Új hozzászólás Aktív témák

  • spidersoft

    senior tag

    válasz Feketelaszlo #35388 üzenetére

    Szépen leírtad, amit én is gondolok ezekről a dolgokról :) Bírom, amikor írják, hogy nem olyan szépek a színek, venni kell a 48(!) karátos aranyozású kábelből, azzal egyből szebb lesz. Persze.

    USB kábelre azt vettem észre, hogy inkább a profi cuccok érzékenyebbek... pl. DSLR-ek előszeretettel dobálják el a gyengébb kábeleket (az eszközt nem lehet felismerni). Illetve nagy áramú töltésnél problémás a vékony vezető, de az már megint egy másik történet.

    Amúgy kábé kétszer fél méter menne szabadon, a többi kábelcsatornában, szóval szerintem nem kell a harisnya: így vékonyabb meg hajlékonyabb is. Ami viszont nem hátrány, az az árnyékolás, mert azért mégiscsak kisfesz jel ballag a drótban, de amit likeltem annál azt állítja, hogy van rajta... a gép a monitorral harisnyázott kábellel van összekötve, de az más kérdés: a levegőben megy a kábel, illetve bírnia kell a monitor pivotolgatását is. Alapból nem pivotos a monitorom, de le lett hozzá cserélve a talp, hogy kényelmesebb legyen teszkósújságot olvasni rajta :)) .

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák