek neked 36W és a 60W pont a határon van. Ha lejjebb veszed a fényerőt akkor talán jó lehet de ebben egy jobban hozzáértő erősítsen meg. Vízállóból hasonló teljesítményűt keress ha kell az.
    Kapcsolót itthon vegyél valamilyen műszaki boltban, vagy barkácsáruházban. Én is rendeltem kintről de egyből repült a kukába mert annyira gagyi volt itthon sem drágák.

    Vízálló szalagok nehezen férnek el ezekben a profilokban plusz hamar öregednek.. Nekem az első meleg fehér vízálló volt, alig lehetett belepréselni és a "bura" sem ment rá, viszont a hidegfehér nem vízálló és belement. Sajnos pontos méreteket már nem tudok neked mondani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák